• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fred

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
240
4
316
Diğer
Nereden nasil baslasam da icimdeki cigligin yankisini sizlere ulastirabilsem?
Yazacagim her kelime kifayetsiz kalir icimdeki kanayan yarayi anlatmaya, bu oyle birsey ki sanki tum uzuvlarimi keskin bir bicakla ligme ligme dogruyorlar...

12 senelik bir evliligin son 2 senesinde bir barisik bir kus surdurdugum iliskimin, 1 bucuk sene once epilepsi hastasi olan bebegimi kaybettikten sonra, suregelen anlasmazliklar zincirine bir yenisi daha eklenerek problem problemi dogurmustu ki biz yine de diger yavrularimiza sarilarak birbirimize destek olarak daha fazla anlayis gostererek bu acinin zaman icinde kabuk baglamasini sagladik, ve yine hep yeniden diyerek inancla askla tekrar devam ettik...

Taa ki 5 ay oncesine hastane koridorunda bir el omzuma dokunana kadar, bir cift kahverengi goz uzun uzun bakiyordu bana, sonunda merhaba diye baslayan konusmamiz koyu bir sohete birakti o gun yerini, aslinda bu kisi yanimdaki apartman da oturan sahistan baskasi degildi, arada camdan bakarken gordugumden ibaretti sureti sadece ama nedense o gune kadar asla tek kelime dahi etmemistik..
O hastane koridorunda basladigimiz arkadasligimiz zaman icinde oyle bir hal almisti ki, artik gecelere kadar oturuyor cay kahve yemek birbirimiz olmadan yapamiyorduk, konusmadigimiz birbirimizin sesini duymadan gecen tek bir gunumuz dahi yoktu. Oyle ki artik okuldan bile almaya geliyordu beni, hayatimizi en ince ayrintisina kadar anlatiyor, delicesine guveniyorduk birbirimize...

1 bucuk ay once yine esimle saglikli iletisim kuramadigimiz kanaatine varip ayri yasama karari aldigimiz 15.gun de bir tanidik esimin arabasinin farkli bir yere park edildigini sonrasinda yanimdaki apartmana girdigini soyleyene dek asla hicbir seyden suphelenmemistim, bunun esime bir soylentiden ibaret oldugunu anlattigimdaki, verdigi cevap;' O benim 1 bucuk senedir esim, dini nikahimiz var, helalim'
diyordu,hemen akabinde; 'seni artik sevmiyorum istemiyorum, iki dunya bir araya gelse de artik seninle yasamam' diyordu da baska birsey demiyordu.

Bunlari soyleyen benim delicesine sevdigim o adammiydi?
Aslinda bu bir kabustu, ve ben esimi uyandirip, cok kotu bir kabus gordum deyip, sarilarak onu koklayarak tekrar uykuya dalacaktim..

Ama bu gercegin taa kendisi idi, bana bu seref....... yapan gozlerine bile bakarken icimin titredigi, ellerine dokunurken kalbimin gum gum attigi, erkegim herseyim dedigim kisi miydi?

Ya o bir yilan gibi sinsice yuvamin icine suzulup, zaman icinde yavas yavas adim adim esimi zehirleyen o kisi?

Ben hayatimin en buyuk kazigini yedim, ve ben suan aslinda yasamiyorum sadece nefes aliyorum, taa baslar da yazdigim gibi, her bir uzvumu bicaklarla kesip ligme ligme ediyorlar, simdi soyleyin bana, nasil unuturum nasil silerim onu icimden, nasil bakarim onune onsuz?
Yaptigi tum cirkefliklerine ragmen, nasil da seviyorum onu, bu etik degil!
Lanet olsun kalbim neden cikaramiyorum onu bir an bile aklimdan`?

O eller nasil baska elleri tuttu?
O diller nasil baska kadina helalim dedi?
O dudaklar nasil baska dudaklari optu?

Ben tum bu sorular icinde kafayi siyirmak uzereyim, psikolojik destek aliyorum ama yok yokkkkkk olmuyor, akimdan tek saniye olsun cikaramiyorum arkadaslar.... (ne bana hazirlanan bu kahpe tuzagi ne de lanet olsun ki bana bunlari yasatan kocam dedigim adami!)

Son düzenleme:
fred çok karışık yazmışsın anlamakta güçlük çektim.ama anladıgım kadarıyla eşin samimi oldugun arkadasınlamı seni aldattı?

allah yar ve yardımcınız olsun
rabbim size bunları yaşatanların yanına
bırakmasın

Bize en buyuk düşman yatagımızdakı kişidir derler...

Maaalesef oyle oluyor bu acıları unutup kendıne bır yol cızmelısın ıntıkam alamak ıcın ugraştıkca kendını yıyip bitireceksin..

çok üzüldüm :43: aynı şey bi akrabamın başına geldi. kocası onu en yakın arkadaşıyla aldattı. kadında evli ve çocukluydu. şuan hala evliliğine devam ediyor o kadın utanmadan. aslında bir çok ipucu vardı ilişki yaşadıklarına dair ama insanın aklına gelmiyor işte dürüst insanlar yakıştıramıyor böyle bir şeyi hem kocasına hem dostum dediği insana. demekki güvenmemek lazım. utanmadan bide evimize kadar giriyorlar bu nasıl bir vicdan. allah böylelerinin belasını versin. hem o kocanın hem o kadının.

çok zor bir durum
sizi rahatlatıcak kelime dahi bulamıyorum
ama çocuklarınız için hayata dört elle sarılmanız en doğrusu
lütfen bunu aklınızdan hiç çıkarmayın

fredin esinin 1 senelik imam nikahli metresi gelip onla arkadas olmus, yarim senedir de evinden cikmiyormus. dogru mu anlamisim?

arkadaşım öncelikle bebeğin için Allah tan rahmet dliiyorum... yazdıklarını okurken bir kere daha artık bu dünyadan umudumu kaybettim... hem eşin hemde o komşu bozuntusu arkadaşın çok ama çok vicdansızlarmış... sen çocuğunun acısı içindeyken ,herkesten çok eşiinn sana destek vermesi gerekirken, bu nasıl bir iğrençliktir Allahım...
birde hiç inkar bile etmedi eşin .. bunlara ne yapmak gerekir ... içimden bazen o kadar büyük nefret duyguları geçiyor ki... mesela şu an şu insanları elime verseler, yada bir gücüm olsa milimetre milimetre parçalar köpeklere yediririm...
ama unutma arkadaşım mazlumun ahı asla yerde kalmaz... birgün çok fena ödeyecekler yaptıklarını. bu dünya olmazsa öte dünya var...

Bırakın onları kendi yaptıkları pisliğin içinde boğulup gitsinler.Gün gelecek devran dönecek eşiniz pişman olup gelecek.Yuva yıkanın yuvası olmaz derler.Çocuklarınıza sıkı sıkı sarılın tertemiz bir sayfa açın kendinize.Yapılan kalleşliği unutmak elbette kolay olmayak ama zamanla bu acınız geçecek.Allah yardımcınız olsun.

fred çok karışık yazmışsın anlamakta güçlük çektim.ama anladıgım kadarıyla eşin samimi oldugun arkadasınlamı seni aldattı?

Karisik yazmak? aslinda gayet aciklayici...
En yakin arkadasim degildi ama 5 ay icinde aramizda farkli bir bag olusmustu..

yalniz zaten 2 senedir sorunlariniz varmis, tekme tokat ilerliyormus iliskiniz.

sorunlar basladiktan 6 ay sonra esiniz imam nikahi kiymis veya her ne ise, oncesini bilmiyoruz iliskinin belki onun oncesinde de beraberlerdi.

kadin dunyanin en buyuk yuzsuzluguyle gelip sizle arkadas olmus...

kocaniz onu istedigini soylemis..

e zaten iliskiniz bitme noktasindaymis, kırılmanız uzulmeniz tabii ki normal ama hayirlisi buymus deyin bence. zaten ayriliyormussunuz adam simdi kiymete binmesin. hic gerek yok. hayatiniza devam edin. cocugunuza iyi bakin.

devam edin, sizin de hayatiniza birileri girer evlenirsiniz. esinizi sevdiginizi sanmaniz bence bir yanilsama bu olaylar oldugu icin.

canım benım anladıgım kadarıylaa senın en samımı arkadasınla kocan beraberlermış öyle değilmi?? walla buna denilebilecek hiçbirşey yok canım gercekten... bu dunyanın otekı dunyası var... cayır cayır yanacaklar.. zinanın ötesinde birşey bu.. ama öteki dunyaya kalmadan onların hallerını goreceksın bılıyormusun babam hep derki... bir erkek bugun allah için ve eşim için ne yapabılırım dıye kalkmalı yatagından.. kadının ahı lafı tutar.. bu dünyanın hesabını öteki tarafa bırakmaz kadın ahı der... düşününce lafın dogrulugunu anlayacaksın eminim... booyları postları dewrılsın ınsalah.... hele o evine giren ciyan nolacak ya..? yuvanı dagıtmıs ......... . töbe yarabbım agzımı acmıycam yaa .. allah sana sabır versın kardeşım..

Fred, bu nasıl bir tesadüftür anlamadım öncelikle.
Bugün google, 8 aylık bebeğim oturmuyor yazdım (benim de şuan buna benzer bir sıkıntım var gibi) ve senin bebeğinle ilgili konunu okudum, çok ta üzüldüm.
Sonucu merakta etmiştim ve saatler sonra bu konunu okudum, bebeğini kaybetmişsin galiba yanlış anlamadıysam, çooooook daha üzüldüm.
Sonra ki yaşananlara diyecek çok ta birşey yok, hayat çok tuhaf ve karaktersiz bir sürü insanla dolu.
İki tanesi de sana denk gelmiş.
Unutması çok kolay olmayacaktır elbette.
Keşke mantıklı kurduğum birkaç cümle senin yaralarını sarsa, değmez desem, bu pisliklerden kurtulduğuna şükret desem ve sana iyi gelse.
Allahım sabır versin, güç versin sana, güzel günler getirsin inş.

karışık yazmışsın demem boş bir yazı değildi.
gercekten çok karışık yazdığın içindi,neyse şu anda duruma tam anlamıyla vakıf olabildim...
çok zor bir durum yaşamışsın şu anda durum nedir peki?ne yapmayı düşünüyorsun?

bebeğini kaybetmiş ve bu acıya göğüs germiş biri olarak bence diğer yavruların için hayata sıkı sıkı sarıl. o pislik kocan pişman olup dönecek bir gün ama sana bu acıyı yaşatanı allah affetmez

cok üzüldüm :43: allah yar ve yardimcin olsun.
böyle insanlarida herkesten uzak tutsun. nasil bi vijdan tasiyor böyle insanlar ya nasil anlayamiyorum. :47:

rabbim büyük sabır versin kolay bişey değil ama çocukların için güçlü olmalısın..

Her bir yorumunuz icin tesekkur ederim, simdi kullanici ismini hatirlayamadim sayfalari da tekrar yoklamak istemiyorum, hani demissin ya;
ee zaten kangren olmus bir iliskiniz varmis, zaten ayrilacakmissiniz, adam birden kiymete mi bindi, unut hayatina devam et demissin ya...

Ben sana gecirememisim duygularimi hissettiklerimi, keske tam da o yaziklarin gibi bos ve de hos olabilseydi hersey ne guzel olurdu.......

Son düzenleme:
Back
X