Bir insan gayse kadınlarla yatamaz ama.Seni yiyor öff. Gay taklidi yaparak kızlarla yatan yığınla erkek tanıyorum en az 2si mezun olduğum okuldandı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir insan gayse kadınlarla yatamaz ama.Seni yiyor öff. Gay taklidi yaparak kızlarla yatan yığınla erkek tanıyorum en az 2si mezun olduğum okuldandı.
Allah askina niye korkuyorsun ben anlamadim.Herkese soylerde millet seni dislar diye mi dusunuyorsun.Cocuk sana hayatinin sirrini vermis derdin milletin duymasiysa o biraz sikar soyleyemez.Bi de dikkat et yalan soyluyorda olabilir bak sen cok ozelsin senden baska hicbir kizdan hoslanamadim felan diye sende gaza gelme.Uzak dur bencePeki öyle değilsem bile artık erkek arkadaşıma söyledim bunu. Bir de o bana dedi ki ben senden önce kızlara ilgi duyamıyordum . Ben erkeklere ilgi duyuyorum tek ilgi duyduğum kız sensin. Böyle olduğumu hep sakladım dedi. Bir tek sana söyledim şimdi dedi. Çok kötü oldum.
O yaşlarda başladı demiyorum,o yaşlarda fark ettim.Sen edemezsin zaten bunu çevren anlar. Asperger otizmin bir türü ve başlangıç yaşı 12 falan değil, daha küçük yaşlar.
Bir insan gayse kadınlarla yatamaz ama.
O yaşlarda başladı demiyorum,o yaşlarda fark ettim.
Lütfen dalga geçmeyin bunu da buraya ilk defa yazıyorum. Ben kimseyle iletişim kuramayan bir insanım araştırdım ve asperger sendromunun tüm belirtileri bende var. Bunun teşhisi konmadı. Ailem bile bilmiyor. Görünüşte ve zeka olarak normal bir insanım.
Ergen benmerkezciliginin ağır hâli bu işte. 13 yaşında fark ettiğini söylüyorsun aha işte ergenligin hararetiyle başladığı yıllar. Psikolojik bir rahatsızlığı olan kişi genelde bunu fark etmez. Hele bir tür otizm ise bu kişi hiç algılamaz. Velev ki var. Tedavisi olunur toplumla uyumlu şekilde yaşanır. Bir psikiyatr ile görüşmek en mantıklısi olacak. Of ben söyleymisim işte Google'ye sor çok cahilce. Bunu ancak bir uzman bilebilir. Sadece belirtiye bakılmaz. Çok çok belki asosyalsindir yani. Yeni moda oldu bu da ha. Bir ara şizofreni çok modaydi herkes sizofrendi. Erkek arkadaşına gelince seni kesinlikle kekliyor. Nerden bu kanıya vardım şundan. Tek ilgi duyduğum kiz sensin demesinden. Kendini özel hisset de onunla cinsellik yaşa diyedir. Bu istekle yaklaşır sana yakındır.
Ergen benmerkezciliginin ağır hâli bu işte. 13 yaşında fark ettiğini söylüyorsun aha işte ergenligin hararetiyle başladığı yıllar. Psikolojik bir rahatsızlığı olan kişi genelde bunu fark etmez. Hele bir tür otizm ise bu kişi hiç algılamaz. Velev ki var. Tedavisi olunur toplumla uyumlu şekilde yaşanır. Bir psikiyatr ile görüşmek en mantıklısi olacak. Of ben söyleymisim işte Google'ye sor çok cahilce. Bunu ancak bir uzman bilebilir. Sadece belirtiye bakılmaz. Çok çok belki asosyalsindir yani. Yeni moda oldu bu da ha. Bir ara şizofreni çok modaydi herkes sizofrendi. Erkek arkadaşına gelince seni kesinlikle kekliyor. Nerden bu kanıya vardım şundan. Tek ilgi duyduğum kiz sensin demesinden. Kendini özel hisset de onunla cinsellik yaşa diyedir. Bu istekle yaklaşır sana yakındır.
Bunun nesi marjinallik?Hayatım boyunca hep dışlandım. Ellerimi çırpardım mesela,hala da elimde olmadan yapıyorum. Tek belirti bu değil elbet. Bakmayın burada normal bir şekilde sizinle konuştuğuma. Kendime ait takıntılarım vardır,insanlar bizden ayrı bir dünyada yaşıyor gibisin derler bana. Annem beni 44 yaşında dünyaya getirmiş. Bunun böyle olma olasılığı çok yüksek zaten. Keşke böyle olmasaydım. Evet ben garip sesler çıkarıp ellerimi çırpıyorum,ısırıyorum. Ve bu beni ne kadar acıtıyor bilemezsiniz. Lütfen dalga geçmeyin canım çok acıyor.Bizim genç nesil kendine psikolojik tanı koymaya bayılır. Bipolar bozukluğa, kişilik bozukluğuna sahip olmayı "marjinallik" gibi görürler; farklı olduklarını düşünmek isterler. Oysa o hastalığı gerçekten yaşayanları ne kadar yaralıyorlar farkında değiller.
İki dizi/ film izleyince çok havalı olduğunu düşünüyorlar. Hastalık sonuçta Allah kimseye göstermesin zor olmali. Hep aklın bir karış havada olmasından bunlar.Bizim genç nesil kendine psikolojik tanı koymaya bayılır. Bipolar bozukluğa, kişilik bozukluğuna sahip olmayı "marjinallik" gibi görürler; farklı olduklarını düşünmek isterler. Oysa o hastalığı gerçekten yaşayanları ne kadar yaralıyorlar farkında değiller.
Libido ferman dinlemez.Gerçekten cinsel birliktelik için bunu da söylemeye başladılar mı yahu? Şaka gibi..
Hangi zeka ürünü merak ediyorum...
Bunun nesi marjinallik?Hayatım boyunca hep dışlandım. Ellerimi çırpardım mesela,hala da elimde olmadan yapıyorum. Tek belirti bu değil elbet. Bakmayın burada normal bir şekilde sizinle konuştuğuma. Kendime ait takıntılarım vardır,insanlar bizden ayrı bir dünyada yaşıyor gibisin derler bana. Annem beni 44 yaşında dünyaya getirmiş. Bunun böyle olma olasılığı çok yüksek zaten. Keşke böyle olmasaydım. Evet ben garip sesler çıkarıp ellerimi çırpıyorum,ısırıyorum. Ve bu beni ne kadar acıtıyor bilemezsiniz. Lütfen dalga geçmeyin canım çok acıyor.
Bunun nesi marjinallik?Hayatım boyunca hep dışlandım. Ellerimi çırpardım mesela,hala da elimde olmadan yapıyorum. Tek belirti bu değil elbet. Bakmayın burada normal bir şekilde sizinle konuştuğuma. Kendime ait takıntılarım vardır,insanlar bizden ayrı bir dünyada yaşıyor gibisin derler bana. Annem beni 44 yaşında dünyaya getirmiş. Bunun böyle olma olasılığı çok yüksek zaten. Keşke böyle olmasaydım. Evet ben garip sesler çıkarıp ellerimi çırpıyorum,ısırıyorum. Ve bu beni ne kadar acıtıyor bilemezsiniz. Lütfen dalga geçmeyin canım çok acıyor.
Teşekkür ederim iyi ki varsınız. Tek konuşabileceğim kişiler sizlersiniz. Peki en niye ellerimi çırpıyorum,ısırıyorum? Bu büyük bir belirti değil mi? Çok korkuyorum.Ben sana marjinallik için tanı koyuyorsun demedim genel nesilden bahsettim. Dalga da geçmedim.Olabilir, psikolojik sıkıntıların da vardır, yardım alman da gerekiyor olabilir. Ama sana konulacak tanı Asperger olmaz. Psikoloğum, otizmli çocuklarla da çalıştım. Asperger otizmin bir türü. Burada bile konular açıyor anneler okumuşsundur. Çocuğum 2-3-4 yaşında otizmli olabilir mi diye oradan anla. Erken fark ediliyor, 12 yaşında falan değil. Ve dediğim gibi böyle bir durum olsa fark eden senin dışında herkes olurdu.
Teşekkür ederim iyi ki varsınız. Tek konuşabileceğim kişiler sizlersiniz. Peki en niye ellerimi çırpıyorum,ısırıyorum? Bu büyük bir belirti değil mi? Çok korkuyorum.
Teşekkür ederim tekrardan, tavsiyenize uyacağim.Peki ben şimdi erkek arkadaşima ne söyleyeyimGenel anksiyete bozukluğu olabilir, nörolojik bir bozukluk olabilir. Başka bir tanı ya da birden fazla tanı da olabilir. Buradan sana net bir tanı koymam doğru olmaz. En doğrusunu bir psikiyatri uzmanı söyleyecektir.
Psikiyatriste gidin madem.Bunun nesi marjinallik?Hayatım boyunca hep dışlandım. Ellerimi çırpardım mesela,hala da elimde olmadan yapıyorum. Tek belirti bu değil elbet. Bakmayın burada normal bir şekilde sizinle konuştuğuma. Kendime ait takıntılarım vardır,insanlar bizden ayrı bir dünyada yaşıyor gibisin derler bana. Annem beni 44 yaşında dünyaya getirmiş. Bunun böyle olma olasılığı çok yüksek zaten. Keşke böyle olmasaydım. Evet ben garip sesler çıkarıp ellerimi çırpıyorum,ısırıyorum. Ve bu beni ne kadar acıtıyor bilemezsiniz. Lütfen dalga geçmeyin canım çok acıyor.