sahtenin de dediği gibi maalesef Türkiye de ya torpilli olucaksin ya da gercekten çok şanslı..maalesef bu gercek..
mezun olalı 3 sene oluyor ve hala evdeyim..çalısmayı hiç düşünmüyordum..ama şimdi tekrar düşünmeye başladım..maalesef is sektörü böyle acımasız ve ahlaksiz olabiliyor..
inşallah güzel bir ise sahip olur ve mutlu olursun..bu olanlar seni yildirmasin..
canım ille de sigortacılık okudun diye o mesleği yapmak zorunda değilsin. farklı işlerde bulabilirsin. Ayrıca oto bayilerinin de bir kısmının sigorta bölümü oluyor. ille de mesleğimi yapacağım dersen, şansını bu tarafta da deneyebilirsin. ama bence önceliğin para kazanmaksa başka alanları da düşün.
meraba..ben suan okuyorum 2 yıllık uluslararası lojistik..inan konferanslara gelen kişiler (ki bunlar üst düzey yönetici) okudugum bölümü o kadar cok övüyolarki bize öyle bir gaz veriyolarki gören önlisans değil yüsek lisans yapıyoruz ve muhteşem bir birikime sahip insanlarız zanneder..o yüzden onların poh pohlarını kulak arkası ediyorum..
ingilizcen iyi ve lisans mezunuzun..illa sigortacılıkla ilgili bi iş bulman mı gerekiyor..eger bilgisayarın falanda iyise baska sektöre yönelemezmisin..daha sonra kazandıgınlada istersen baska dilde öğrenebilirsin..belki bu sayede cok daha iyi bir iş imkanın olur..inşallah çok güzel bi işle çok güzel bi gelecek seni bekler..
canım önemli olan bu ülkede okuduğun bölüm yada ne derece bitirdiğin değil ne yazık ki..dediğin giib tanıdığın falan varsa bir yerlerde,gerçekten iş sahibi oluyorsun..yada şansın yaver gidecek ve gerçekten iyi bir yerde çalışacaksın...o yüzden senin bölümünle alakalı bir durum değil buu..cv ni gözden geçir,ilanları olmasada bütün sigorta şirketlerinin web sitelerini ziyaret edip İK bölümlerine cv bırak yada sen gönder..mezun olduktan sonraki dönmler sancılıdır her zaman için.çoğu kişi için zor günlerdir.ne yazık ki kriz zamanı ama inşallah bi şekilde üstesinden gelicez.ne güzel ingilizcenden varmış,her yer yabancı dil istiyor.bunun yanında asla pes etmee...inşallah herşey gönlünce olur..opuyorumnanaktan
ben sigortacılığın kötü bi meslek olduğunu düşünmüyorum ama tabii bizim ülkede kötü bi ünü var genelde sigortacılara öcü gibi bakılıyo
ama iş rekabetinin yoğun olduğu bi sektör, acımasız olcaksın pes etmiceksin, satış taktiklerini güzel uygulıcaksın
bu sektörde iş bulmak değil o işte tutunmak zor, bence mesleğinden nefret edeceğine asıl işe, meslektaşların acımasızsa sende öyle olmak zorundasın, çok satış yapanlar nasıl yapıyor bak, öğrenmeye çalış
belki sende bunları biliyorsun çok önemli bişey söylemedim belki ama ben sanki sende ekstra bişeyler sezdim , sanki aile açısından rahat olsaydın belki işle ilgilide bu kadar kasmaz, daha rahat iş bulabilirdin
tabii bu arada kpss ye çok sıkı çalışman lazım galiba özel sektör pek sana göre değil.
umarım sorunlarını çözersin hızlıcaa.s.
benim yiğenim
paralı başkent üniversitesi Sigorta bölümü okudu
sınıfta 40 kişilerken herkes bölümü bırakmış
kala kala 2 kişi kalmışlar
ama okulu bitirdi,sigortacı olarak çalışıyor
ama iyimiş işleri diye duydum...
hep bu işler şans
ben muhasebe ve işletme fakultesi bitirdim
ama mağlesef bir kursa git 1 ay muhasebe kurusuna yazıl
muahasebeciyim diye ortalıkta gezinenler gördüm akannehir
muhasebe bir ilimdir şu nedir bu nedir diye sorduğumda
bilmiyor bilanço tanımını dahi yapamayanlar
muahsebeciyim diye ortalıkta dolaşıyor
bende iş bulamadım
benim suçum mu hayır değil
kriz teğet geçti teğet
Tatlım, ben sigortacı değilim ama üniversite yıllarımda yaz tatillerde çalışırdım harçlık çıkarmak için..
Bir sigorta şirketinde iş bulmuştum..Bir kaç haftalık kurs verilmişti..Patronun müşterileri,özellikle de erkek müşterileri ne şekilde razı etmemiz gerektiği ile ilgili düşünceleri ve telkinleri son derecede iğrençti.....:1ninca: :1no2:
Nişanlıydı ama benden bazı olmadık beklentileri olmuştı iğrenç herifin...Tabi avucunu yaladı,ben de sigortacılık işine lanet etmiştim....:dilcikar:Aileme de söyledim durumu,adamın nişanlısını arayıp böyle böyle diye söyledi annem..İnşallah nişanlısı da o pislikten kurtulmuştur.......a.s.
Ben torpilin ne kapılar açtığını çok iyi biliyorum cnm.
Çok çok iyi bir şirkette Hasar departmanında staj yaptım.Stajımı bir ay daha uzatmak için defalarca başvuru yaptım kabu letmediler. İçeriden X abi diye seslendiğim bir müdüre söledim.anında stajımı uzattılar..
Son sene yarı okul yarı staj yapayım dedim. bu kişiden yardım istedim yine.normalde zorunlu staj harici kabul etmiyoruz ama X beyin aracılığıyla sizi bu kuraldan muaf tutuyoruz. Bize sadece okulunuzdan bi belge (derslere devam gerekmiyor diye) yeter dendi...Tabi bnm dangalk okul belgeyi vermedi kaldı.. Neyse mezun olucam mart ayları... Hani malum mart ayı ya bu kişide sapıtmaya başladı.. Sence ben nasıl bir erkeğim tarzı ifadeler..
Yani buradan ne öğreniyoruz?
ERKEKLER ÜST ÜSTE 3 KERE İYİLİK YAPMAZ...
bizim üniversiteden bir arkadaş erkek büro yönetimi sekreterlik okumuştu
dün kız arkadaşım dedi
amcası sayesinde torpille
tapu kadastroya memur olarak girmiş
şk geçirdim dün kız arkadaşım söyledi
ya ne bu ya
ben 4 sewnedir kpss sınavı için dirsek çürüttüm
atamam lmadı bu ne ya
ve bu oğlan büro yönetimi sekreterlik bölümünü
uzatarak bitirdi derslen alakası olmayan biriydi.
kuzularım ben geldim...
Son bir ümit bir endüstriyel hasar elemanı ilanına başvurmuştum. hatta netten raştırıp departamının yöneticisi yiğit isimli kişiyi bulup xing.com dan mail atmıştım. yazımı okumuş ama cvp vermemiş. bağlantı onayını da reddetmiş(
Şansımı bir kez daha deneyeyim mi acaba?...
kuzularım ben geldim...
Son bir ümit bir endüstriyel hasar elemanı ilanına başvurmuştum. hatta netten raştırıp departamının yöneticisi yiğit isimli kişiyi bulup xing.com dan mail atmıştım. yazımı okumuş ama cvp vermemiş. bağlantı onayını da reddetmiş(
Şansımı bir kez daha deneyeyim mi acaba?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?