kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarr ben geldim sizinle mutlu bi haber paylaşmak istiyorum :)
okuldan bir arkadaşımın sigorta müdürünün sekreteri sayesinde dün bir mülakata gittim. ben stajerliğe razıydım ama onlar meğer memurluk için istemişler beni! ki biraz heyecanlı olmamın yanında beni oldukça olumlu bulmuşlar ve az önce aradılar! yarın ingilizce mülakata ve grup müdürüyle mülakatım varmış. Ayy bilmiyorum şimdiden midem fena oldu. Bu gece uyku yok galiba bana. off inş olur yaaa :1hug:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarr ben geldim sizinle mutlu bi haber paylaşmak istiyorum :)
okuldan bir arkadaşımın sigorta müdürünün sekreteri sayesinde dün bir mülakata gittim. ben stajerliğe razıydım ama onlar meğer memurluk için istemişler beni! ki biraz heyecanlı olmamın yanında beni oldukça olumlu bulmuşlar ve az önce aradılar! yarın ingilizce mülakata ve grup müdürüyle mülakatım varmış. Ayy bilmiyorum şimdiden midem fena oldu. Bu gece uyku yok galiba bana. off inş olur yaaa :1hug:
canım ben sigorta acentsiyim.sigortacılık türkiye de daha yeni tanınıyor diyebilirim.bu kadar olumsuz düşünme.ben sigortacılık mezunu degilim ama işimi cok seviyorum gelecegi gercekten cok parlak.başkasının yanında calışmak zorunda degilsinki canım.eger hala acente acmak için prosedür degişmediyse(Acente acabilmek için hem sigortacılık mezunu hemde bır acente de 4 yıl calışmak gerekecek artık demıiti bizim şirket) bence bunu araştır.kendi işini yap
yok kızlar nerdeyse 1 ay olucak ses yok...
bende part time kasiyerliğe başladım. hem kpss ye çalışıyorum hemde kasiyerlik yapıyorum. millet 4 yıllık mezunu olduğumu duyunca acıyarak bakıyor bana...
allahım ne hallere düştük ya...
Merhaba herkese...
Aslında forumdaki diğer konulara göre bnm derdim hiçbirşey ama birisininde bana bi yardımcı olması gerek....(
Ben 4 sene önce İstanbulda çok iyi bir Üniversitede, Türkiyede ki tek 4 yıllık Sigortacılık bölümünü kazandım..(bu arada Sigortacılık demek bu kasko,trafik bireysel emeklilik,sosyal sigortalar.yani aslında baya bir geniş bi iş kolu.)
Ama hayalim bu değildi tabi. Babam işsizdi, şehir dışına gidemedim. Meslek klavuzunda bu sigortacılık için geleceği parlak yazıyor diye yazdım bu bölümü..Ve hayatım karardı sonra...
Okulda konfrans verip davet eden şirketlerin hiçibirisi sözünü tutmadı..Hatta unutup telefonlara bile çıkmadılar..
Tam kriz zamanı 2009 Haziranda mezun oldum...
Babam yine işsiz..Ki çok anlayışsız
Kız başına okudun gittin bir iş bile bulamadın diye başımın etini yiyordu(
Bir gün daha evde kalamam dedim gittim Aksarayda bi acentede iş buldum. Ama ilk 2 ay bedava sonra 400tl maaş..Kabul ettim yeteki şu işi öğreneyim bir tecrübem olsun diye.. Ama sonra noldu?Orada menapoz bir kadının kavgalı ayrıldığı işyerini arayıp insanları kandırarak poliçelerini çalmaya çalışıyorduk!En sonunda bu kadınla kavga ettim birde üstüne hasta olup ayrıldım..
Sonra acentenin sahibi aradı. "Dilek sen iyi bir elemandın ben seni başka bir arkaşımın yanına aldırırm sorun değil. Dışarıda bir gün buluşuruz. Sen iyileş, Ben seni güzel görmek isterim(!)...
Şerefsiz adamın birde 2 aylık bebeği var...
İĞRDENDİM NEFRET ETTİM ARTIK!!!
Bu kadar rezil bir sektörmü bu sigortacılık???
Şuan işsizim, banka sınavlarına girmek istedim, bir çok banka bnm bölümümü kabul etmiyor. Ya ne lanet bir bölümmüş yaa! Diplomayı alıp yırtmak istiyorum!!!
Benden bi sene önce mezun olanlar en kral yerlerde iş buluyor! Ben okul 4.süyüm birde İngilizcemde var ama hala iş bulamıyorum. Ama sınıfta torpilli arkadaşlarım genel müdürlüklere bile girebiliyor!!! Üvey evlatız sanki!!!!
Şuan bu meslekten öylesine soğudumki? İnsan üniversite okuyunca iyi birşey yapmak ister. Bu ne rezalet bir meslekmiş?!!!!
Batırıyor resmen insanı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?