hayatimin anlamini ariyorum....

kalemlisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
507
93
123
Almanya
istedigim gibi olmadi...
son bes yil icinde yoruldum...
is hayatim beni yordu;
"güclü olan kazanir" böyle olunca zülüm tarzi sacmaliklarin da sonu bulmaz olmus. Adeletsizlik almis basini gidyor. mobbing tarzi sacmaliklar istemedigimiz kadar cok.
yoruldum.
ayni seyi yapiyorum isteksizce. motivasyonum kalmadi. umudum kalmadi. üzgünüm. hayatimin anlamini sorgular oldum.
is yerinde ki sacmaliklar benim özel hayatimi da büyük oranda etkiledi. hayat sevincim kalmadi. hayallerim kalmadi. öylesine yasiyorum. bu bes sene icinde anlamadim ama stress yüzünden 15 kilo aldim. ve tuhaf olan durum ; zamanla umursamaz oldum cogu seyi...

sadece is hayatim degil tabiki hayata bakisimi degistiren; maalesef eski zamanlardan kalma bir hüsranlik durumu da var.

bu durumdan kurtulmak ve üzerimdeki kara bulutlarin artik üzerimden gitmesini ve bu buhranli durumdan kurtulmayi istiyorum.....

benzer durum yasamis olanlar var mi aranizda;

istedigim gibi olmadi...
is hayatim beni yordu;
"güclü olan kazanir" böyle olunca zülüm tarzi sacmaliklarin da sonu bulmaz olmus. Adeletsizlik almis basini gidyor. mobbing tarzi sacmaliklar istemedigimiz kadar cok.
yoruldum.
ayni seyi yapiyorum isteksizce. motivasyonum kalmadi. umudum kalmadi. üzgünüm. hayatimin anlamini sorgular oldum.
is yerinde ki sacmaliklar benim özel hayatimi da büyük oranda etkiledi. hayat sevincim kalmadi. hayallerim kalmadi. öylesine yasiyorum. bu bes sene icinde anlamadim ama stress yüzünden 15 kilo aldim. ve tuhaf olan durum ; zamanla umursamaz oldum cogu seyi...

sadece is hayatim degil tabiki hayata bakisimi degistiren; maalesef eski zamanlardan kalma bir hüsranlik durumu da var.

bu durumdan kurtulmak ve üzerimdeki kara bulutlarin artik üzerimden gitmesini ve bu buhranli durumdan kurtulmayi istiyorum.....

Bu kadar anlamsızlık içinde neyin anlamını arıyorsun be güzelim yaşa gitsin hayat çok kısa zaten

arkadaslar, konu basligimin yanlis anlasilmasini istemem. burda benzer durum yasamis olanlarin tecrubesini paylasmasini rica ediyorum sadece...
sizin ima ettiginiz anlamda bir arayis icinde degilim.

istedigim gibi olmadi...
is hayatim beni yordu;
yoruldum.

Ara ara hepimiz bu tarz modlara giriyoruz ne yazık ki, benim kısa sürüyor çünkü beni mutlu edecek şeyleri biliyor ,hafif şekilde atlatiyorum kendimi salamam cunku iki miniğim var. Bekarsin galiba benim gibi elini bağlayan yok gez,toz sana ne iyi geliyosa yap çalışıyorsun mesela alışverişe çık bu bana çok iyi geliyor

Ara ara hepimiz bu tarz modlara giriyoruz ne yazık ki, benim kısa sürüyor çünkü beni mutlu edecek şeyleri biliyor ,hafif şekilde atlatiyorum kendimi salamam cunku iki miniğim var. Bekarsin galiba benim gibi elini bağlayan yok gez,toz sana ne iyi geliyosa yap çalışıyorsun mesela alışverişe çık bu bana çok iyi geliyor

maalesef bana bunlar iyi gelmiyor.
tatile gittim. bir müddet sonra oda anlamsizlasiyor.
alis veris tarzi seyler beni mutlu etmiyor.
gezmek te iyi gelmiyor. yani bir bahane ile gitmemeyi tercih ediyorum.

yani doktora gittim bu durumdan dolayi depression diyerek bir hap tedavisi önerdi. ben bunu kullanmadim.
kullansaydim daha mi iyi olacakti ki bunu da bilmiyorum.

gezmek te iyi gelmiyor. yani bir bahane ile gitmemeyi tercih ediyorum. kendi kendimi hapsediyorum eve.
yasam sevincim kalmadi. sanirim sorunum gercekten cok derin.
Yardim alsan yada dini konulara girmek yasak galiba ama inancın neyse ona yönelsen belki iç huzuru sağlar,huzur verir sana

Sosyal sorumluluk projelerine katılmayı deneyin. Hiç bir şey yapmıyorsanız yardıma muhtaç insanlara çocuklara hayvanlara elinizden geldiğince yardım edin. Insan in ruhunu iyileştiriyor gerçekten.

seneler geçtikçe insan büyüyor.
bakiyorumda ne dertlenmissim
degerli gencler eğer olurda bu yazıyı okursaniz
zaman ilaç. geciyor duygular. ama
kendinizi garip hissediyorsanız durun bir bakin etrafınıza sizi bu duruma sokan nedir sizi mutsuz eden durum nedir diye.

seneler geçtikçe insan büyüyor.
bakiyorumda ne dertlenmissim
degerli gencler eğer olurda bu yazıyı okursaniz
zaman ilaç. geciyor duygular. ama
kendinizi garip hissediyorsanız durun bir bakin etrafınıza sizi bu duruma sokan nedir sizi mutsuz eden durum nedir diye.

nasıl geçti?

Değişiklik yap hayatında iş gibi sevgili gibi hatta eş bebis gibi seni hayata bağlayacak seyler

gezmek te iyi gelmiyor. yani bir bahane ile gitmemeyi tercih ediyorum.

yani doktora gittim bu durumdan dolayi depression diyerek bir hap tedavisi önerdi. ben bunu kullanmadim.
kullansaydim daha mi iyi olacakti ki bunu da bilmiyorum.
Zaten tüm dedikleriniz depresyon belirtisi.
Sizce bu duyguları tecrube etmemis insan var mıdır?
Sadece tecrübe mesaji istiyorsaniz bir daha belirtin baslikta lütfen.

yani hangisi hakkında yazsam ki bircok konuya değinmişim. önceki bir konu hakkında yazmisim; onun ile ilgili sunu söyleyebilirim; yasadigimiz durumlar farklıda olsa hepimiz insanız nihayetinde belli başlı olaylar karsisinda belki farklılıklar olsada benzer tepkiler veriyoruz.
ancak şahsım çok fazla etkilenmiştim. tüm hayatimi etkilemiş idi ve hakkaten çok üzgündüm. düştüğüm hale çok üzülmekteydim. gerci zamanki kararlarımdan kaynaklı olan hatalarıma hala üzülüyorum o ayri. o benim icin bir hayat dersi oldu. keske kararlarımda dikkatli olsaymisim. bu bir pişmanlık olarak kalacak o ayri. ama pismanligim ömürümün gidisatina negatif etki etmiş olan kendi kararım ile ilgili kisim.
diger yönüyle iyikide olmamış, rabbim hamd olsun diye binlerce kez sükür ediyorum.

bir diger mevzu ise isim ile ilgili; mevcut sorunlar üzerine birde böylesi bir sorun gelince hayat çekilmez oluyor. sanirim burdaki yazıyı da isim ile ilgili çok bunaldigim bir zaman icinde yazdim. hepimiz böyle duygular yaşıyoruzdur. ve hala bende zaman zaman yaşıyorum.
ama buraya yazarken ki Ruh halim ve durumum hakkaten çok kötüydü. cidden depresif bir durum icindeydim.ortada sorun vardi ama bu sorunun hayatimi tümüyle etkileyen seyin görevim ile ilgili olup biten hukuksuzlukların oldugunun farkında degildim. orda olup bitenlerinde hukuksuzluk oldugunuda henüz bilmiyordum.
öğrendikten sonra üzülme safhası bitti simdi onlarin hesap verme zamanı. Adalet yerini bulur insaAllah.

Back
X