Hayatımın En Büyük Hatası Sanırım...

Bu bir iletişim bozukluğu bir çeşit otizm olduğu söyleniyor. Zeka olarak normaliz fakat insanlarla iletişimde sorunlar yaşıyoruz.
Canım benim kendinin doktoru olmuşsun ama olmamış bence.
Çamaşır makinesini izlemeyi severim
İnsan sevmem
Komşu hele hiç sevmem
Kalabalık ortamlarda bulunmak istemem kendimi yere atasın gelir
Kv, kp ve kocamdan da hoşlanmıyorum sanırım
Bana da bi teşhis koysana.

Bizim genç nesil kendine psikolojik tanı koymaya bayılır. Bipolar bozukluğa, kişilik bozukluğuna sahip olmayı "marjinallik" gibi görürler; farklı olduklarını düşünmek isterler. Oysa o hastalığı gerçekten yaşayanları ne kadar yaralıyorlar farkında değiller.
Valla bi ara anksiyete oldum ilac kullanmak zorunda kaldim..bu tur hastaliklari hava atmak icin bende var diyenleri gordum ..elime o an kilic verseler ikiye bolerdim hepsini..Allah kimsenin basina sahiden vermesin ya bu hastaliklari cok cok zor hatta kanser olsam daha iyi diyordum ben..o gunlere dondermesin rabbim

Siz asperger sendromlu değilsiniz.
Bunun teşhisini koymak size kalmadı.
Öyle olsaydınız bu büyük bir sır olmazdı.
Onu bir kenara bırakın da erkek arkadaş biseksüelmiş,o ne olacak?
Onun sırrı daha sırlı :)
Sizce bana yalan mı söylüyor?Erkeklere ilgi duyuyorum. Sen bir istisnasın dedi. Ne olur yalan olsun kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Madem erkeklere ilgi duyuyor benimle işi ne?Bir de bu ilk sevgilim. İlk sevgilim böyle birisi mi olacaktı?İnanın kendimi çok kötü hissediyorum :(

benim arkadasimda var insanlardan kacar. herkee garip der. ama asperger degil. farkli biri ama karakterle alakali. aspergerle ilgili belgesel izlemistim disardan farkedilmeyecek kadar normal degiller. yani illa aile falan farkeder ve bueshis size konurdu. baska psikolojik rahatsizlinlariniz olabilir takinti faln gibi. ama asperger oldugunuzu düşünmek icin bu yeterli degil

Insanlarla cok kolay iletisim kurarim. Ama genellikle insan sevmem. Hatta genellikle insanlardan nefret ediyorum. Bunun bir sendrom oldugumu Sanmiyorum insanlarin genelinin evlat olsa sevilmez tiplerde olmasiyla alakali bence.

Yada belki de ben sorunluyumdur. Kim bilir..

Valla bi ara anksiyete oldum ilac kullanmak zorunda kaldim..bu tur hastaliklari hava atmak icin bende var diyenleri gordum ..elime o an kilic verseler ikiye bolerdim hepsini..Allah kimsenin basina sahiden vermesin ya bu hastaliklari cok cok zor hatta kanser olsam daha iyi diyordum ben..o gunlere dondermesin rabbim

Amin, Allah kimsenin ruh ve beden sağlığını eksik bırakmasın.

Kendini aşırı dinleyen ve sosyal fobisi olan biri olabilir misiniz? Biraz takıntı da var gibi. Söylemişseniz söylemişsiniz neden kötü hissedip kafaya taktınız?

Back
X