Hayatımın Dönüm Noktası

Net bir şekilde bitti dedikten sonra tüm iletişimi sıfırlamak. Çünkü en ufak bir merhaba bile işi uzatır
Evet kesinlikle, ben de böyle yaptım 1 ay önce nişanı attım. Mesaj attığım gibi her yerden sildim onu ve ailesini. Sonrasında konuşmak istedi mesaj attı cevap vermedim. Bayağı çirkinleşti sonradan cevap alamayınca duygusal manipülasyonlar da yaptı ama bunların hepsini duymazdan gelmek gerekiyor. Doğru karar almanın vicdani rahatlığını yaşayın ve kurtulduğunuza şükredin yeter. Şu an 1 ay geçti, geride bırakıyorum her şeyi şimdiden toparlıyorum.
 
Böyleleri içten içe aileye bağımlı oldukları için aileye sesini çıkaramaz, evlendikten sonra tüm kinini eşlerine kusarlar.
 
Böyleleri içten içe aileye bağımlı oldukları için aileye sesini çıkaramaz, evlendikten sonra tüm kinini eşlerine kusarlar.
O yüzdende evlenmemeleri gerekir. Benden minnet etmemi beklediler istememi çaresiz kalıp siz ne yapacaksınız diğer kardeşlerime yaptınız bana haksızlık falan dememi beklediler bayada uğraştılar bu laflar ağzımdan dökülsün de onlarda öyle yapsın diye,bak eninde sonunda muhtaçsın bize diye düşündürmek istediler. İstemedim gönlüme yatmayan içime sinmeyen şeyler seçtim ama tavrım netti hiç bir maddi destekte bulunmasalardı düğünden sonra konuşmayı kesecektim. Düğüne bir hafta kala benim istemeyeceğimden emin olunca 10 bin lira verdiler elime gerek yok dedim e bizimde bişey yapmamız lazım canım dediler o kadar laftan hareketten sonra pek bi kıymeti olmadı ama konuşmayı kesmedim çünkü ufakta olsa bir hareket yapmaları benim için önemliydi. Bu adam benim kadın halimle yaptığımı yapamıyor bunu yapamayan ailesinin dinamiğinide koruyamaz gitsin kendine göre birini bulsun bulabilirse.
 
10 bin mi? Çerez parası herhalde. Gerçekten rezillik. Benim annem kadın haliyle bana bilezik alabilmek için gitmiş kredi çekmiş. Bu insanların bu kadar paralarının üzerine titremesini hiç
anlamıyorum . Ulan götüremeyeceksin paranı ahirete. Sevdiklerin çocuğun için de harcamayacaksan paranı ne yapmayı düşünüyorsun ya? Siz nişan mı attınız boşandınız mı?
 
Ben evliyim şuan. Aileler değişik kafalar yaşıyor takmıyorum artık.
 
Bu evlilikten bir cacık olmaz 2 yıl içinde boşanıp baba evine taşınırsın, anlattıklarından çıkan sonuç bu dullar kervanına katılırsın, bilmiş ol
 
İşte bunlar hep zamanında bize iletilen yeşilçam filmleri yüzunden oluyor.Zengin kız fakir oğlan ama sonu mutlu biten.
Olmaz arkadaşım olmaz.
Sen bu aileyede o nişanliyada maalesef denk değilsin.Daha çok sorun yaşarsınız
 
Ben çok şükür iyi bir kariyeri olan mesleki anlamda kendini geliştirmiş biriyim.Nişanlım ise ilkokul mezunu.Benim için sorun değildi.Diplomaları evlendirmeyecektik sonuçta
Burdan ötesinin bir önemi yok bana göre. Bile bile lades deyip evlenecekseniz de siz bilirsiniz.
 
Ben şunu anlamadım siyasi görüşü,hayata bakışı, eğitim,ekonomik ve kültürel farklılıkları olan iki insan birbirini nasıl sevebilir? Ortak bir paydada buluşamazsınız ki bunlar farklıyken. Sohbet ederken ne konuşuyorsunuz mesela? Zaten bu sayıp döktükleriniz kişiyi o insan yapan özellikleri oluşturuyor. Mantığıyla hareket eden bir insan olsanız iddia ettiğiniz gibi nişanlanmalı geçtim en baştan bu ilişkiye başlamazsanız. Günümüz koşullarında bir insanın ilkokul mezunu olarak kalmasını aklım almıyor, 55 yaşındaki teyzem dışardan lise bitirdi benim. Üniversite sınavına girecek bu sene. Ailesinden nişanlınıza karşı manevi destek göremediğinizi yazmışsınız ama bu sizin probleminiz değil, oğullarıyla onların arasında bir mesela. O sorun etmiyor demek ki. Böyle bir aileyle yapabilir misiniz bunu sorun kendinize. Kimse ailesinin eleştirilmesinden hoşlanmaz. Ben hala o kadar farklılığa rağmen nasıl nişanlınızla o kadarı iyisiniz ona şaşırıyorum. Demek ki aranızda sandığınız gibi bir fark yok
 
Tatlım bu tutarsızlık korku filmi fragmanı. Yazdıklarını tane tane sıkıldım ama okudum mütevazı olamayacagim
Bir kere siz hiç denk değilsiniz hiç bir türlü ne eğitim ne kültür ne saygı ( sana saygısı olan adam o kadar berbat bir aileyi savunmaz ) .. Evlenmek senin için ön planda değilmiş de zaten bence hiiic k güzel basini agirtma gençliğini geleceğini heba etme. Her şeyi sil önüne bak.
 
Sevince her şey güzel evet ama işte hayatının ozetı bu olanlar. Büyükler dıor ya sevgı kadın doyurmuyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…