• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
es'te arkadasta yenisiyle ikame edilebilir seyler.. ben evladiniza cok uzuldum bir anne olarak ..basiniz sagolsun, allah kalan evlatlariniza uzun omurler versin..

kimse kimsenin hayatinda kalici degil, herkes gorevini tamamladiginda , hayatimizdan cikip gidecek.. buna anne , baba, es, evlat'da dahil.. ve birgun bizde onlarin hayatlarindan cikip gidecegiz..

sizinki biraz erken olmus sadece.. oldu sayin.. en fazla 3 ay aglarsiniz.. sonrasinda insan beynide, bedenide unutmaya proglamli.. hicbirseyiniz kalmaz.. belki kalp sizisi biraz..

hayatinizi bosuna mahvetmeyin..

Fred, bu nasıl bir tesadüftür anlamadım öncelikle.
Bugün google, 8 aylık bebeğim oturmuyor yazdım (benim de şuan buna benzer bir sıkıntım var gibi) ve senin bebeğinle ilgili konunu okudum, çok ta üzüldüm.
Sonucu merakta etmiştim ve saatler sonra bu konunu okudum, bebeğini kaybetmişsin galiba yanlış anlamadıysam, çooooook daha üzüldüm.
Sonra ki yaşananlara diyecek çok ta birşey yok, hayat çok tuhaf ve karaktersiz bir sürü insanla dolu.
İki tanesi de sana denk gelmiş.
Unutması çok kolay olmayacaktır elbette.
Keşke mantıklı kurduğum birkaç cümle senin yaralarını sarsa, değmez desem, bu pisliklerden kurtulduğuna şükret desem ve sana iyi gelse.
Allahım sabır versin, güç versin sana, güzel günler getirsin inş.

Ben sizin bebeginiz icin yasanilacak en uzun saglikli yillari diliyorum....

arkadasım Allah sana sabır versin.çünkü her iki şekildede en agır halini yasatmıslar sana.hem eşin,hem dostun oldugunu dusundugun ınsan pis bir oyun oynamışlar.
sana şimdi ne desek acını hafifletmez ama yanında oldugumuzu hıssettırır belkı.yaraların zamanla kabuk bağlayacak şimdi ates en harlı anlarında ve tabıkıde cok yakıyordur senı.ama unutma her atesın bır omru var.gittikçe azalacak azalacak ve gerıye sadece külleri kalacak.tabıkı tamamen yok olmaycak ama zamnla küller canını yakmayacak.
ve unutma ilahi adalet o iki ayaklı nenelerede hakettikleri çirkinlikleri zamanla verecektir.
senin elinde hiç bişey kalmasa bile cocugun yada cocukların olacaktır.sen aileni bu şekilde devam ettireceksin ama o iki nesne kendi pisliklerinde battıkca sen onların cırpınıslarını göreceksin emin ol ki......

herkesin bir sınavı varmış. seninkisi çok ağır hem bebeğin hem eşin allah yar ve yardımcın olsun zaman herşeyin ilacı.peki eşin nerede şimdi ne yapıcaksın.

Selam,
bu konuya aslinda soylenebilinecek cok birsey yok.. allaha havale etmekden baska ne yapilinabilinir ki.. ama ben senin yerinde olsam kesinlikle dava acardim, bu senin acini dindirecek mi tabii ki hayir ama huzurlarini kacirmayi saglar... senin neler his ettigini anlamaya calisiyorum kendimi yerine koymaya calisiyorum ve inan cok buyuk bir aci oldugunu his edebiliyorum.... sen ama kendini gucsuz bitmis gosterme canim her daim evlatlarin icin ayakda dur... o bayana gelince eminim ki senin esinide birakip baska adama gidecegini, kani bozuk bi kere senin kocan sana yalvar yakar geri gelicek canim emin ol....

senin kaybettigini sanip arkasindan uzulduklerin,belkide kurtulduklarindir......

Çok kötü şeyler yaşamışsın ama çocuğum var demişsin onlar için ayakta durmalısın hatta kendin için..Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği dert vermez...Hayata inat güçlü olmak zorundasın..Sürekli olanları düşünüp kendini mahfetme..Kendine acımaktan onunla geçirdiğin günleride düşünmekten vazgeç...İnsanoğlu nankörüz işte bize sevgi verene biz acı veriyoruz kabullenmek gerek..Birde şu var ben ilahi adelete inanırım bir gün herşey tepetakla olur o senin çektiğin acıyı o çeker bu dünyada değilse diğer dünyada..Kendini toparlamaya bak biran önce..

Son düzenleme:
dini nikah kıydı herşey bitti helali oldu değil mi senin rızan yok onu hesaba katan yok neyse de
utanmazlar Allah onları da senden beter eder sen de gözlerinle görürsün inşallah !

Hemen boşa bu adamı ve lütfen yoluna bak...Böyle bir karaktersize hâlâ aşığım diyebilmek kendine yapacağın en büyük kötülük..

Merhamet et kendine...o kadar değersiz misin ?

Arkadaslar inanin ben de sizler gibi sadece Allah'a havale ediyorum, onun yuce adaletine inaniyorum, benim gozyaslarim dinmiyor, uyku uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum, dusunmekten tirlatacagim ama gececek arkadaslar, gecmeli....

Benim en hazmedemedigim sey de; madem 1 bucuk sennedir suregelen bir iliskiniz var, nasil olur da o yilanin taa evimize icimize kadar girmesine musade edersin, biz bu yilanla girdik ciktik, dusunun eminim birlikte arkamdan guluyorlardi, o kadinin yatagindan cikip benim yatagima girip bana sarilarak uyuyabiliyordu!!

Iste bunlari hazmedemiyorum, tum bunlari unutmam imkansiz, bununla da yasayamam, ne yapacagimi ben de bilmiyorum inanin....

Hemen boşa bu adamı ve lütfen yoluna bak...Böyle bir karaktersize hâlâ aşığım diyebilmek kendine yapacağın en büyük kötülük..

Merhamet et kendine...o kadar değersiz misin ?

Biliyor musunuz ayni cumleleri belki de bin kere kuruyorum gun icinde, hep ayni seyleri soyluyorum kendime, ama lanet olsun ki bir an birsey oluyor hersey darmadagin oluyor..
Hergun yalvariyorum Allah'ima zaman icinde zerre kadar sevgi kirintisi kalmasin icimde neolur diye her gece her gecee....

canim benim yasarsin onlar yaptiklariyla nasil yasiyor......onlar gayet yasiyabiliyorlar sen onlardan daha iyi yasamalisin... alnin acik senin hic kendini yiyip bitirme... o kadin evine kadar girmis, senin arkandan gulmusler bunlar dusunme eger haberlere ciksa bu olay 70 milyon insan onlara guler.... sen sadece agir bir sinavdan geciyorsun bunuda allahin izniyle atlatacaksin... ama kesinlikle dava ac... yanliz degilsin acini paylasiyoruz.. yarin bizim basimiza gelmeyecegi ne malum...

umarım sana yaşattıkları herşeyin onlar bin beterini yaşar ve sen bunu gözlerinle görürsün..

Allahım bunları onların yanına bırakmasın... :41: Sizin çektikleriniz, onların çekeceklerinin yanında hiç olsun :ssz:

bak arkadasım az once bır satırda bununlaya yasayamam yazmıssınya kızdım sana bıraz.
neden mi
cünkü sen boyle pisliklerin ötesinde cokkk daha büyük bir acıyı tatmıssın zamanında.ve ona dayanabildiysen emin ol ki bunada dayanırsın.evet zor olacak ama daynacaksın.lütfen kendinde bu gücü bul cünkü sana muhtac cocugun yada cocukların var.sen olmayınca babaları olacak o pislik mi büyütsün o iğrenc iki yüzlü doğrularıyla beraber.
çalısıyormusun bilemiyorum ama kendine yenı bır hayat kurmanın planlarını yapmaya basla en azında bu kafanı mesgul edecegı ıcın daha az dusuneceksındır.
once egerkı mumkunse evını degıstır.baska bır yere tası mesela.bu tur seylerle ugrasırsan belkı daha az dusunursun.

Ben de böyle insanların bu dünyada yaşadığını düşününce nefret ediyorum.
Karaktersizliğinde bir sınırı varmış, karaktersizliğin bile.
Ya hu kadının kocasıyla berabersin, bir de nasıl kadının arkadaşı olmaya çalışıyorsun, nasıl.
Adamın karaktersizliğine diyecek kelime bulamıyorum zaten.
İnsan okuyunca bile dayanamıyor, gidip vurası geliyor, hakkın yerini bulacağına inancı olmasa insanın.
Ben de herkes gibi er geç adaletin yerini bulacağına inanıyorum.
Ama ne acı ki, insanın yaşadıklarının izleri silinmiyor ama emin olun ki aynı da kalmayacak.
Ne güzel demiş arkadaşlar, onlar bu pislikleriyle yaşamayı becerebiliyorlarda, sen mi yaşamayacaksın.
Zaman zaman güçlü, zaman zaman bitmiş hissetmen gayet doğal, kolay değil yaşananlar, geçecek inş.
Allaha havale ettiğin her an için huzurla dolsun inş.

çokçok çok çok zor bir durum gerçekten allah yardım etsin ...anlamadığım birşey bu bayan sizinle sizinle ilk hastanede koridorunda ne diye tanıştı..kim olarak yani nasıl birden sammi oldunuz yediyiniz içtiyiniz bir gitmedi anlamadım valla orasını

Back
X