• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuan kendini yıpratman sadece sana zarar verir.Onlar kendilerince hayat kurmuşlar.tükür ikisininde suratına bak önüne , çocuklarına.Kadın belli ki kocanın durumunu senden öğrenmek için arkadaş olmuş seninle..Allah o kadar büyük ki merak etme tez zamanda görürsün onların da nasıl zarar gördüğünü.Yavaç yavaş can veriyorum demişsin yaa.o zaten onların işine gelir.Aldırmıyor gibi yap.İkisininde değersiz olduğunu hissettir onlara..

Konu sahibi adamın parasını istemeyebilir evet.Ama bu gururu geçip şöyle bir şey yapabilir.İkisine de tazminat davası açabilir ve oradan gelecek paranın bir hayır kurumuna bağışlanacağını belirtebilir.Konu sahibi emin olsun onlara karşı açacağınız maddi manevi tazminat davası,onları gerçekten maddi ve manevi olarak kötü etkileyecektir.

katılıyorum.
boşanmak adama ödül gibi olacak. zaten istediği bu.
bari biraz canı yansın.

Arkadaslar bazen okadar guclu hissediyorum ki kendimi, bana yapilanlari dusundukce daha bir hirslaniyorum dimdik duruyorum,
Ama bazen de oyle bir hal icerisine burunuyorum ki, darmadagin oluyorum ne gucum kaliyor ne de o dimdik durma istegim..

Neden surekli farkli reaksiyonlar gosteriyor duygularim, hal boyle olunca da yorgun argin dalmaya calisiyorum uykulara....

Son düzenleme:
Arkadaş belli ki kendisi bir zarar vermek istemiyor, daha doğrusu uğraşmak istemiyor karşı tarafla, bu da bir tercihtir.
İnsan böyle bir durumda sadece kendini kurtarmak isteyebilir, kendi acısı dinsin yeter, onlar zarar görse ne görmese ne, kadının içi yanıyor,karşı tarafa tazminat açsa ne olur açmasa ne, o iğrenç adamın parasını alsa ne almasa ne, alırsa zarara uğratır belki ama uğraşmaya değer mi, hep dedik ya onlar zaten bulacaklarını bulacaklardır.
Özel bir uğraşa gerek yok ki. Arkadaş onlarla savaşmak yerine , biran önce kurtulmaya çalışsa daha iyi değil mi?
Onlara savaş açıp uğraşsa da içi soğur mu, soğumaz bence. Uğraşmanın pek manası yok gibi yani.
Olayların içinden ne kadar çabuk çıkarsan, uzaklaşırsan, o kadar yaran çabuk soğur bence.
Onlar en büyük zararı kendilerine zaten vermişler, uğraşması arkadaşı psikolojik olarak yormaktan fazla birşeye yaramaz bence.

Arkadaş belli ki kendisi bir zarar vermek istemiyor, daha doğrusu uğraşmak istemiyor karşı tarafla, bu da bir tercihtir.
İnsan böyle bir durumda sadece kendini kurtarmak isteyebilir, kendi acısı dinsin yeter, onlar zarar görse ne görmese ne, kadının içi yanıyor,karşı tarafa tazminat açsa ne olur açmasa ne, o iğrenç adamın parasını alsa ne almasa ne, alırsa zarara uğratır belki ama uğraşmaya değer mi, hep dedik ya onlar zaten bulacaklarını bulacaklardır.
Özel bir uğraşa gerek yok ki. Arkadaş onlarla savaşmak yerine , biran önce kurtulmaya çalışsa daha iyi değil mi?
Onlara savaş açıp uğraşsa da içi soğur mu, soğumaz bence. Uğraşmanın pek manası yok gibi yani.
Olayların içinden ne kadar çabuk çıkarsan, uzaklaşırsan, o kadar yaran çabuk soğur bence.
Onlar en büyük zararı kendilerine zaten vermişler, uğraşması arkadaşı psikolojik olarak yormaktan fazla birşeye yaramaz bence.

dediklerinize katılıyorum ancak işin bambaşka boyutları da var.
konu sahibinin iki oğlu var. şu anda rahat bir yaşam sağlayabiliyor olabilir onlara ama yarının ne getireceği bilinmez. beş yıl önce karısına kıymet veren bu adamın beş yıl sonra tüm malı mülkü diğer kadının üstüne yapmayacağı ne maalum? bu çocukların ileride her birinin en az bir yıl (ve hatta daha uzun süre) dershane masrafı olacak, belki bir vakıf üniversitesini tutturacaklar. belki de şehir dışında iyi bir yeri kazanıp gitmek isteyecekler. bunlar hep para. hele ki güzel bir özel üniversite tuttururlarsa yıllık aşağı yukarı 10 bin lira masraf olacak. çocukların bu masrafını ileride babanın karşılayacağı ne maalum? bunu kim garanti edebilir?

spesifik olarak tek bir olay üzerinden yorum yapmıyorum, genelleme yapıyorum. zor da gelse uğraşılmalı, bunun hastalığı var-sağlığı var. her şeyden öte adil olanı da budur zaten.

Canım arkadaşın eşi ve kadın arasında 1,5 yıldır ilişki varmış,ama kadının fred le arkadaşlığı 5 ay önce başlamış.

inanamıyorum yanii.Bu ne perhz bu ne lahana turşusu resmennn.:53::53: ilahi adalet eminim yerini bulur.

ikisinide tazminat davası aç tatlım
özelliklede kadına ve emin ol kazanırsın onlar sürünür sen ise izlersin
boşanarak adama ödül verme...

O kadını alacaksın sokağın ortasın daa evire çevire allahım sen böylelerin şerrinden koru yarabbim...Pislik lanet insan bide utanmadan evin içine giriyor .Canım emin ol böyle sinsi lanet insanların sonu iyi bitmez..Ferah tut içini imtihandasın çok çok ağır bir imtihan hemde rabbim kolaylık versin sana

O kadını alacaksın sokağın ortasın daa evire çevire allahım sen böylelerin şerrinden koru yarabbim...Pislik lanet insan bide utanmadan evin içine giriyor .Canım emin ol böyle sinsi lanet insanların sonu iyi bitmez..Ferah tut içini imtihandasın çok çok ağır bir imtihan hemde rabbim kolaylık versin sana

AAAminnnnn amin...

Böylelerini öyle bir döveceksin kii... Allahım kötü söz çıkcak ağzımdan..

Allah yardımcın olsun arkadaşım. :kkk:

Nereden nasil baslasam da icimdeki cigligin yankisini sizlere ulastirabilsem?
Yazacagim her kelime kifayetsiz kalir icimdeki kanayan yarayi anlatmaya, bu oyle birsey ki sanki tum uzuvlarimi keskin bir bicakla ligme ligme dogruyorlar...

12 senelik bir evliligin son 2 senesinde bir barisik bir kus surdurdugum iliskimin, 1 bucuk sene once epilepsi hastasi olan bebegimi kaybettikten sonra, suregelen anlasmazliklar zincirine bir yenisi daha eklenerek problem problemi dogurmustu ki biz yine de diger yavrularimiza sarilarak birbirimize destek olarak daha fazla anlayis gostererek bu acinin zaman icinde kabuk baglamasini sagladik, ve yine hep yeniden diyerek inancla askla tekrar devam ettik...

Taa ki 5 ay oncesine hastane koridorunda bir el omzuma dokunana kadar, bir cift kahverengi goz uzun uzun bakiyordu bana, sonunda merhaba diye baslayan konusmamiz koyu bir sohete birakti o gun yerini, aslinda bu kisi yanimdaki apartman da oturan sahistan baskasi degildi, arada camdan bakarken gordugumden ibaretti sureti sadece ama nedense o gune kadar asla tek kelime dahi etmemistik..
O hastane koridorunda basladigimiz arkadasligimiz zaman icinde oyle bir hal almisti ki, artik gecelere kadar oturuyor cay kahve yemek birbirimiz olmadan yapamiyorduk, konusmadigimiz birbirimizin sesini duymadan gecen tek bir gunumuz dahi yoktu. Oyle ki artik okuldan bile almaya geliyordu beni, hayatimizi en ince ayrintisina kadar anlatiyor, delicesine guveniyorduk birbirimize...

1 bucuk ay once yine esimle saglikli iletisim kuramadigimiz kanaatine varip ayri yasama karari aldigimiz 15.gun de bir tanidik esimin arabasinin farkli bir yere park edildigini sonrasinda yanimdaki apartmana girdigini soyleyene dek asla hicbir seyden suphelenmemistim, bunun esime bir soylentiden ibaret oldugunu anlattigimdaki, verdigi cevap;' O benim 1 bucuk senedir esim, dini nikahimiz var, helalim'
diyordu,hemen akabinde; 'seni artik sevmiyorum istemiyorum, iki dunya bir araya gelse de artik seninle yasamam' diyordu da baska birsey demiyordu.

Bunlari soyleyen benim delicesine sevdigim o adammiydi?
Aslinda bu bir kabustu, ve ben esimi uyandirip, cok kotu bir kabus gordum deyip, sarilarak onu koklayarak tekrar uykuya dalacaktim..

Ama bu gercegin taa kendisi idi, bana bu seref....... yapan gozlerine bile bakarken icimin titredigi, ellerine dokunurken kalbimin gum gum attigi, erkegim herseyim dedigim kisi miydi?

Ya o bir yilan gibi sinsice yuvamin icine suzulup, zaman icinde yavas yavas adim adim esimi zehirleyen o kisi?

Ben hayatimin en buyuk kazigini yedim, ve ben suan aslinda yasamiyorum sadece nefes aliyorum, taa baslar da yazdigim gibi, her bir uzvumu bicaklarla kesip ligme ligme ediyorlar, simdi soyleyin bana, nasil unuturum nasil silerim onu icimden, nasil bakarim onune onsuz?
Yaptigi tum cirkefliklerine ragmen, nasil da seviyorum onu, bu etik degil!
Lanet olsun kalbim neden cikaramiyorum onu bir an bile aklimdan`?

O eller nasil baska elleri tuttu?
O diller nasil baska kadina helalim dedi?
O dudaklar nasil baska dudaklari optu?

Ben tum bu sorular icinde kafayi siyirmak uzereyim, psikolojik destek aliyorum ama yok yokkkkkk olmuyor, akimdan tek saniye olsun cikaramiyorum arkadaslar.... (ne bana hazirlanan bu kahpe tuzagi ne de lanet olsun ki bana bunlari yasatan kocam dedigim adami!)

canım benim...Allah yardımcın olsun... maalesef herşey insanlar için. bu durumda insan söyleyecek bir şey bulamıyor. ama en azından sağlığın yerinde...

nolur kendini çok harap etme

Arkadaslar bazen okadar guclu hissediyorum ki kendimi, bana yapilanlari dusundukce daha bir hirslaniyorum dimdik duruyorum,
Ama bazen de oyle bir hal icerisine burunuyorum ki, darmadagin oluyorum ne gucum kaliyor ne de o dimdik durma istegim..

Neden surekli farkli reaksiyonlar gosteriyor duygularim, hal boyle olunca da yorgun argin dalmaya calisiyorum uykulara....

canim gecici bir depresyon yasayabilirsin su anda cok normal.. biz turk halki teshis koymaya bayiliriz ya bipolar gibi geldi anlattiklarin bana.. yakin bi arkadasinla konus slk slk dok icindekileri.. hatta olmadi doktora bi gorun teskin edici birseyler verir.. kolay degil yasadiklarin.. ama sapasaglam cikicaksin bunlarin icinden, var sende o durus . hala cok akl-i selim konusuyorsun..

yuva bozanın yuvası olmaz...

bu dünyada olmasa da elbet öbür dünyada verecekti bunun hesabını.

yapılan sinsiliği aklım almıyor...

Rabbim sıkıntılarını giderir inşallah..Allah'a güven sığınacak başka hiç bir seyin yok suan..birde burada anlatıp acılarını hafifletirsiniz.kimsenin basına gelmeyince anlayamaz ne demek istediğini kolay degil goz göre göre kim verir eşini baskasına..helde böyle kötü bir dönemden geçerken.. Allah seni bu kadar sevip sınavdan geçiriyor..bence mükafatın çok büyük hiç bunlarıda dert etme..hepimiz geciciyiz buralarda herkes anlık zevklerinden birgun hesaba çekilecek..Allah bizi yüzü kızaranlardan etmez inşallah..bırak herkes kendi pisliğinde kalsın..onlar imam nikahı kıyarak vicdanlarını temiz
Erdiklerini zannediyorlar..gönülden ağlayan bir kadın bırakmışlar arkada bence biraz vicdanlari varsa bundan korksunlar..

Tüylerim diken diken oldu. Gözlerim doldu. Çok acı bir his olsa gerek. Ben bile pc başından böyle hissettiysem... Keşke her şey psikolojik bunalımdasın, kendini çocuklarına ver belki yeniden aşık olursun demek kadar kolay olsa değil mi? Ama acı gerçek şu ki bunları unutman çok zor. Acıyı başka bir acı bastırır. Sana yeniden biri hayatının kazığını atana kadar sen bu konuda takılı kalacaksın. Kolay olmaz. Ama anne olma sorumluluğu, ruhuna ve bedenine layığıyla sahip olma sorumluluğundasın. Seni şuan duygusal olarak yeni bir çevreden, işten güçten, ilişkiden başka hiç bir şey rahatlatamaz. Yeni bir ilişkiyi bu psikolojiyle uygun bulmuyorum ama başka bir şekilde her hangi bir şeye kızmazsın, üzülmezsin, kafaya takmazsın... Sürekli her boş anında bunu düşünüp kendini yemekten alıkoyamazsın kendini. Bu boşlukta belki başkalarının duygularıyla oynamış olacaksın. Bu da korkunç. Ama seni rahatlatacak bir şey yok. Seni sadece başka bir can sıkıntısı rahatlatır. Bu sağlığınız olmasın tabi. Bir de sürekli bu konuyu konuşmak anlamsız. Yani bunu konuşmanın hiç bir faydası yok, konuşma. Hayatında işinde vs riskler al, başka yüklerin altına gir ve kafanı meşgul edecek ciddi şeyler bul. Yoksa bir başka sorun edinmeden hayatının odağından eşini atamazsın. Bu kadar ciddi bir olaydan sonra ilişkinizi kurtarmayı da düşünme tabii ki intikam kurgularını da. Şuanki sıkıntının ruh haliyle bir sürü hata yapabilirsin. Kızgınlıkla, boşluklar. O yüzden düşünme arkadaşım. Bir şeyler yarat. Onları düşün. Dediğim gibi iş, çevre, aşk vs. Psikoloğunla neler konuşuyorsunuz bilmiyorum ama eski hesaplaşmaları bırak.
Zamanla soğursun umarım. Acını paylaşıyorum.

Ayrıca hukuki olarak ne hakkın varsa hepsini uygular. Buna sonuna kadar hakkın var ve hakediyorlar. Her hata her caninin yanına kalsa ohooo. Sakın bence mutlaka ve mutlaka mahkemelerde süründür. Bir de yanlarına mı kalsın!!

Çapa tıp fakültesinin yoğun bakımında bir adam vardı.20 yıllık karısını genç bir kız yüzünden terk etmiş zamanında.Adamın 2 tanede kızı vardı.Bunlara çok acı çektirmiş.Adam durup dururken felç olmuş ve sadece titriyordu.Herşeyi makineye bağlanmıştı.taburcu edileceği zaman bilin bakalım ona bakmak için kim aldı.Kızları ve eski eşi tabi ki.Sevgilisinden eser yoktu ortalıkta...Gün gelir devran döner , ettiğini bulursun , yuva yıkanın yuvası olmaz, atalarımız ne güzel söylemiş.

Hiçbir günah karşılıksız kalmaz. Dilerim Allah'tan size bu acıları yaşatanlar bu dünyada aynısını yaşasınlar, ve siz bunu görün.

abla dediğim insan ve eşim ben hamileyken ben doğurduktan sonra da dahil olmak üzere ilişkileri vardı. nasıl yandı içim ciğerim yandı ağlamak ne ki sel oldu aktı yaşlar... zamanla merak etme zerre sevgi kalmıyor.. hatta derhal kurtulma hissine bürünüyorsun. evet tekrar birilerine güvenmek benim için hala zor ama zaman herşeyin ilacı tatlım... seni çooooooook iyi anlıyorum hazmedemiyorsun biliyorumm ama kendine yüklenme ... bekle geçicek inan kuş gibi hafif olacaksın sadece zaman zaman ... spor agit ne biliyim çocuklarınla bişeyler yap saçını boyat ve kapında ağlasada o adamın sana yaşattıklarını unutma... yuva konusunda cok hassasım yıkılsın asla istemem ama yapılan şey kıydıkları sözde nikah falan çok ağır olmuş.. Allah yar ve yardımcın olsun

offf böyle bi durum da ne denilebilirki,suan bunlar bana yapilmis gibi sinirden elim titriyor icim daraldi allah onlari islah etsin bela okumaya bile degmezler o mahluklara,o kadin hangi vicdanla yüzüne bakti evine girdi seninle arkadas olmaya calisti gerci insan oglu bunu yapamaz,bunlar icin üzülüp aglamaya degmez inanki,onlar size bu igrencligi yapsin sizde onlar icin dünyayi kendinize ziddan etmeyin biran önce bosan cocuklarin icin dim dik ayakta dur,böyle bi adam sevilmeyi hak edmiyor,evinde namusuyla cocuklarina bakan esini,o pislik o......puya tercih eden adam dan kimseye hayir gelmez zaten.allah yardimcin olsun canim insallah biran önce herseyi unutup güzel günler yasamani dilerim...

Back
X