Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım kolay değil yaşadıkların, ama neden kendine acı verecek şeyler düşünüyorsun..
karı koca gezen çiftleri görüyorsun.onlarında kimbilir ne sorunları vardır?
sende al çocuklarını ,giyin kuşan,evlatlarınla çık dolaş..bu kadar heder etmeye değmez senin hayatın..
sana ondan haber getirenlere tepki göster ,tavrını koy..sen neden eşine mesaj atıyorsun..bırak ilgilenme..
telefonlarının neden susmadığını anlayamadım onlardan haber mi veriyor birileri..kapat değiştir numaranı
onlara inat daha güçlü olmaya çalış..
Arkadasim mesaj atmamin sebebi, malesef icimi sogutamadigimdan, yani herhangi bir intikam alma pesinde degilim ama, neden diyorum neden?
Neden utanmadan metresinin benimle arkadaslik kurmasina seyirci oldu, evime girip cikmasina musade etti, nasil bu derece heder ettin beni, bunun hesabini sormak icin mesajlarim, bir de haa deyince atamiyorum ki hayatimdan, ogullarimin babasi, ben acimi aglayarak Rabbime yonelerek sarmak icin ugrasiyorum ama ogullarima laf anlatamiyorum, deli gibi ozluyorlar, surekli mutsuz bir anne ile beraber yasiyorlar, ne yapayim yani bu yaptigi serefsizliklere hic ses etmeyeyim mi?
Arayanlar yakin arkadaslarim, bunun benim basima geldigine inanamiyorlar, sag olsunlar kendilerince beni teselli etmek icin ariyorlar...
tamam canım anlıyorum hissettiklerini..içini soğutamıyorsun..haketmediğini düşünüyorsun..haklısın da..
intikam için demiyorum zaten..
bırak,körşeytandan bulsun..hazmetmesi zor şeyler yaşıyorsun..
bize söylemesi kolay...
ama bi çözülür yanı senin güçlü olman..ona mesaj atacağına pc ne yaz..o yüzden ilgilenme diyorum..
sen kahrolurken,adamın tınında değilmiş..şeytan görsün yüzünü..
bak arkadaşların destekliyormuş seni..onlarla sohbet et..
ilgilenme, eşin ve o kadının durumuyla, sen böyle devam ettikçe stresin de devam edicek..
Ahh arkadaslar gozumun yasi bir an olsun dinmiyor, oylesine aci cekiyorum ki hicbirsey tad vermiyor, sanki hersey bomsos anlamsiz..
Rabbime yoneliyorum bol bol, bana dogru olani goster ki onume bakabileyim diye, acilarimi sar diye gozyaslari dokuyorum..
Daha bugun birisinden esim hakkinda duyumlar aldim, utanmadan bir de kadinla carsilarda arabasini kullanarak fink atiyormus,
bu nasil bir vicdan dir Allahim, bugun hava cok guzel camdan bakindim durdum, herkes kari koca cocuklariyla pazarin tadini cikarirken, ben yavrularimla evdeyim.
Belki de helalim dedigi kisi ile hatta onun cocuklariyla geciriyor Pazarini, bense hala aci cekiyorum bana ve ogullarima yasattiklari icin..
Allahim bu nasil buyuk bir sinav, inanin ugrasiyorum deniyorum herseye ragmen ayakta kalip guclu olmak icin ama yok olmuyor, kalkmiyor elim kolum, yasayan bir cenazeden farksizim..
O gununu gun ediyor, acimasizca yasiyor, yahu beni de bosversin ya ogullari? Hic mi ozlemiyor hic mi hasret cekmiyor..
Ama biliyorum, benim gel de al dememi bekliyor, 15 gundur tek bir mesajima yanit dahi vermiyor...
Bu nasil bir vicdan Rabbim, benim kayitsiz sartsiz sevdigim adam bukadar serefsi... miydi?
Nasil toparlanacagim ben arkadaslar, yok mudur bu acinin bir ilaci, adimi lekeledi, insan icine cikamiyorum sanki bu adiligi ben yapmisim gibi,
telefonlarim hic susmuyor, bir yere ciktigimda herkes acir gozlerle bakiyor!
Allahim benim ilacim da derdimin dermani da sensin, sar yaralarimi Rabbim....
canım herşeyin ilacı sabır sanırım yeni oldu bu olay zamanla göreceksin ki herşeyi unutacaksın olayı kabullenecek ve kalbini dindireceksin. başımıza her acı geldiğinde öyle olmuyor mu? önce kahroluyoruz ölüyoruz bitiyoruz ama hayat devam ediyor bunu en iyi anlayanlardan biri sen olmalısın bebeğini kaybetmişsin eğer her günün bebeğini kaybettiğin ilk gün gibi olsaydı? ama olmadı Rabbim rahmet sahibi bizleri acıya da alıştırıyor. sen bu şoku imanınla atlatabilirsin bunun imtihan olduğunu düşünerek daha kötülerinin olmadığını düşünerek atlatabilirsin. yok eğer Rabbime sığınmaz ve imtihan olduğunu unutursan Allah korusun aklına fikrine bir zaval gelir. var öyle tanıdığım eşi onu aldatalı 30 yıl olmuş kadın ilk tanışmamızda anlattı sandım ki daha yeni oldu öyle efkarlı sigaralar ard arda... bu bir imtihandı senin için öyle düşün ve Rabbim den en hayırlısını iste.. kim ne der nasıl acır düşünme herkes bir nevi kendini düşünür akşam herkes kendi işine aşına döner ama sen kendi başına kalırsın acınla üzüntünle işte o yüzzden çocukların için kendin için ayakta durmalısın. u dünyada olmasa da öbür dünyada herkes yaptığının karşılığını alacak. belki de senin o adamdan ayrılman senin için çok hayırlıydı başına neler getirecekti bunları düşün ve etrafı hiçççç takma![]()
Oyle arkadasim bol bol Rabbime siginiyorum ama dinmiyor acilarim..
Dun ogullarimi yatirdiktan sonra dolabini actim zaten herseyini goturmustu ama bir tane atkisi kalmis, dayanamadim aldim elime sardim sarmaladim kokusunu cektim icime, bunu bir de bebegimi kaybettikten cok sonra dolaptan onume dusen emzigini buldugumda yasamistim, feryat figan aglamistim yanmistim, evet Rabbim sabrini vermisti.
O melegim asla benim icimden cikmiyor, 1 bucuk sene olacak ama hep kalbimde bir yerlerde, ilk gun ki gibi kanamiyor belki acim simdilerde kabuk bagladi ama hep hep aklimda..
Ve atkisina sarildiktan sonra (cook cokk yanlisti biliyorum) bir kutu agri kesici hap aldim bir bardakta su tam iciyordum ki kucuk oglum tuvalete kalkti, gozyaslari icin de herseyi birakip onu koynuma alip yattim...
canım sen ne yapıyorsun 1 kutu ilaç içmeye niyetlenmeler...
sana bişey olsa o adam vicdan azabı mı yaşayacak sanıyorsun..olan evlatlarına olur..
kızma ama sen, kendi kendini daha çok üzüyorsun..atkısı kalmış sarılıyorsun..yak gitsin..
zor fakat biryerden başlamalısın acını hafifletmeye..ama sen hep tazelemektesin..yapma..
yeni kararlar al..ve atıyorum bugün başla uygulamaya
Allah sana sabır versin kardeşim.oğulların var onlar için ayağa kalkmalısın,Allah o ikisinede vicdan versin pislikler.
biraz zaman lazım sana,sabret dayan,eevlatların var onları düşün
Arkadaslar bazen okadar guclu hissediyorum ki kendimi, bana yapilanlari dusundukce daha bir hirslaniyorum dimdik duruyorum,
Ama bazen de oyle bir hal icerisine burunuyorum ki, darmadagin oluyorum ne gucum kaliyor ne de o dimdik durma istegim..
Neden surekli farkli reaksiyonlar gosteriyor duygularim, hal boyle olunca da yorgun argin dalmaya calisiyorum uykulara....
ben çok acı çektim tatlım evet henüz boşanma tamamlanmadı az kaldı. hayatımın en güzel günleriydi o evladı kucağıma almam ama tadını cıkarmama izin verilmedi... yuva dedim evlat dedim sabrettim sabret dediler... bizim sizin kadar umharca olmadı inanın sizinkide çok ağır benim özel durumum hamilelik ve lohusalık çok sarstı kaldıramadım... çok ama çok ağladım çok üzüldüm ama aptalmışım diyorummm... dışarda bir hayat var. ben artık evladıma sıkı sıkı sarılıyorum aileme sıkı sıkı ... işime gidip geliyor ve herşeyden zevk almayı deniyorum. eve kapanmıyorum ve her gün dua ediyorum. onlar ne yasar umrumda değil ben ve kızım mutlu olalım diye dua ediyorum artık dua ederken dahi iyi kötü onları sokmuyorum hayatıma hepsi bu :))))) ve inan başaracaksın bi bakacaksın ki kurtulmak için can atıyorsun çünkü eş demek herşey demek değilmiş sadece körü körüne sevmişim diceksin ve daha güvenli daha güçlü kalkacaksın ayağa inan bana... acılar insanı güçlendiriyor keşke yaşamasaydık ama napalım .. artık sadece önümüze bakıcaz cocuklarımızla :))))) yanındayız iyi olacaksın
canım , okurken tüylerim diken diken oldu.Biz kadınlar ne zaman akıllanacağız acaba....Ama unutma sakın son gülen iyi gülermiş...
Zamana bırak , bekle...Bak neler olacak kimbilir bekle ve gör..Acını hafifletecekse ben de aldatıldım ilk eşim sekreteriyle sevişiyormuş...Şimdi düşününce gülüyorum , iyi ki yapmış iyi ki gitmiş benden..Öyle bir adamın yanında olacağıma bugünlerime şükürler olsun diyorum.Oysa o dönemde şişmiş gözlerle geziyordum , ağlıyordum ama artık yaşlar akmıyordu... Depresyona girmiştim,ölmek istemiştim...Babamın evine dönmüştüm , avuçlarımda kızımın küçücük yumak elleriyle...Canımmm bana inan , acın dinecek...Daha güçlü kalkacaksın ayağa...Bu sefer onlar vurmadan , sen vuracaksın...Unutacaksın hepsiniiii