• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardımcın olsun buyuk bır sok...birde cocuklarının babası arada cocuklar olmasa daha kolay sılerdın...
ama cocukların ıcın guclu olmaya calısmalısın
sevıyorum kelımlerını cıkar at artık, o kadınla yasadıklarını da düşünüp kendıne de eezıyet etme...
öyle ş...z insanları hayatından çıkardıgın için mutlu olmaya çalış
şuan zaten ondan nefret edıyor olman gerek...

Evet arkadasim nefret degil hatta tiksiniyorum, bu nasil bir celiskidir hala sevdigini yaziyorsun ama diyebilirsin, 12 sene dile kolay okadar cok aci tatli paylasimlarimiz var ki, yani tabiki de affedip tekrar hayatima alabilmemin mumkunati yok, o zaten ozgur olmanin verdigi rahatlikla ucuyor su anda, ama bilmiyor ki her ismini duyan onune serefs.. ekini takiyor..

Zaman icinde ufacik bir sevgi kirintisi dahi kalmamasi icin Allah'ima dualar ediyorum, ben hayati kendi basina gogusleyebilecek, herseyin ustesinden gelebilecek henuz 31 yasinda bir bayanim, bu yasadiklarimi kotu bir kabus farzedip yeni bir hayat kurmak icin caba gosterecegim...

benım anlamadıgım nokta; esınız bu kadınla arkadas olmanıza neden mani olmadı ?
kadının sızınle arkadas olmasının bır amacı var da,esınzın amacı ne ?
kadın;esınızı sıze soylemekle tehtıt edıyordu da , eşınız o yuzden kadına bırsey dıyemedı dıye dusunsek de,
ama en azıdan sıze o kadını kotuler kadınla arkadaslık etmenıze engel olabılırdı .
neden arkadaslıgınzdan rahatsız olmadı aklım almıyor gercekten .
tek sebep var o da ;sızı gozden tamamen cıkarmıs.
ama madem gozden cıkardı,karsınıza cıksın bosanmak istedigini soylesın medenı bır sekıl de .
saba tumer'ın bır konugu esınden bosanma sebebını acıklıordu.
''esınızden neden boşandınz'' sousuna konugun verdıgı cevap ''özgürüğümü özledıgımı ve aldatacagımı hıssettıgım zaman bosanmak istedım '' demişti.
bu davranısı benı cok etkılemıstı .esıne saygısızlık yapmak ve onun kadınlık gururunu ıncıtmek ıstemems en azından .
bu da ınsanca bır tepkı .duyguları olan bır ınsanın tepkıleri...
ama sizin eşınıze dıyecek bısey bulamyorum .
ne gerek var bu oyunlara ne gerek var bu kadar kotu bır ınsan olmaya...

çok üzüldüm canım allah yardımcınız olsun kadına zarar yine kadından geliyor malesef allah hepimizi böyle insanlardankorusun. imam nikahı kıymakla helali oluyor hemen peki sen neyisin :19: benim artık kimseye güvenim kalmadı hele bu devirde evliliği çok basitlediler istediği gibi yaşıyorlar namus ar kalmadı :50:

benım anlamadıgım nokta; esınız bu kadınla arkadas olmanıza neden mani olmadı ?
kadının sızınle arkadas olmasının bır amacı var da,esınzın amacı ne ?
kadın;esınızı sıze soylemekle tehtıt edıyordu da , eşınız o yuzden kadına bırsey dıyemedı dıye dusunsek de,
ama en azıdan sıze o kadını kotuler kadınla arkadaslık etmenıze engel olabılırdı .
neden arkadaslıgınzdan rahatsız olmadı aklım almıyor gercekten .
tek sebep var o da ;sızı gozden tamamen cıkarmıs.
ama madem gozden cıkardı,karsınıza cıksın bosanmak istedigini soylesın medenı bır sekıl de .
saba tumer'ın bır konugu esınden bosanma sebebını acıklıordu.
''esınızden neden boşandınz'' sousuna konugun verdıgı cevap ''özgürüğümü özledıgımı ve aldatacagımı hıssettıgım zaman bosanmak istedım '' demişti.
bu davranısı benı cok etkılemıstı .esıne saygısızlık yapmak ve onun kadınlık gururunu ıncıtmek ıstemems en azından .
bu da ınsanca bır tepkı .duyguları olan bır ınsanın tepkıleri...
ama sizin eşınıze dıyecek bısey bulamyorum .
ne gerek var bu oyunlara ne gerek var bu kadar kotu bır ınsan olmaya...

Arkadasim ayni sorulara kafa yoruyorum inan her gece, ve artik uykuya hasret gozlerle dolasiyorum gun boyu, gozlerimi kapamak derin uykulara dalmak istiyorum her gece, ama bana yasatilan bu kahpeliklere kafa yormaktan sabahi ediyorum, gunduz de ayni, bazen okadar cok dusunuyorum ki aniden vucudumun her bir noktasi kasinmaya basliyor reaksiyon veriyor..
Bu pislikler icin boluk porcuk uykular dahi degmez biliyorum ama ahh elimde olabilse be arkadasim....

Peki artık sizi ya da çocuklarınızı soruyor mu? Yoksa kadın tamamen kendine mi çekti?

Öncelikle geçmiş olsun.
Ben hanımın sizinle bizzat bilerek size destek olmak için tanıştığını düşünüyorum.
Bunun ne güzelliği olabilir,eşimin metresi diyebilirsiniz.
Katılıyorum ama amaç destek olmak belki o da vicdanını bu şekilde ferahlatıyordu.
Be bileyim belki üçlü bir şekilde yaşayabileceğinizi umuyordu.
Böyle kadınlar var forumda da defalarca denk geldim.
Kocam kuma getirebilir kuma olabilirim vs diyen.
Eşinize diyecek söz yok ama kadının sizinle yakınlaşma amacı cidden yakınlaşmak istemek.

Öncelikle başınız sağolsun .Evli değilim o yüzden sizin neler hissettiğinizi anlayamam ama kendinizi bu kadar yıpratmayın inanın hepsi geçicek yeter ki bunu isteyin. Üzüldüğünüz insan bir başkasıyla gününü gün ediyor sanmasınlar ki mutlu olabilecekler elbet herkes ettiğini bulur. Evlatlarınıza sarılın eşinizi düşünmek size üzüntüden başka hiçbirşey vermeyecek seneler sonra hiçbir insan için üzülmeye değmeyeceğini göreceksiniz. Bu zor günleriniz de geçecek ama biraz zamana ihtiyacınız var.

Öncelikle geçmiş olsun.
Ben hanımın sizinle bizzat bilerek size destek olmak için tanıştığını düşünüyorum.
Bunun ne güzelliği olabilir,eşimin metresi diyebilirsiniz.
Katılıyorum ama amaç destek olmak belki o da vicdanını bu şekilde ferahlatıyordu.
Be bileyim belki üçlü bir şekilde yaşayabileceğinizi umuyordu.
Böyle kadınlar var forumda da defalarca denk geldim.
Kocam kuma getirebilir kuma olabilirim vs diyen.
Eşinize diyecek söz yok ama kadının sizinle yakınlaşma amacı cidden yakınlaşmak istemek.

Vicdan rahatlatmak?
Destek olmak?
Kuma getirmek? Ve benim bunu kabul edebilmem?

Arkadasim ozelime kadar girmesinin benimle arkadaslik kurmasinin tek sebebi vardi; beni esimden sogutmak!
Bu merdivenleri yavas yavas emin adimlarla cikti, bi anda degil, ince ince isledi ve sonunda esimi taniyamaz olmustum..

Boyle kadinlar cok gordum forumda demissiniz ya hani;
Tum arkadaslari tenzih ediyorum fakat kuma ve ben, bu ikisi ayni cumle icinde dahi kullanilmayacak kadar igrencler!
Yaptiklari da sadece zinadir, nikah kisvesi adi altinda serefs...... lerine kilif bulmak adina...

Peki artık sizi ya da çocuklarınızı soruyor mu? Yoksa kadın tamamen kendine mi çekti?

Cocuklarim benimleler, eger isterse gorebilir tabiki de cunku ben cocuklari kullanarak intikam alma pesinde asla degilim, bu herseyden once yetistirilme tarzima ve de yapima aykiri, yavrularimin psikolojisini bozmak niyetinde degilim, cunku bu tutumum sadece onlara zarar verir, bu durumu da bir psikolog esliginde anlatmak istiyorum ogullarima...

Son düzenleme:
Vicdan rahatlatmak?
Destek olmak?
Kuma getirmek? Ve benim bunu kabul edebilmem?

Arkadasim ozelime kadar girmesinin benimle arkadaslik kurmasinin tek sebebi vardi; beni esimden sogutmak!
Bu merdivenleri yavas yavas emin adimlarla cikti, bi anda degil, ince ince isledi ve sonunda esimi taniyamaz olmustum..

Boyle kadinlar cok gordum forumda demissiniz ya hani;
Tum arkadaslari tenzih ediyorum fakat kuma ve ben, bu ikisi ayni cumle icinde dahi kullanilmayacak kadar igrencler!
Yaptiklari da sadece zinadir, nikah kisvesi adi altinda serefs...... lerine kilif bulmak adina...

Allah yardımcınız olsun.Kendi pisliklerinde boğulsunlar.Bugün çocuklarını ve eşini yarı yolda bırakan bir adam o kadınıda aynı şekilde yarı yolda bırakacaktır. Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz derler.

çok çok zor durum...
ayrılığı ve aldatılmayı sinderemişsin henüz...
başlarda böyle olur...
zaman herşeyin ilacı işte....
allah yardımcın olsun

fred sana söyleyecek kelime bulmak inan çok zor.. düzgün cümle seçemiyorum..
ıssız bir yere git ve kendin için,benim için,tüm aşağılanmış kadınlar için avazın çıktığığı kadar bağır...

Allah yardımcın olsun arkadaşım Rabbim onlarıda nasıl biliyorsa öyle yapsın Allah büyük Rabbime sığın şüphesiz onun herseye gücü yeter senide aydınlığına çıkaracaktır...

Allahım size yardımcı olsun tez zamanda unuttursun bütün kötü yaşananları
İçinize gönlünüze refah huzur sunsun çocuklarınız size umut olsun inşallah
Onları da bildiği gibi yapsın Allahım cezalarını bulsunlar AMİN

böyle konuları okudukça gördükçe korkuyorum ya kimseyle samimi olamayacakmıyız kocamıza arkadaşlarımıza güvenemeyecekmiyiz hep bir paranoya halindemi olacağız ya sinsiliğe bak ya evine giriyor dost numarası yapıyor alacağını alıp gidiyor allah ikisininde belasını versin insan suretine girmiş şeytanlar :47::47::47::47::47::47:allah yardımcın olsun canım güçlü ol yıkılma çocukların için salma bırakma kendini

guclu bır kadınsın sen.daha da guclu olmanın zamanı sımdı.cocuklarına sarıl ve tum bu yasananları sılmeye calıs hafızalardan.bu dunyaya bır defa gelıyoruz.kendı hayatını yasama zamanı.

Herkes aşağı yukarı aynı şeylerden bahsetmiş, destek olmaya çalışmış, önerilerde bulunmuş. Zaten söylenecek pek de bir şey yok.
Hoş size ne söylersek söyleyelim acınız hafiflemeyecek.
Ama benim içim o kadar acıdı ki.. bir iki kelime etmeden geçemedim, diğer tüm arkadaşlarım gibi.
İnsan böyle zamanlarda tek bir kelimeye bile ihtiyaç duyuyor bazen.
İçim acıdı; çünkü az da olsa anlayabiliyorum.
Benim babam da annemi evimize girip çıkan bir kadınla aldatmıştı.
Tabii bu kadar ağır bir durum olmadı bizimki ve aldatılan da ben olmadığım için asla anlıyorum demiyorum...
Şu an acınızı yaşıyorsunuz belli ki...
Benim şahsi fikrim de bundan yana zaten.
Katılan olur, katılmayan olur fakat ben daha önce yaşadıklarıma bakarak bunun doğru olduğunu düşünüyorum.
Eğer bu olayı yaşamamış gibi beyninizden silip, hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam etmeye zorlarsanız kendinizi, elbet birgün bulur tekrar sizi.
Mutlaka yüzleşirsiniz...
Düşünmekten uyuyamıyorum demişsiniz, o kadar üzüldüm ki...
Ama bu yüzden size düşünmeyin atın kafanızdan demeyeceğim, düşünün her ayrıntısını.
Ta ki kafanızda artık bir soru işareti kalmayana, artık düşünmeye mecaliniz kalmayana dek.
Bilmiyorum çok mu acımasız gelir bu size.. ama inanın yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum.
Acı ertelendikçe daha da büyüyerek geri geliyor.
Şu an çok duygusalsınız yazdıklarınızdan çok belli, ama zamanla bu duygular yerini mantığa bırakacak.
Tek yapmanız gereken sabretmek, dua etmek.
Bol bol dua edin, yaradana sığının, bu size çok iyi gelecek.
Allah size sabırların en büyüğünü versin, yardımcınız olsun.

Sizin ve eşinizin aileleri bu konuda ne gibi tutum içerisindeler?

Eşinizi her özlediğinizde onun yaptığı iğrençliği düşünün,bir nepzecik belki işe yarar...Çok çok zor bir durum ama bunuda geride bırakacağınıza eminim...Yazılarınızdan güçlü bir kişiliğiniz olduğu kanısına vardım... Rabbim bundan sonra sevdiği kullarınla sizi muhatap etsin...

Herşeyden önce evladınız için sabır dilerim. Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
Öteki şerefsizlere değinmiyorum bile. Siz hem güçlü hem başı dik bir kadınsınız. Böyle birşey sizi yıkamaz, yıkmayacak. Hissettiğiniz şey zamanla göreceksiniz ki artık sevgi değil. Çok çok haklı olarak size yaşatılanları hazmedemiyorsunuz. Sizi üzen bir başkasının elini tutması değil, bir başkasının elini tutarken bunu sizi kandırarak yapmış olması. Yani başlıkta yazdığınız gibi "kazık yeme" duygusu. E tabi en zor zamanınızda ve en güvendiğiniz insanlardan gelince bu canı çok yakar, eminim. Size sizden vageçtiğini söyleyip de başkasına gitseydi aynı acıyı çeker miydiniz? Bu sizi ne kadar üzerdi? Dediğim gibi çok haklı ve çok normal olarak haketmediğiniz şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsunuz. Etinizi lime lime eden şey bu.
Ama inanın geçecek. Zaman onların içlerindeki karalığı silemeyecek ama siz kendinizi mutlaka birgün iyi hissedeceksiniz. Bu aşılmayacak birşey değil. Zor ama geçecek.
Benim duam Tanrı'nın size evladınızın acısını unutturacak acıyı yaşatmamasıdır.
Güçlü ve akıllı bir kadınsınız. İki tane de oğlunuz varmış. Onlar için kullanın gücünüzü.
Sevgiler.

Son düzenleme:
Back
X