- Konu Sahibi kalemlisan
-
Bu kadar anlamsızlık içinde neyin anlamını arıyorsun be güzelim yaşa gitsin hayat çok kısa zatenistedigim gibi olmadi...
son bes yil icinde yoruldum...
is hayatim beni yordu;
"güclü olan kazanir" böyle olunca zülüm tarzi sacmaliklarin da sonu bulmaz olmus. Adeletsizlik almis basini gidyor. mobbing tarzi sacmaliklar istemedigimiz kadar cok.
yoruldum.
ayni seyi yapiyorum isteksizce. motivasyonum kalmadi. umudum kalmadi. üzgünüm. hayatimin anlamini sorgular oldum.
is yerinde ki sacmaliklar benim özel hayatimi da büyük oranda etkiledi. hayat sevincim kalmadi. hayallerim kalmadi. öylesine yasiyorum. bu bes sene icinde anlamadim ama stress yüzünden 15 kilo aldim. ve tuhaf olan durum ; zamanla umursamaz oldum cogu seyi...
sadece is hayatim degil tabiki hayata bakisimi degistiren; maalesef eski zamanlardan kalma bir hüsranlik durumu da var.
bu durumdan kurtulmak ve üzerimdeki kara bulutlarin artik üzerimden gitmesini ve bu buhranli durumdan kurtulmayi istiyorum.....
benzer durum yasamis olanlar var mi aranizda;
Ara ara hepimiz bu tarz modlara giriyoruz ne yazık ki, benim kısa sürüyor çünkü beni mutlu edecek şeyleri biliyor ,hafif şekilde atlatiyorum kendimi salamam cunku iki miniğim var. Bekarsin galiba benim gibi elini bağlayan yok gez,toz sana ne iyi geliyosa yap çalışıyorsun mesela alışverişe çık bu bana çok iyi geliyoristedigim gibi olmadi...
son bes yil icinde yoruldum...
is hayatim beni yordu;
"güclü olan kazanir" böyle olunca zülüm tarzi sacmaliklarin da sonu bulmaz olmus. Adeletsizlik almis basini gidyor. mobbing tarzi sacmaliklar istemedigimiz kadar cok.
yoruldum.
ayni seyi yapiyorum isteksizce. motivasyonum kalmadi. umudum kalmadi. üzgünüm. hayatimin anlamini sorgular oldum.
is yerinde ki sacmaliklar benim özel hayatimi da büyük oranda etkiledi. hayat sevincim kalmadi. hayallerim kalmadi. öylesine yasiyorum. bu bes sene icinde anlamadim ama stress yüzünden 15 kilo aldim. ve tuhaf olan durum ; zamanla umursamaz oldum cogu seyi...
sadece is hayatim degil tabiki hayata bakisimi degistiren; maalesef eski zamanlardan kalma bir hüsranlik durumu da var.
bu durumdan kurtulmak ve üzerimdeki kara bulutlarin artik üzerimden gitmesini ve bu buhranli durumdan kurtulmayi istiyorum.....
benzer durum yasamis olanlar var mi aranizda;
Ara ara hepimiz bu tarz modlara giriyoruz ne yazık ki, benim kısa sürüyor çünkü beni mutlu edecek şeyleri biliyor ,hafif şekilde atlatiyorum kendimi salamam cunku iki miniğim var. Bekarsin galiba benim gibi elini bağlayan yok gez,toz sana ne iyi geliyosa yap çalışıyorsun mesela alışverişe çık bu bana çok iyi geliyor
Yardim alsan yada dini konulara girmek yasak galiba ama inancın neyse ona yönelsen belki iç huzuru sağlar,huzur verir sanamaalesef bana bunlar iyi gelmiyor.
tatile gittim. bir müddet sonra oda anlamsizlasiyor.
alis veris tarzi seyler beni mutlu etmiyor.
gezmek te iyi gelmiyor. yani bir bahane ile gitmemeyi tercih ediyorum. kendi kendimi hapsediyorum eve.
yasam sevincim kalmadi. sanirim sorunum gercekten cok derin.
seneler geçtikçe insan büyüyor.
bakiyorumda ne dertlenmissim
degerli gencler eğer olurda bu yazıyı okursaniz
zaman ilaç. geciyor duygular. ama
kendinizi garip hissediyorsanız durun bir bakin etrafınıza sizi bu duruma sokan nedir sizi mutsuz eden durum nedir diye.
Zaten tüm dedikleriniz depresyon belirtisi.maalesef bana bunlar iyi gelmiyor.
tatile gittim. bir müddet sonra oda anlamsizlasiyor.
alis veris tarzi seyler beni mutlu etmiyor.
gezmek te iyi gelmiyor. yani bir bahane ile gitmemeyi tercih ediyorum.
yani doktora gittim bu durumdan dolayi depression diyerek bir hap tedavisi önerdi. ben bunu kullanmadim.
kullansaydim daha mi iyi olacakti ki bunu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?