• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah sana bol sabir versin canim katil olmamak elde degil,ne yüzsüz cirkef birseymis,sacini basini iyice bi yolsaydin:4: hic olmasa icindeki ates bi nebze dinerdi.

iStesem de yapamazdim arkadasim, beni tanimiyorsun inan oyle seviyesizliklerin icine kendimi atacak yapida bir bayan degilim, yani orada parcalayip onun dilinden otturseydim ne olacakti ki dudugu, oylesine arsiz oylesine serefs... ki tanimadigim diger yuzu varmis, tam bir seytanmis...

O eller nasil baska elleri tuttu?
O diller nasil baska kadina helalim dedi?
O dudaklar nasil baska dudaklari optu?

şurayı okuyunca içim çizildi..kaldı ki siz bu durumun içindesiniz.
istediğimiz kadar temennide vs.de bulunalım,bu durumu biz yaşamıyoruz ki.ne kadar anlayabiliriz acınızı :(
sevdiğin adamın başkasına dokunduğunu hayal etmeyi bırak,yüksek sesle dile getirmek bile o dile dikenler batırır..
fena bir kazık olmuş.
sizi anlıyorum diyemeyeceğim çünkü bu acıyı anca yaşayan anlar.
fakat,
25 senelik evli babam da,annemin yakın arkadaşı olmasa da bana da anneme de kazıkların en uzunundan attı,kaçarak evlenmişlerdi annemle babam oysa,aşklarına özenirdim..ben bile babamı başka kadınla yatağa girdiğini düşününce,aşk acısı çeker gibi ağlıyorum..
yaşadıklarınız öyle yeni ki,acınızın doruğunda olmanızın sebebi de bu.
ölüm bile unutuluyor.
bu acı geçecek..ne olur inanın!
sadece buna inanın.aynı kalmayacak bu yangın..yavaş yavaş sönmeye başlayacak ve geriye sadece küller kalacak.
ve siz..o sevginizi hak etmeyen insan dışı varlıktan kurtulduğunuz gün,külleri de özgürlük kokan gökyüzüne salıvereceksiniz.
Allah en kısa zamanda toparlanma ve unutma gücü versin size..

Kanım dondu resmen okuyunca. Yaşadıklarını, hissettiklerini anlayabilmem imkansız, o yüzden şöyle yap böyle yap diyemem kesinlikle. Allah sabır versin, güç versin. Gerçekten çok üzüldüm, hem sana hem çocuklarına...

Arkadasim bende aldatilmayi yasadim ...senin yasadiklarini okuyunca beterin beteri dedikleri bu demekki diyorum...benim yasadigim aciyi bir ben birde Allah biliyor...seninkini tahmin etmek bile istemiyorum...ben bosanmadim konum cok farkliydi...ama senin icin bosanmak kacinilmaz...sadece sunu soyleyebilirim geciyor hafifiliyor ....bir gun geliyor etkilemiyor ....icine atma ve yardim al ....inaniyorumki yapilanlarin cezasini cektigini bu dunyada goreceksin...

Siz neler yasadiniz bu surecte? Ya da eski esinizin tutumu ne oldu olaylar karsisinda, nasil atlattiniz arkadasim bu yikimi?

ben çok acı çektim tatlım evet henüz boşanma tamamlanmadı az kaldı. hayatımın en güzel günleriydi o evladı kucağıma almam ama tadını cıkarmama izin verilmedi... yuva dedim evlat dedim sabrettim sabret dediler... bizim sizin kadar umharca olmadı inanın sizinkide çok ağır benim özel durumum hamilelik ve lohusalık çok sarstı kaldıramadım... çok ama çok ağladım çok üzüldüm ama aptalmışım diyorummm... dışarda bir hayat var. ben artık evladıma sıkı sıkı sarılıyorum aileme sıkı sıkı ... işime gidip geliyor ve herşeyden zevk almayı deniyorum. eve kapanmıyorum ve her gün dua ediyorum. onlar ne yasar umrumda değil ben ve kızım mutlu olalım diye dua ediyorum artık dua ederken dahi iyi kötü onları sokmuyorum hayatıma hepsi bu :))))) ve inan başaracaksın bi bakacaksın ki kurtulmak için can atıyorsun çünkü eş demek herşey demek değilmiş sadece körü körüne sevmişim diceksin ve daha güvenli daha güçlü kalkacaksın ayağa inan bana... acılar insanı güçlendiriyor keşke yaşamasaydık ama napalım .. artık sadece önümüze bakıcaz cocuklarımızla :))))) yanındayız iyi olacaksın

ben çok acı çektim tatlım evet henüz boşanma tamamlanmadı az kaldı. hayatımın en güzel günleriydi o evladı kucağıma almam ama tadını cıkarmama izin verilmedi... yuva dedim evlat dedim sabrettim sabret dediler... bizim sizin kadar umharca olmadı inanın sizinkide çok ağır benim özel durumum hamilelik ve lohusalık çok sarstı kaldıramadım... çok ama çok ağladım çok üzüldüm ama aptalmışım diyorummm... dışarda bir hayat var. ben artık evladıma sıkı sıkı sarılıyorum aileme sıkı sıkı ... işime gidip geliyor ve herşeyden zevk almayı deniyorum. eve kapanmıyorum ve her gün dua ediyorum. onlar ne yasar umrumda değil ben ve kızım mutlu olalım diye dua ediyorum artık dua ederken dahi iyi kötü onları sokmuyorum hayatıma hepsi bu :))))) ve inan başaracaksın bi bakacaksın ki kurtulmak için can atıyorsun çünkü eş demek herşey demek değilmiş sadece körü körüne sevmişim diceksin ve daha güvenli daha güçlü kalkacaksın ayağa inan bana... acılar insanı güçlendiriyor keşke yaşamasaydık ama napalım .. artık sadece önümüze bakıcaz cocuklarımızla :))))) yanındayız iyi olacaksın

Ahhhh arkadasim, oyle zor ki herseye ragmen ayakta kalabilmeyi basarmak,tamam diyorum bu da bir sinav Rabbim boyle istedi vardir bir bildigi diyorum ama ogullarima baktikca icim kan agliyor, hangi cocuk ister anne ve babasinin bir arada yasamadigi kopuk boluk porcuk bir hayati, iste bunu atlatabilmem imkansiz.....

bitanem anne mutsuz ihanete uğramış baba şehvet için yuvayı yıkabilecek bir pozisyonda şu anda... sence bu anne baba bir arada olsa çocuklar daha mı mutlu olur.. ben asla yuva yıkılsın istemem ama eşinin olayı çok büyük nikah kıymalar eve getirmeler falan affedilebilirliği yok gibi geliyor bana ama sen daha iyi bilirsin... gün gelecek çocuklarınla babaları olmadan daha mutlu olduğunu göreceksin

sanırım söyleyecek hiç bir kelime size teselli veremez
düşünüyorum kendimi sizin yerinize koyuyarum çok fena
yaa bu çok kötü bir acı yaşamadan bu kadar kötüyse sadece düşünerek
yaşasa insan nasıl olur acaba diyorum kendi kendime dua ediyorum rabbime
size güç kuvvet sabır versin inanıyorum derdi veren allah dermenınıda veriyor
bir şekilde rabbim sizin ve evlatlarınızın yanında olsun bir an evvel unuttursun
size bu talihsiz olayı

başlıga baktımda
canı birkere verip kurtulacagız belki ama bu duygu adamın için düştüğü anda hergün her saniye öldürüyor....
rabbim yar ve yardımcımız olsun canım..

bitanem anne mutsuz ihanete uğramış baba şehvet için yuvayı yıkabilecek bir pozisyonda şu anda... sence bu anne baba bir arada olsa çocuklar daha mı mutlu olur.. ben asla yuva yıkılsın istemem ama eşinin olayı çok büyük nikah kıymalar eve getirmeler falan affedilebilirliği yok gibi geliyor bana ama sen daha iyi bilirsin... gün gelecek çocuklarınla babaları olmadan daha mutlu olduğunu göreceksin

Haklisin arkadasim ama yavrularimin gozlerine her baktigimda yuregim biraz daha usuyor, canim biraz daha yaniyor..
Onun bana donme adina attigi herhangi bir adimi zaten yok, dedigim gibi kendi sefasini surmeye devam ediyor, oldu ki donmek istedi?
Ben nasil guvenecegim artik, her an suphe icinde yasayacagim ve sonunda saglikli dusunemeyen bir paranoyak haline donusecegim.
eskilerin deyimi ile iki ucu bo.lu degnek!!

ılk mesajını okuyabıldım yanlızca ,
durumuna yasadıklarına bı bayan olarak cok uzuldum
suan cok guclu olman lazım herkese herseye ınat ayakta durabılmen lazım
cok zordur elbette yasamayan da anlamaz ama yenıden toparlanabılmek ıcın bır adım atman lazım oyle degılmı ?

Nereden nasil baslasam da icimdeki cigligin yankisini sizlere ulastirabilsem?
Yazacagim her kelime kifayetsiz kalir icimdeki kanayan yarayi anlatmaya, bu oyle birsey ki sanki tum uzuvlarimi keskin bir bicakla ligme ligme dogruyorlar...

12 senelik bir evliligin son 2 senesinde bir barisik bir kus surdurdugum iliskimin, 1 bucuk sene once epilepsi hastasi olan bebegimi kaybettikten sonra, suregelen anlasmazliklar zincirine bir yenisi daha eklenerek problem problemi dogurmustu ki biz yine de diger yavrularimiza sarilarak birbirimize destek olarak daha fazla anlayis gostererek bu acinin zaman icinde kabuk baglamasini sagladik, ve yine hep yeniden diyerek inancla askla tekrar devam ettik...

Taa ki 5 ay oncesine hastane koridorunda bir el omzuma dokunana kadar, bir cift kahverengi goz uzun uzun bakiyordu bana, sonunda merhaba diye baslayan konusmamiz koyu bir sohete birakti o gun yerini, aslinda bu kisi yanimdaki apartman da oturan sahistan baskasi degildi, arada camdan bakarken gordugumden ibaretti sureti sadece ama nedense o gune kadar asla tek kelime dahi etmemistik..
O hastane koridorunda basladigimiz arkadasligimiz zaman icinde oyle bir hal almisti ki, artik gecelere kadar oturuyor cay kahve yemek birbirimiz olmadan yapamiyorduk, konusmadigimiz birbirimizin sesini duymadan gecen tek bir gunumuz dahi yoktu. Oyle ki artik okuldan bile almaya geliyordu beni, hayatimizi en ince ayrintisina kadar anlatiyor, delicesine guveniyorduk birbirimize...

1 bucuk ay once yine esimle saglikli iletisim kuramadigimiz kanaatine varip ayri yasama karari aldigimiz 15.gun de bir tanidik esimin arabasinin farkli bir yere park edildigini sonrasinda yanimdaki apartmana girdigini soyleyene dek asla hicbir seyden suphelenmemistim, bunun esime bir soylentiden ibaret oldugunu anlattigimdaki, verdigi cevap;' O benim 1 bucuk senedir esim, dini nikahimiz var, helalim'
diyordu,hemen akabinde; 'seni artik sevmiyorum istemiyorum, iki dunya bir araya gelse de artik seninle yasamam' diyordu da baska birsey demiyordu.

Bunlari soyleyen benim delicesine sevdigim o adammiydi?
Aslinda bu bir kabustu, ve ben esimi uyandirip, cok kotu bir kabus gordum deyip, sarilarak onu koklayarak tekrar uykuya dalacaktim..

Ama bu gercegin taa kendisi idi, bana bu seref....... yapan gozlerine bile bakarken icimin titredigi, ellerine dokunurken kalbimin gum gum attigi, erkegim herseyim dedigim kisi miydi?

Ya o bir yilan gibi sinsice yuvamin icine suzulup, zaman icinde yavas yavas adim adim esimi zehirleyen o kisi?

Ben hayatimin en buyuk kazigini yedim, ve ben suan aslinda yasamiyorum sadece nefes aliyorum, taa baslar da yazdigim gibi, her bir uzvumu bicaklarla kesip ligme ligme ediyorlar, simdi soyleyin bana, nasil unuturum nasil silerim onu icimden, nasil bakarim onune onsuz?
Yaptigi tum cirkefliklerine ragmen, nasil da seviyorum onu, bu etik degil!
Lanet olsun kalbim neden cikaramiyorum onu bir an bile aklimdan`?

O eller nasil baska elleri tuttu?
O diller nasil baska kadina helalim dedi?
O dudaklar nasil baska dudaklari optu?

Ben tum bu sorular icinde kafayi siyirmak uzereyim, psikolojik destek aliyorum ama yok yokkkkkk olmuyor, akimdan tek saniye olsun cikaramiyorum arkadaslar.... (ne bana hazirlanan bu kahpe tuzagi ne de lanet olsun ki bana bunlari yasatan kocam dedigim adami!)

tüm bunları gerçekten yaşamış olman çok acımasız...herkes bi şekilde sınanıyo bu hayatta senin sınavında bu sanırım en ağır şekilde yaşıyosun Allah sabır versin... ne denirse densin sen gene yaşıycaksın tüm yaşaman gerekenleri için parçalanacak ama zaman herşeye ilaç gerçekten öyle, acın tamamen silinmesede üzeri kapanacak hafifleyecek....gerekirse taşın ordan al çocuklarınıda git, çalışıyosun sanırım... işine çocuklarına ver kendini Allah a havale et onları yuva yıkanın yuvası olmaz,sen sanmaki o kadınla eşin mutlu olacak :(

İlk yanlış anladım konuyu..allah sabır versin..

Son düzenleme:
""yine hep yeniden diyerek inancla askla tekrar devam ettik... ta ki beş ay öncesine kadar.."..ne demek bu..yani sizin aşkla devam eden birlikteliğinizi komşunuz bozmuş gibi görünüyor..ayrıca bu paragraf dışında aranızda ne oldu yazmamışsınız..ön yargılı konuşmak istemiyorum ama sanki adamla aranızda bir yakınlaşma olmuş gibi .

hangi adamla? ben mi bişey atladım.

Haklisin arkadasim ama yavrularimin gozlerine her baktigimda yuregim biraz daha usuyor, canim biraz daha yaniyor..
Onun bana donme adina attigi herhangi bir adimi zaten yok, dedigim gibi kendi sefasini surmeye devam ediyor, oldu ki donmek istedi?
Ben nasil guvenecegim artik, her an suphe icinde yasayacagim ve sonunda saglikli dusunemeyen bir paranoyak haline donusecegim.
eskilerin deyimi ile iki ucu bo.lu degnek!!

arkadasım benim de küçücük bir bebeğim var ve maalesef baba olgusunu hiç aynı evde yaşarken bilemiyecek... ama günün birinde babasını başka kadınla görmesinden yada aldatılma paniğiyle herşeyi takip eden kafayı yemiş bir anneyle olmasından iyidir.. bende senin gibi düşündüm hep yavrum baba bilsin diye mutsuz olur diye... ne yavrular var sokaklarda yetimhanelerde aç fakir.... düşündüm de hiç bişeyi olmasa bile benim yavrumun kaya gibi bir annesi var.. hani reklam varya annem burda olsun bana bişey olmazzzz aynen öyle :))))

bence sen üzülerek hesap sorarak onların mutlu olmasına yücelmesine izin verme!!!:19: sen üzüldükçe yıkıldıkça onlar mutluluğu yaşıyolar buna hakları hiç yok !!:19: kendini mutlu edecek her türlü aktivite yap gez toz çocuklarınla eğlen bir şekilde zaman geçir ama GÜLEREK MUTLU OLARAK GEREKİRSE ONLARIN KARŞISINDA KAHKAHA ATARAK eğer sen bunları yaparsan onlar yavaş yavaş çökecekler en çokta o çocuklarının babası olan kişi..asla ve asla onların karşında tek bir gözyaşı dökme:20: sen güçlü olmalısın ve güçlüsünde...onların karşısında güçlü kalmalısın bunu yapmalısın.ve bırak onlarıda allah affetsin yuva yıkanın asla yuvası olmaz bunu sakın unutma

ne terbiyesizlik ,eşine metreslik edip, birde evinize girip çıkıp, sana sahte dostluk yapıyormuş..
allah böylelerinin layığını versin...
kendine daha fazla güvenip güçsüzlüğünü sindirmeye çalış..onlara karşı daha güçlü görünmelisin..
allah yardımcın olsun..çıkar aklından eşini de,seni haketmemiş birine üzülme bence..

ne terbiyesizlik ,eşine metreslik edip, birde evinize girip çıkıp, sana sahte dostluk yapıyormuş..
allah böylelerinin layığını versin...
kendine daha fazla güvenip güçsüzlüğünü sindirmeye çalış..onlara karşı daha güçlü görünmelisin..
allah yardımcın olsun..çıkar aklından eşini de,seni haketmemiş birine üzülme bence..

Ben de anlayamiyorum arkadasim !! Yani nasil bir yaratikmis, hem esimle yatip kalkip hem de bana sahte dostluk gosterisi yapabilmis!
iLk baslarda yazdigim gibi, oylesine icten oylesine samimiydi ki, hatta birkeresinde, esimle olan problemleri cozme yolunda fikirler bile uretmisti, mesela;
oyle her tarsitmanizda evden git deme, uzak kalmak aslinda daha da uzaklastirir gibilerinden....
Kafam allak bullak, isin en ilginc tarafi da esimi oyle bir eline gecirmis ki, onun gozunde ben yalanci o kadin durust!
Artik neler neler anlattiysa iyice bulandirmis kafasini!

iLahi adalete guveniyorum suphesiz ama kim ugruna, neyin ugruna bitirdi bizi esim, okadar kor ki! Helalim dedigi kadinin aslinda bir ortalik asiftesi olan bir seytandan ibaret oldugunu goremiyor.....

Son düzenleme:
Back
X