• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de anlayamiyorum arkadasim !! Yani nasil bir yaratikmis, hem esimle yatip kalkip hem de bana sahte dostluk gosterisi yapabilmis!
iLk baslarda yazdigim gibi, oylesine icten oylesine samimiydi ki, hatta birkeresinde, esimle olan problemleri cozme yolunda fikirler bile uretmisti, mesela;
oyle her tarsitmanizda evden git deme, uzak kalmak aslinda daha da uzaklastirir gibilerinden....
Kafam allak bullak, isin en ilginc tarafi da esimi oyle bir eline gecirmis ki, onun gozunde ben yalanci o kadin durust!
Artik neler neler anlattiysa iyice bulandirmis kafasini!

iLahi adalete guveniyorum suphesiz ama kim ugruna, neyin ugruna bitirdi bizi esim, okadar kor ki! Helalim dedigi kadinin aslinda bir ortalik asiftesi olan bir seytandan ibaret oldugunu goremiyor.....

Şe ref siz' lerin içine düşmüşsünüz...
İlahi adalet tecelli edecek...
Eşiniz mutluluk naraları atabilir...
Bu süreç geçici...
Yakındır sıkıntılı günler...
Ruh haliniz için ne söylesek boş... yaranız acıyacak ama acıyarak kaynayacak...
Birgün arkanıza baktığınızda, şükredeceksiniz... o şerefsizlerden kurtulduğunuz için...
Rabbim size güç kuvvet, evlatlarınıza sağlık, mutluluk, huzur versin...

Son düzenleme:
karaktersiz olmak kolay değil
söylenebilecek çok şey var ama
ne desek az kalacak sanki bir şeyler..

Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin.

Bize en buyuk düşman yatagımızdakı kişidir derler...

Maaalesef oyle oluyor bu acıları unutup kendıne bır yol cızmelısın ıntıkam alamak ıcın ugraştıkca kendını yıyip bitireceksin..

işte bu ya insana en çok zarar verenlerde en yakınları değilmi

sabır diliyorum sana.

Arkadasim nasil oldun iyi misin biraz daha?

Yok arkadasim icimdeki alev biraz biraz kullenecegi yere gun gectikce daha da harlaniyor...
Gozlerimi kapadigim her an kocam dedigim adam gozumun onunde, gunduz hep kafamda, bana yapilanlar onun suan ki umursamaz tavri, bana bundan sonra ne olacagi, ogullarim derken kafayi tirlatacagim...

Hayirdir insallah bugun ruyamda;
Esimle gunduz yatakodasindayiz, SIMSIKI sariliyoruz birbirimize, sonra tavanda 2 tane elim kadar kocaman kara kara orumcekler dolasiyor, ben hemen balkona kaciyorum, esim onlari tek tek yakaliyor ve hepsini de teker teker olduruyor.... (bilmiyorum ki ne anlama geliyor)

Insallah cok iyi olacaksin canim... rabbim cekemeyecegin yuku vermez....

Bakalim ruya tabirleri ne diyor bu duruma

Sarılmak
Sevgilinize veya eşinize sarıldığınızı gördüyseniz, kavga ve tartışmalar yaşayacağınızın işaretidir. Bir akrabaya sarılmak hastalığın habercisidir.

Rüyada karaböcek görmek ;

Yaşamda karşılaşabileceğiniz istenmeyen bir şeye karşı hazırlıklı olmanız gerektiğini ifade eder.

Rüyada Böcek Görmek

Geveze biriyle evlilik veya küçük bir hasımlık demektir. Böcek yemek mutsuz geçecek bir evliliğe işaret eder.Böcek öldürmek sıkıntılardan uzak ve rahat bir yaşama yorumlanır.

Hersey duzelicek canim benim hic merak etme.... O kocanla yasamaktansa omru billah tek basina cocuklarina bakmak cok daha iyidir eminim.... Allahim sana guc kuvvet versin insallah... dualarim seninle... Ruya tabirinde yazdigi gibi hayirsiz bir evliligin isaretiymis, hakkinda insallah daha iyi seyler yazilmistir rabbim tarafindan canim

Insallah cok iyi olacaksin canim... rabbim cekemeyecegin yuku vermez....

Bakalim ruya tabirleri ne diyor bu duruma

Sarılmak
Sevgilinize veya eşinize sarıldığınızı gördüyseniz, kavga ve tartışmalar yaşayacağınızın işaretidir. Bir akrabaya sarılmak hastalığın habercisidir.

Rüyada karaböcek görmek ;

Yaşamda karşılaşabileceğiniz istenmeyen bir şeye karşı hazırlıklı olmanız gerektiğini ifade eder.

Rüyada Böcek Görmek

Geveze biriyle evlilik veya küçük bir hasımlık demektir. Böcek yemek mutsuz geçecek bir evliliğe işaret eder.Böcek öldürmek sıkıntılardan uzak ve rahat bir yaşama yorumlanır.

Hersey duzelicek canim benim hic merak etme.... O kocanla yasamaktansa omru billah tek basina cocuklarina bakmak cok daha iyidir eminim.... Allahim sana guc kuvvet versin insallah... dualarim seninle... Ruya tabirinde yazdigi gibi hayirsiz bir evliligin isaretiymis, hakkinda insallah daha iyi seyler yazilmistir rabbim tarafindan canim

Sagol arkadasim, evet ben de bakindim biraz netten, baska bir yoruma gore de;
Ruyada kara orumcek gormek sihir yapan belali bir kadinla ayni yatagi paylasmaya, orumcegi oldurdugunu gormek ise bu beladan tamamiyle kurtulacagina isarettir vs vs...

Bilmiyorum ki arkadasim, benim sineye cekemeyecegim seyler yasattigi yetmiyormus gibi de ona buna, asla ama asla donmem, ugrunda olecegimi de bilsem artik geri donusum olamaz diyormus, sanki ben kendisini affettim de, Offf Allah'im oyle cikmazlardayim ki, yahu ogullarini bile merak edip gormek istemiyor, bukadarina sadece pes diyorum ya !!
Pessssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Ruyada kara orumcek gormek sihir yapan belali bir kadinla ayni yatagi paylasmaya, orumcegi oldurdugunu gormek ise bu beladan tamamiyle kurtulacagina isarettir vs vs...

Bilmiyorum ki arkadasim, benim sineye cekemeyecegim seyler yasattigi yetmiyormus gibi de ona buna, asla ama asla donmem, ugrunda olecegimi de bilsem artik geri donusum olamaz diyormus, sanki ben kendisini affettim de, Offf Allah'im oyle cikmazlardayim ki, yahu ogullarini bile merak edip gormek istemiyor, bukadarina sadece pes diyorum ya !!

alma mazlumun ahini cikar aheste aheste.
Bos ver madem ogullarini gormek istemiyor,
illerde onlarin hasretiyle oyle bir yanacakki, kul olsun perisan olsun insallah.
Sen kendini toparlamaya bak tatlim.
Ona ihtiyacin yok senin mutlu olman icin..

alma mazlumun ahini cikar aheste aheste.
Bos ver madem ogullarini gormek istemiyor,
illerde onlarin hasretiyle oyle bir yanacakki, kul olsun perisan olsun insallah.
Sen kendini toparlamaya bak tatlim.
Ona ihtiyacin yok senin mutlu olman icin..

Arkadasim inan bilmiyorum kendimden okadar nefret ediyorum ki bana bunlari yasatan adami hala tum iliklerime kadar hissettigim icin!
Yahu kadin diyorum kendime;
Adam bile bile gore gore hem utanmadan seni kandirmis, bu da yetmezmis gibi metresinin benimle samimi arkadaslik kurmasina, evimize girip cikmasina izin vermis, ve bukadar serefsiz ve de hayasizca davrandigi yetmiyormus gibi, bir de geri donusum asla olamaz, kiyamet gunu de gelmis olsa canimdan dahi olacagimi bilsem asla diyormus!!
Yahu bu ne kaypaklik, bu ne yuzsuzluk!!
Butun pislikleri yapan, beni ve ogullarimi boyle hazin bir resim cercevesinin icine birakip giden, benim bu hallerime sebep olan yaratik nasil oluyor da boylesine arsizca konusabiliyor!!

Arkadaslar, bu adamin elle tutulur bir yani yok biliyorum, bosuna mi yaziyorum carsaf carsaf kendimden nefret ediyorum hala onu dusundugum icin diye!!
Ama bu kahrolasica kalbim laftan anlamiyor, surekli her an onu dusunuyorum, bu aliskanlik ya da onsuz yasayacak olmamdan kaynakli bir paranoya degil, lanet olsun yaa hala cok seviyorum, hergun her an Rabbime kalbimden cikarmasi icin dualar ediyorum, cunku biliyorum ki o gun geldiginde ben de onume bakabilecegim....

hikayeniz görümcemi hayadıklarına çok benziyor oda en yakın evinden çıkmayan gece gündüz beraber oldugu arkadaşına eşini kaptırdı kocasını baştan çıkarttı ve görümcem daha boşanmadan onlar aylarca dost hayatı yaşamış yatmış kalkmışlar sonra görümcemin eşi seni istemiyorum artık deyip 10 senelik eşini 2kızının annesin bir kalemde boşadı ve görümcemin arkadaşıyla evlendi görümcem hala çokseviyor başkasınıistemiyor hala nasıl sevebilirim geçen senelri hiç unutamıyor her aşk şarkısında hala eşi var dilinde ve eski eşi ne durumda onuda yazım ..
o akdınla evlendiğine bin pişman şimdide onu boşamanın yollarını arıyor bud eli beni öldürecek diyerek görümceme dert yanmış bi ara çocuklar için konuşuyorlar aynı şehirde degiller adam kızını görmeye geldikçe ailece briyerlere gidiyorlar görümcem hala o geldiği zaman heyecan duyuyoor geld ese hemen ona koşacak işte gönül bu dinlemiyor yeniden birleşme ihtimalleri var hayırlısı olsun..
bende aldatıldım aam eşim benden asla vazgeçmedi beni çok zor ikna etti boşanmamam için gözyaşları döktü çok zor döndüm ama asla affetmedim 1 sene oldu hala affetmedim etmemde içimde iğleşmeyen bir yara ben eşimi seviyormuyum bazen çok az sevdiğimi hissediyorum eski sevgim asla kalmadı aslaaaaaaaaa eskiden nekadarda severdim yüzüne bahtıkça kimi zaman soguyorum segimde baya azalma oldu onu çok seviyorum kelime artık bana okadar çokkkkkkk yabancı kii işte bu bana acı veriyor :(

Canım ne diyecegimi bilemiyorum. Yazdıklarımı da sakın yanlıs anlama.

Hep o kadına yuklenme. Yaptıgı cok buyuk adilik. Ama yazdıklarından anladığım kadarı ile seninle arkadas oldugunda cok art niyeti oldugunu sanmıyorum acıkcası.
yani alayım esine tasıyayım vs gibi. bilmiyorum bana oyle geldi. hatalı da olabilirim. sizin yuvanızın yıkılmasını istememistir diye dusunuyorum cok mu iyi niyetliyim.

Ama erkek fevridir. yani ona gore yakıp yıkmak kolaydır. uckur girince devreye es cocuk aile gozleri gormuyor.
burada bence en suclu kisi esin. evli olan sorumlulugu olan o.

sonucta kadın bosanmıs bir kadın. asıl yılanın bası esin bence.

bir soz vardı cok hosuma gitmisti duyunca.
"Sen mukemmel bir eş arama. İyi bir eş ol, Allah adildir". diyordu.

Ben hayatımda basıma birsey geldiğinde bekarken hayatımdan biri cıktıgında vs hep boyle dusunurdum.
Yani Allah bir belayı basımdan def etti cunku benim hatam yoktu. Hatalı olan karsı taraftı. Allah bu adaletsizliği kaldırmadı diye.
Ya da cok karakterli cok duzgun benden bile duzgun ve beklentileri cok yuksek biri beni terkettiyse ya derdim ne bekliyordun ki. Allah O'nu senden kurtardı iste.

Yani tarafsızlıgımı gostermek için yazdım.

Emin ol Allah'ın adaleti kendisini gosterdi ve seni kurtardı.
Kocam doner donmez, pisman olur olmaz diye dusunme.
Donse de artık sen,in degil o. evlendiğin hayallar kurdugun temiz yuvanıza aldıgın adam degil. Kirli o.
Sen simdi dimdik yavrularının basında demir gibi ol. O yuva kutsal. o terketse de etmese de. siz hala bir ailesiniz.
Sen de baslarındasın Allah'a sukur.
duzenini kur. yemek saatlerin disiplinin vs.
Mahkemeni bitir. uzatma. yeni bir baslangıc yap.
Bırak donmesin. bırak baskasının cocuklarına babalık yapsın.
Seni cok guclu gordum. tas gibi buyutursun o cocukları. Cocuklar da buyuyunce anlarlar herseyi.

Sana mutlu saglıklı tertemiz guzel bir hayat diliyorum sevgili arkadasım.

Her şeyi anlıyorum da bu kadın niye evinin içine kadar girdi, seninle arkadaş oldu işte onu anlamıyorum. Forumda bu tarz konular konuşmak yasak ama bence rüyandaki ipucuna dikkat et. Evini bir güzel ara tara.

canım senin adına çok üzüldüm bütün yazılanları okuyamadım belki soran olmuştur ama sen bunu hiç farketmedin mi tamam insan bu durumu yakıştırmaz ama o kadınla bir araya geldiğinizde eşinden çok mu bahsediyordunuz eşin seni aldattığı süre içerisinde sana nasıl davranıyordu cevaplarsan sevinirim.

Canim neden pes diyorsun ki onlar o kadar cig ki ben onlardan gelen hic birseye sasirmam daha.... ya inan bana sen kendini yiyip bitirmekle hata ediyorsun canim. insallah kisa zamanda bunun farkina varicaksin ve bu uzuldugun gunler icin pisman olacaksin... rabbim seni agir bir sinavdan gecirdi ama sen bunu cok iyi atlatacaksin emin ol.... birak onlar kendi pisliklerinde bogulsunlar mideleri nasil kaldiriyor anlamiyorum ne kadar piskinmisler.... sana samimi birsey soylim mi boyle bir adamla yasamis olmana uzul bence karekter bozuklugu varmis meger... kurtuldugunu dusun ve kendini toparla canim...

hikayeniz görümcemi hayadıklarına çok benziyor oda en yakın evinden çıkmayan gece gündüz beraber oldugu arkadaşına eşini kaptırdı kocasını baştan çıkarttı ve görümcem daha boşanmadan onlar aylarca dost hayatı yaşamış yatmış kalkmışlar sonra görümcemin eşi seni istemiyorum artık deyip 10 senelik eşini 2kızının annesin bir kalemde boşadı ve görümcemin arkadaşıyla evlendi görümcem hala çokseviyor başkasınıistemiyor hala nasıl sevebilirim geçen senelri hiç unutamıyor her aşk şarkısında hala eşi var dilinde ve eski eşi ne durumda onuda yazım ..
o akdınla evlendiğine bin pişman şimdide onu boşamanın yollarını arıyor bud eli beni öldürecek diyerek görümceme dert yanmış bi ara çocuklar için konuşuyorlar aynı şehirde degiller adam kızını görmeye geldikçe ailece briyerlere gidiyorlar görümcem hala o geldiği zaman heyecan duyuyoor geld ese hemen ona koşacak işte gönül bu dinlemiyor yeniden birleşme ihtimalleri var hayırlısı olsun..
bende aldatıldım aam eşim benden asla vazgeçmedi beni çok zor ikna etti boşanmamam için gözyaşları döktü çok zor döndüm ama asla affetmedim 1 sene oldu hala affetmedim etmemde içimde iğleşmeyen bir yara ben eşimi seviyormuyum bazen çok az sevdiğimi hissediyorum eski sevgim asla kalmadı aslaaaaaaaaa eskiden nekadarda severdim yüzüne bahtıkça kimi zaman soguyorum segimde baya azalma oldu onu çok seviyorum kelime artık bana okadar çokkkkkkk yabancı kii işte bu bana acı veriyor :(

Ben de onceden hep boyle satir aralarinda bir yerlerde okurdum bu yasanmisliklari, simdi ise 'benim basima asla gelmez' dedigim seyi birebir yasiyorum,
Evet, cok yakinmis hikayemiz gorumcenle..
Benim suanki sorunum bir turlu toparlanamam ve neden, nicin'lerle kendimi yiyip bitirmem...

canım senin adına çok üzüldüm bütün yazılanları okuyamadım belki soran olmuştur ama sen bunu hiç farketmedin mi tamam insan bu durumu yakıştırmaz ama o kadınla bir araya geldiğinizde eşinden çok mu bahsediyordunuz eşin seni aldattığı süre içerisinde sana nasıl davranıyordu cevaplarsan sevinirim.

Cok zekice bir yaklasim olmus arkadasim, benim de dugumu cozdugum nokta tam da burasi iste!
Kadin hayatima girmeden once evet, esimin hayatindaymis, ama isin ilginc tarafi ben asla hicbirsey farketmedim,
kadin benimle arkadas olmaya basladiktan 2 ay kadar sonra,esim cok degimisti soguk bir adam olmustu, birlikte olmamak icin bile bin tane bahane buluyordu, oysa ki onceden bu bahaneleri ben one surerdim, ozelikle bebegimi kaybettikten sonra psikojim altust olmustu 5 ay kadar vajinusmus benzeri bir hastalikla savastim ama o donem de bile esim birsey yapmasa bile opmeden koklamadan uyumazdi, yani guzel bir tespit;
Kadin cok iyi arkadasim olmustu, a'dan z'ye herseyi konusurduk, o eski esin'den cok cektiginden dem vururken ben de esimle aramizdaki problemlerden bahsederdim.
Bu kadin bir'e bes katarak benimle ne konustu ise ona aktardi, ve demistim ya hani ´bu merdiveleri agir agir cikti, ince ince isledi esimi, sonunda benden nefret eden bir adam haline donusturdu, durum bu...

Son düzenleme:
Her şeyi anlıyorum da bu kadın niye evinin içine kadar girdi, seninle arkadaş oldu işte onu anlamıyorum. Forumda bu tarz konular konuşmak yasak ama bence rüyandaki ipucuna dikkat et. Evini bir güzel ara tara.

inan arkadasim bunu da dusundum! Ama herhangi bir delil gecmedi elime..
Ya artik 'yok artik, okadar da degil' diyemiyorum hicbirsey icin, belki de birseyler yedirdi bilmiyorum ki..

Ahh arkadaslar gozumun yasi bir an olsun dinmiyor, oylesine aci cekiyorum ki hicbirsey tad vermiyor, sanki hersey bomsos anlamsiz..
Rabbime yoneliyorum bol bol, bana dogru olani goster ki onume bakabileyim diye, acilarimi sar diye gozyaslari dokuyorum..

Daha bugun birisinden esim hakkinda duyumlar aldim, utanmadan bir de kadinla carsilarda arabasini kullanarak fink atiyormus,
bu nasil bir vicdan dir Allahim, bugun hava cok guzel camdan bakindim durdum, herkes kari koca cocuklariyla pazarin tadini cikarirken, ben yavrularimla evdeyim.
Belki de helalim dedigi kisi ile hatta onun cocuklariyla geciriyor Pazarini, bense hala aci cekiyorum bana ve ogullarima yasattiklari icin..
Allahim bu nasil buyuk bir sinav, inanin ugrasiyorum deniyorum herseye ragmen ayakta kalip guclu olmak icin ama yok olmuyor, kalkmiyor elim kolum, yasayan bir cenazeden farksizim..
O gununu gun ediyor, acimasizca yasiyor, yahu beni de bosversin ya ogullari? Hic mi ozlemiyor hic mi hasret cekmiyor..
Ama biliyorum, benim gel de al dememi bekliyor, 15 gundur tek bir mesajima yanit dahi vermiyor...
Bu nasil bir vicdan Rabbim, benim kayitsiz sartsiz sevdigim adam bukadar serefsi... miydi?

Nasil toparlanacagim ben arkadaslar, yok mudur bu acinin bir ilaci, adimi lekeledi, insan icine cikamiyorum sanki bu adiligi ben yapmisim gibi,
telefonlarim hic susmuyor, bir yere ciktigimda herkes acir gozlerle bakiyor!
Allahim benim ilacim da derdimin dermani da sensin, sar yaralarimi Rabbim....

Son düzenleme:
arkadaşım kolay değil yaşadıkların, ama neden kendine acı verecek şeyler düşünüyorsun..
karı koca gezen çiftleri görüyorsun.onlarında kimbilir ne sorunları vardır?
sende al çocuklarını ,giyin kuşan,evlatlarınla çık dolaş..bu kadar heder etmeye değmez senin hayatın..
sana ondan haber getirenlere tepki göster ,tavrını koy..sen neden eşine mesaj atıyorsun..bırak ilgilenme..
telefonlarının neden susmadığını anlayamadım onlardan haber mi veriyor birileri..kapat değiştir numaranı

onlara inat daha güçlü olmaya çalış..

Back
X