Teşekkür ederimHer şeyi çok net görüp aktarmışsın zaten, duygularına kapılma. Ailesini koy kenara. Sen nişanlını gözlemlemiş ve fikir edinmişsin.
Hem ikili oynuyor hem pasif davranıyor hem de paçasını kurtaramayacak. Olan size olur. 35 yasına kadar ınsan hıc mı evlenmek ıcın kenara para ayırmaz. Yani annesı babası da mı ayırmaz tamam luks yasadılar yediler içtiler de annesı oglumu evlendırmem lazım para lazım dememıs mı hıc. Hadi o demedı. Nısanlınız da dememıs 10 yıllık bir mevzu bır de. Insan hayatında bırı yokken bile birikim yapar kendısı ıcın, evlenirim belkı der. Dıyelım evlendiniz aileyle mesafe ıstedıgınız kadar koyun ama olmaz. Kulturel fark da kendını bellı edecek. Sımdı nadir gorusuyorsunuzdur, konusulanları belki cok ciddiye almıyorsunuzdur ama evlendıkten sonra tahammul edemeyeceksınız. Her hareketleri batacak. Patavatsızlıklarına şok olacaksınız. Bizzat kayın ailemde bunu yaşıyorum cunku. Benım mesafe koymak gıbı bı derdım olmadı sorun yok ama inanın o kulturel fark cok bellı oluyor (kendı ailem de sızın aileniz gıbı cunku) . Eşimle eğitim seviyesi meslek vs denk oldugumuz ıcın sızınkınden farklı ama yıne de her ınsan ailesinden bıseyler getiriyor kulturel anlamda . Yani bunları goz önunde bulundurmanızı tavsiye ederimKızlar ben asla korumuyorum olmayan şeye oldu diyemem.ama bu ileride olmayacak anlamına gelmiyor.bendeki boşluk şu bu adam ikili mi oynuyor pasif mi davranıyor yoksa paçasınımı kurtaramıyor.ona göre mesafe bana göre mi mesafe değil? Diyeceksiniz ki senin bilmen lazım inanın ki bilemiyorm ikili oynuyorsa vs ben bu işi kestirip atmak istiyorm
Evet ne annesi ne babası ne kendisi birikim bırakın yiyip içmekten borç batağındalar.aptal nişanlım babam herşeyi yapar gözüyle bakmış.adam neyi yapacak ömrü boyunca çocuklarını çalıştırıp kendine kurban etmiş onları çalıştırmış kendine lüks tüketimde para harcayıp bide borçlu çıkarmış.param yok ki Allah büyük deyip işin içinden vicdan yaptırarak çıkıyorlar.Ama Allah büyük ben iki cihandada hesap verebileceklerini sanmıyorum.nişanlım ikili oynamasa pasif davranmasa yine yanındaydım ama çok açık aptal yerine koyulduğumHem ikili oynuyor hem pasif davranıyor hem de paçasını kurtaramayacak. Olan size olur. 35 yasına kadar ınsan hıc mı evlenmek ıcın kenara para ayırmaz. Yani annesı babası da mı ayırmaz tamam luks yasadılar yediler içtiler de annesı oglumu evlendırmem lazım para lazım dememıs mı hıc. Hadi o demedı. Nısanlınız da dememıs 10 yıllık bir mevzu bır de. Insan hayatında bırı yokken bile birikim yapar kendısı ıcın, evlenirim belkı der. Dıyelım evlendiniz aileyle mesafe ıstedıgınız kadar koyun ama olmaz. Kulturel fark da kendını bellı edecek. Sımdı nadir gorusuyorsunuzdur, konusulanları belki cok ciddiye almıyorsunuzdur ama evlendıkten sonra tahammul edemeyeceksınız. Her hareketleri batacak. Patavatsızlıklarına şok olacaksınız. Bizzat kayın ailemde bunu yaşıyorum cunku. Benım mesafe koymak gıbı bı derdım olmadı sorun yok ama inanın o kulturel fark cok bellı oluyor (kendı ailem de sızın aileniz gıbı cunku) . Eşimle eğitim seviyesi meslek vs denk oldugumuz ıcın sızınkınden farklı ama yıne de her ınsan ailesinden bıseyler getiriyor kulturel anlamda . Yani bunları goz önunde bulundurmanızı tavsiye ederim
Ben gördüğümü söyledim ama konu sahibi inatla nişanlısının ailesinden farklı olduğunu düşünüp savunmaya geçiyor.Kendi kararı.
Bravo. Gerçekten karekterli biriyde zaten bu noktadan sonra döner gider hayatına. Ama muhtemelen değildir. Yalanlarla küçük süprizlerle sizi kandırmaya çalışırDünkü tartışmamızda çok sinirlendim sümsük sünepenin tekisin karaktersizsin ben ikili oynadığını anlamayacak kadar aptal değilim.sen onlara yaranmaya çalışacağına keşke bende bir gram adamlık itibarı bıraksaydım dedim.içim rahatladı ama bu ilişkide saygıda azaldı
Buraya yazamayacağım daha çirkin şeylerde söyledim.söylemek istemezdim bitse bile bu saygısızlık olsun istemezdim ben pasif değilim sadece ikilemimde boğuluyorum.umarım dönüp arkasını gider bu iş burada biter.tartışmaktan yoruldum çünküBravo. Gerçekten karekterli biriyde zaten bu noktadan sonra döner gider hayatına. Ama muhtemelen değildir. Yalanlarla küçük süprizlerle sizi kandırmaya çalışır
Yıllarca çok şey birikmiştir. Tabi siz kendinize yakışanı yapmanız gerekir ama karşı tarafta kibarlıktan pek anlayacak gibi değil acı ama. Zaten bu saatten sonra dönse bu kez daha kötü bir durumda olur gözünüzde bunca lafı yiyip yutan bir insan olarak. Canınızı sıkmayın hayatta hatanın neresinden dönerseniz dönün kârdır.Buraya yazamayacağım daha çirkin şeylerde söyledim.söylemek istemezdim bitse bile bu saygısızlık olsun istemezdim ben pasif değilim sadece ikilemimde boğuluyorum.umarım dönüp arkasını gider bu iş burada biter.tartışmaktan yoruldum çünkü
Olay şu;Eğitimli kız,ilkokul mezunu sürekli çalışıp ailesine para gönderen erkek(aile okutmamış,elindeki parayı almış)10 yıllık ilşki.Neymiş mevzu
Okuyamadım
Buraya yazamayacağım daha çirkin şeylerde söyledim.söylemek istemezdim bitse bile bu saygısızlık olsun istemezdim ben pasif değilim sadece ikilemimde boğuluyorum.umarım dönüp arkasını gider bu iş burada biter.tartışmaktan yoruldum çünkü
Geç kaldın çiçeğim,okumak zorunda kaldımOlay şu;Eğitimli kız,ilkokul mezunu sürekli çalışıp ailesine para gönderen erkek(aile okutmamış,elindeki parayı almış)10 yıllık ilşki.
Erkeğin ailesi düğün borcunu gelen altınlarla kapatırız diyor.Hiç bir şeye karışmıyor.Erkek ailesinin kendisini sömürdüğünü düşünüyor ama ailesiyle arası çok iyi.Konu sahibinin kafası karışmış.Ailesinin yanında farklı,nişanlısıyla farklı.Niye iki yüzlü davrandığını anlamamış konu sahibi.Özeti bile uzun oldu.
Karşıma alıp olmadığını konuşsam anlamaz.sosyal medya hesaplarımı komple silsem ciddiyetimi anlar ama yine vazgeçirmeye çalışabilirnasıl biter bu işYıllarca çok şey birikmiştir. Tabi siz kendinize yakışanı yapmanız gerekir ama karşı tarafta kibarlıktan pek anlayacak gibi değil acı ama. Zaten bu saatten sonra dönse bu kez daha kötü bir durumda olur gözünüzde bunca lafı yiyip yutan bir insan olarak. Canınızı sıkmayın hayatta hatanın neresinden dönerseniz dönün kârdır.
Sanırım hiçbirşey:) ömür boyu çalışıp ailesine verirdi.Konu sahibi nişanlınızın hayatında siz olmasanız gelecek planı ne olurdu?
Net bir şekilde bitti dedikten sonra tüm iletişimi sıfırlamak. Çünkü en ufak bir merhaba bile işi uzatırKarşıma alıp olmadığını konuşsam anlamaz.sosyal medya hesaplarımı komple silsem ciddiyetimi anlar ama yine vazgeçirmeye çalışabilirnasıl biter bu iş
Bence bu bir ampul yakar sizin kafanızda.O ailenin kültürüyle büyüdü.Onun normali bu.Zinciri kırma bile sizin fikrinizdi.Sanırım hiçbirşey:) ömür boyu çalışıp ailesine verirdi.
Ailemi muhattap bile etmek istemiyorum.nişan nasıl bitecek yüzük filan verilmiyor mu diğer takılar vsNet bir şekilde bitti dedikten sonra tüm iletişimi sıfırlamak. Çünkü en ufak bir merhaba bile işi uzatır
Herşeyi iade edeceksiniz.Ailemi muhattap bile etmek istemiyorum.nişan nasıl bitecek yüzük filan verilmiyor mu diğer takılar vs
Muhattap etmeyin tabi ama öncesinde ailenizle güzelce bitirdiğinizi ifade edin çünkü sonraki süreçte bir süre sizi yıpratacaktır ayrılmanın belli periyotları var en son oeriyot kabullenme aşamasına gelene kadar çok farklı duygu durum ve tutumlar göreceksiniz karşı taraftan. Bu aşamada size destek olacak durduracak atlatmanıza yardım edecek bir kaç kişi lazım ailede bunlardan biri.Ailemi muhattap bile etmek istemiyorum.nişan nasıl bitecek yüzük filan verilmiyor mu diğer takılar vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?