Hayatımın en mutsuz dönemi

Şimdi yeniden yuva kurup mutlu olduğunuza sevindim sizin adınıza...inşallah bu çocuklarımız büyüyünce anlarlar anne kıymetini kadir kıymet değer bilirler . ben 41 yaşındayım annemi on bir yıl önce kaybettim hala ağlar üzülürüm annesizimn diye .rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla imtihan etmesin

İnsallah canim

Amin insallah canim seninde kalbine ferahlik versin insallah. Hepimiz sinaniyoruz sanirim simdi mutlu musunuz esinizle

Amin insallah cok tesekkur ederim.Allah size guzel bir firsat cikarmis. Bende yasiyorum ama sanki oylesine

Kimseye guvenim kalmadi. Evlilige inancimi yitirdim acikcasi. Hayatimda birinin olabilcegine pek inanmiyorum aslinda. Cunku artik benim basima guzel bideyler gelebilirmis gibi gelmiyor icimden. Ben zaten duygusal yapidayim etrafimdaki arkadaslarimda soyler kotu anlamda degil ama ic temizligi acisindan safsin diye. Kandirilmaktan aldatilmaktan tum kotu seylerden korkuyorum acikcasi

Bunun icin caba gostericem.İs icin hala caba gosteriyorum yoruldumda acikcasi biseyler icin ugrasmaktan ama belki biseyler yoluna girer

İnsallah cok tesekkur ederim

Ne kadar zamandır evlisiniz bilemiyorum, bazı evlilikler hemen oturmuyor, zaman istiyor, gel git istiyor, gerçekten değişime girip zamanla iyileşebilir. Her evliliğin tamam bitti denilen bazı dönemleri oluyor maalesef.
Eğer boşanmakta kararlı değilseniz hala kafanız karışıksa, acele etmeyin bir şans daha verin. Bu süreç içinde yine babanızın evinde olun, flört edercesine vakit geçirin, beklentilerinizi düşük tutun, çift ya da evlilik terapisine başlayın.. Çünkü bir hayli çevre etkisinde ve bunalımda gördüm sizi. Bu durumda sağlıklı bir karar veremeyebilirsiniz

İkinci evliliğinden olan çocuğunuzu mu aldılar şuan çok üzüldüm ya bir anneye bu nasıl yapılır

Konularınızi biliyorum ama çok fazla takılı kaldınız :/ tam olarak ne istiyorsunuz anlayamadım , sanırım bosanirsam bir daha birini bulamam istediğim gibi bu mu korkunuz ?

Sürekli aynı konu açıyorsunuz. Bende yeni boşandım ve İnan ki hiç iyi durumda değilim. Beni de boşanmaktan çok aile evine geri dönmek mahvetti. Zaten evlenmemin önemli bir sebebi buydu aile evinden çıkmak. Boşanıp geri dönmek İnan ki çok zor geldi. Çünkü kalabalık bir ailem var ve çok geçinemem kız kardeşlerimle. Her lafımız batar. Şimdi daha alıngan oldum ve ailemde bu konuda anlayış göstermiyorlar bana göre. Ama ne yapayım oldu bir kere. Sürekli dua edip bugünlerin geçeceği umuduyla yaşıyorum. Elbet vardır bir hayır diyorum. Benimde yalnızlık korkum var, bir daha aşık olmam sanıyorum yani imkansız geliyor. Sürekli ben ömür boyu yalnız kalıcam eski eşim çoluk çocuk sahibi olucak falan diye kötü senaryolar kurup kendimi dolduruyorum. Dokunsan ağlayacak bir şekilde geçiriyorum günleri ki boşanalı 5 ay oldu nerdeyse. Yani bi bu durumda olan sen değilsin. Senin gibi çook insan var. Belki bu düşünce rahatlatır biraz seni…

Sizin gibi ne hikayeler okuduk burda ve hepsinde sonu çok güzel bak göreceksiniz sizin de çok daha güzel günleriniz olacak dua edin

Hayatim alt ust oldu demissiniz, nerden biliyorsunuz belki alti ustunden iyidir hayatinizin. Bence gecmis bitmis, unutun artik. Yeniden asik olmak sevmek var. agaclara bakin sikildikca. Sonbaharda dokulen yapraklara, kisin nasil yalniz kuru ve usumus olduklarin, baharda bembeyaz dallarina yazin yeseren yapraklarina meyvelerine….

Eşinize bir şans daha verin .Ama sizde kendinizi bı degerlendirin.Neden bu sevgiye bu kadar ihtiyaç duyuyuyorum diye .İnşallah hakkinizda hayırlısı olsun .

19 yıl sonra boşandım. Mutluyum. Iki çocuk sahibiyim. Gençsin yolun başındasın. Iyi düşün taşın karar ver ve geriye dönüp bakma. Evli olmadan da mutlu olabilirsin. Evliyken de dünyanın en mutsuz insani. Bu çerçeveden çık. Hersey nasip.

Oyle tabi ki. Ama bu cok yalniz hissetttiriyor. Biri demis baskasini bulamam diye mi boyle takili kaldin.Mesela bunun ne alakasi var. Ben zaten artik kimseye guvenmiyorum baskasininistedigim icinde bosanmiyorum.Ben guzel duygularimdan mecbur vazgecmek zorunda kaldim cunku karsimdan bekledigimi goremedim yine sevdigim gercegini degistirmiyor ama eksik kalmis gibi hissediyorum. Hafi diyorum toparlan kalk ama yinede bazen asiri yorgun ve hayattan keyif alamaz hale geliyorum. Bogazimda dugum varmis gibi.Aslinda aksine ben genc oldugumu bir tek burdan duyuyorum ayrica

Bu arada mutlu olmaniza sevindim

Yaşınız kac bilmem de. Insanlar 40 yasinda 50 yasinda yeni hayat kuruyor. Siz neden kuramayacaksiniz.

28 yaş cok genç bir yaş. Mutlu olmak hakkın. Hayat senin karar senin ama yaşadıkların bir son degil. Süreci yönetmek senin elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…