• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer bir kadın har daim dimdik ayakta durmayı başarabilirse bu hayatta baş edemeyeceği hiçbir sorun yoktur..hep diyorum bizler önceliğimizi ya anne ya da eş olmaya veriyoruz ve bu süreçte kendimizi bir kenara itiveriyoruz..benliğimizi unutuyoruz ve eşlerimizden ya da çocuklarımızdan olumsuz davranışlar görüncede dünyamız başımıza yıkıldı sanıyoruz.aslında önce kendimize sadece biz olduğumuz için değer verip hayattaki diğer rollerimizi sonraya bıraksak belkide uğranılan yıkımlar bu kadar büyük olmaz..

Konu sahibi arkadaşım,sizin yazılarınızdan ne kadar güçlü ve kendini bilen bir insan olduğunuz zaten anlaşılıyor..hep böyle olun İnşallah..

Sevgili fred,
emin olun bugün güne güçlü uyandıysanız bundan sonrada aynı güçle tutunacaksınız hayata, buna eminim çünkü biz kadınız ve Rabbim kadınlara öyle büyük bir metanet, öyle büyük bir güç ve sabır vermiş ki, sizde güçlü bir kadınsınız.

Çok basmakalıp bir sözdür belki ama gerçektirde, sabredin, yaşayın ve görün:34:

Sevgili fred,
emin olun bugün güne güçlü uyandıysanız bundan sonrada aynı güçle tutunacaksınız hayata, buna eminim çünkü biz kadınız ve Rabbim kadınlara öyle büyük bir metanet, öyle büyük bir güç ve sabır vermiş ki, sizde güçlü bir kadınsınız.

Çok basmakalıp bir sözdür belki ama gerçektirde, sabredin, yaşayın ve görün:34:

Umarim ve de dilerim arkadasim...
Ben zaten onu unuttugum an yeniden eski 'ben'i' bulacagimdir suphesiz..
67 kilodan 61.5'e dusmusum, 18 gun icinde...
Kendimi zorluyorum ogullarim icin iyi beslenmeye gayret ediyorum ama bi insan sadece kahve ile 24 saatini gecirebilir mi? (arada belki meyve)
Isin tuhafi aclik hissetmiyorum, bu da tabiki yasadigim travma ve stres bozuklugu ile alakali..

fred; hissettiğin duygularda hiç bir sorun yok arkadaşım,
bir günde silinmiyor malesef, zaman zaman güçlü, zaman zaman da zayıf hissedeceğin zamanlar olacak mutlaka.
Bu sabah kendini güçlü hissedip uyanman bile çok güzel, bir bakmışsın her sabahın güzel olacak inş.
Aksi zaten mümkün değil, insanoğlu unutmak zorunda.
Bir de bakmışsın, onların başına gelecekler bile seni ilgilendirmiyor.
Şimdi onlarda çekecek düşüncesi içindesin ( ki çekecekler), zamanla ne yaşayacakları bile umrunda olmayacak inş.

şu yaşadıklarını okuyunca insan ufak tefek sorunlarla üzüldüğünü,dertlendiğini düşünüp utanıyor inan...evladın nur içinde yatsın,acıların en büyüğünü yaşamışsın zaten sen,eşinin vaziyeti ise tamamen kendini kaybetme durumu...Allah bu dünyada her ikisine de müstahaklarını verir inşallah,öbür dünyada da.aslanlarına sarıl,hayata yeniden başla,böyle sınanmışsın,Allah başka keder vermesin.şükret ki başka sağlıklı evlatların var,onlar sane ilaç olur,kısa zamanda herşeyi unutursun,yeniden aşık bile olursun bak gör...

fred; hissettiğin duygularda hiç bir sorun yok arkadaşım,
bir günde silinmiyor malesef, zaman zaman güçlü, zaman zaman da zayıf hissedeceğin zamanlar olacak mutlaka.
Bu sabah kendini güçlü hissedip uyanman bile çok güzel, bir bakmışsın her sabahın güzel olacak inş.
Aksi zaten mümkün değil, insanoğlu unutmak zorunda.
Bir de bakmışsın, onların başına gelecekler bile seni ilgilendirmiyor.
Şimdi onlarda çekecek düşüncesi içindesin ( ki çekecekler), zamanla ne yaşayacakları bile umrunda olmayacak inş.

iNsaAllah arkadasim, bugun dun ki gibi guclu degilim malesef :(
Hic mi vicdani sizlamiyor diyorum, ya ogullari?
Onlarin icin hic mi degeri kiymeti yokmus diyorum, cildiriyorum..
O ki ogullarini 1 gun bile goremese deli olurdu, 18 gundur gormuyor,(2'sini) ama biliyorum ki benim; 'cocuklar seni cok ozlediler, al gotur' dememi bekliyor ama daha cok bekler...

Buyuk oglumu gecen Sali susturamadim, cok agladi. Digerleri degil ama o kabullenemiyor ayri kalmayi, 10 yasinda..
Ben de oglumun kendi telinden arattirdim, yarim saat icinde asagidan (evin onune bile gelmeden) benzin istasyonundan aldi oglunu,
ama almaz olaydi, oglum 3 saat sonra aglayarak geldi, anne babam baska bi kadinla mesajlasiyordu, ben oyun oynuyordum telefonunda sonra bi mesaj geldi ben de actim okudum, tamam sevgilim yaziyordu, bu ne demek anne diye, bir de utanmadan beni karalamis yavruma!
Dusunun ben bu adama daha nasil cocuk guvenir de gonderirim ya, deliricem!!

Son düzenleme:
iNsaAllah arkadasim, bugun dun ki gibi guclu degilim malesef :(
Hic mi vicdani sizlamiyor diyorum, ya ogullari?
Onlarin icin hic mi degeri kiymeti yokmus diyorum, cildiriyorum..
O ki ogullarini 1 gun bile goremese deli olurdu, 18 gundur gormuyor,(2'sini) ama biliyorum ki benim; 'cocuklar seni cok ozlediler, al gotur' dememi bekliyor ama daha cok bekler...

Buyuk oglumu gecen Sali susturamadim, cok agladi. Digerleri degil ama o kabullenemiyor ayri kalmayi, 10 yasinda..
Ben de oglumun kendi telinden arattirdim, yarim saat icinde asagidan (evin onune bile gelmeden) benzin istasyonundan aldi oglunu,
ama almaz olaydi, oglum 3 saat sonra aglayarak geldi, anne babam baska bi kadinla mesajlasiyordu, ben oyun oynuyordum telefonunda sonra bi mesaj geldi ben de actim okudum, tamam sevgilim yaziyordu, bu ne demek anne diye, bir de utanmadan beni karalamis yavruma!
Dusunun ben bu adama daha nasil cocuk guvenir de gonderirim ya, deliricem!!

canım arkadaşım aldatılan eşler olarak hepimiz bu süreçten geçtik ne yazık ki... onlar yani aldatanlar, o kadar yaşadıklarıyla haşır neşir oluyorlar ki hiç birşeyi gözleri görmez oluyor... oğlunun üzüleceği,psikolojisinin bozulacağı vs vs bunlar umurlarında olmuyor.. varsa yoksa yeni heyecanları.... ama şunu unutuyorlar.. oheyecanda bitecekkkkkk... o zaman ne kalacak geriye... gururu , namusu ,serefi sıfırın altına inmiş insan müsvetteleri... ve o zaman o insancıkları acımaya bile tenezzül etmeyeceksin.... bekle aradaşım, sabret... yakındır sabrının mükafatını görmek....

canım arkadaşım aldatılan eşler olarak hepimiz bu süreçten geçtik ne yazık ki... onlar yani aldatanlar, o kadar yaşadıklarıyla haşır neşir oluyorlar ki hiç birşeyi gözleri görmez oluyor... oğlunun üzüleceği,psikolojisinin bozulacağı vs vs bunlar umurlarında olmuyor.. varsa yoksa yeni heyecanları.... ama şunu unutuyorlar.. oheyecanda bitecekkkkkk... o zaman ne kalacak geriye... gururu , namusu ,serefi sıfırın altına inmiş insan müsvetteleri... ve o zaman o insancıkları acımaya bile tenezzül etmeyeceksin.... bekle aradaşım, sabret... yakındır sabrının mükafatını görmek....

Arkadasim ama gercekten benim esim boyle bir adam degildi!
Gozu gibi bakardi bize, her aile de olan problemleri biz de yasadik, hele ki oglumuzu kaybettikten sonra psikolojimiz altust oldu, ben zaten o donem asla ilgilenemedim onunla, hep oglum ve onun hastaligi ile ilgileniyordum, o da o bosluk aninda yapmis iste bu serefsi.....ligi, tabi erkekler kadinlar kadar sabirli tahammullu olmuyorlar, kendilerini el ustunde tutan, vazgecilmez hissettiren baska biri ciktiginda karsilarina hemen saliyorlar uckurlarini...

Bizim artik bir sonumuz olamaz biliyorum, cok cokk sancili donemlerden geciyorum ama su da bir gercek ki;
Ne olursa olsun 3 oglumun babasi, onun adinin seref.... olarak anilmasi, ya daha da camura bulanmasi, yaptigi hatalar yine de uzuyor beni,
Rabbim islah etsin ne diyeyim, bizim bir sonumuz olmasa bile ben onun bu yollardan donmesini istiyorum cunku gittigi yol yol degil..

Bunun icin tefriciye okumaya basladim, 4444 tane okunmasi lazim, henuz 180 tanesini okuyabildim..
Rabbime yoneldim ben, her ne olursa olsun onun bu yollardan donmesini istiyorum, tovbe edip duzgun bir hayat kursun kendine ki ilerde cocuklarima leke gelmesin.
Onlar henuz cok kucuk hicbirseyin farkinda degiller ama buyudukleri zaman bukadar kolay olmayacak hicbirsey...

Ama su da kesin ki; Rabbim hicbir kotulugu yanitsiz birakmiyor, oyle ya da boyle o da cekecek bu yaptiklarinin cezasini....

Arkadasim ama gercekten benim esim boyle bir adam degildi!
Gozu gibi bakardi bize, her aile de olan problemleri biz de yasadik, hele ki oglumuzu kaybettikten sonra psikolojimiz altust oldu, ben zaten o donem asla ilgilenemedim onunla, hep oglum ve onun hastaligi ile ilgileniyordum, o da o bosluk aninda yapmis iste bu serefsi.....ligi, tabi erkekler kadinlar kadar sabirli tahammullu olmuyorlar, kendilerini el ustunde tutan, vazgecilmez hissettiren baska biri ciktiginda karsilarina hemen saliyorlar uckurlarini...

Bizim artik bir sonumuz olamaz biliyorum, cok cokk sancili donemlerden geciyorum ama su da bir gercek ki;
Ne olursa olsun 3 oglumun babasi, onun adinin seref.... olarak anilmasi, ya daha da camura bulanmasi, yaptigi hatalar yine de uzuyor beni,
Rabbim islah etsin ne diyeyim, bizim bir sonumuz olmasa bile ben onun bu yollardan donmesini istiyorum cunku gittigi yol yol degil..

Bunun icin tefriciye okumaya basladim, 4444 tane okunmasi lazim, henuz 180 tanesini okuyabildim..
Rabbime yoneldim ben, her ne olursa olsun onun bu yollardan donmesini istiyorum, tovbe edip duzgun bir hayat kursun kendine ki ilerde cocuklarima leke gelmesin.
Onlar henuz cok kucuk hicbirseyin farkinda degiller ama buyudukleri zaman bukadar kolay olmayacak hicbirsey...

Ama su da kesin ki; Rabbim hicbir kotulugu yanitsiz birakmiyor, oyle ya da boyle o da cekecek bu yaptiklarinin cezasini....

arkadaşım benim eski eşimde aynen senin eşn gibi gözümün içine bakan, çok ilgili,paylaşımcı kısacası mükemmel eş görünümünde bir öküzdü :)
aynen senin eşin gibi beni çok sıkıntılı bir dönemimde sırtımdan vurdu oda... babamın ölümünün 2. ayında , cocuğumuzun doğumunun 4. ayında aldattığnı öğrendim bende eşimin... ben babamın kanser hastalığıyla ve hamileliğimle uğraşırken oda başka arayışlar içine girmişti... ama ondan öncesine bakacak olursak o ana kadar mükemmel görünen bir eşti... ama işler bir kere ters gitmeye başladımı , ok yaydan çıktımı geriye dönüş olmuyor maalesef... benm esk eşimde o zamandan itibarn giderek kötüleşti, yalancı ve çıkarcı bir insan oluverdi... hala 180 derecelik bu değişime inanamıyorum... hayatımın toplamda 10 yılını paylaştığım insanın gözümün önüne melekten şeytana dönüştüğünü gördüm ben.... inşallah senin eşin hatasını anlar...umarım duaların kabul olur....umarım herşey sen ve çocukların için iyi olur .....

Nereden nasil baslasam da icimdeki cigligin yankisini sizlere ulastirabilsem?
Yazacagim her kelime kifayetsiz kalir icimdeki kanayan yarayi anlatmaya, bu oyle birsey ki sanki tum uzuvlarimi keskin bir bicakla ligme ligme dogruyorlar...

12 senelik bir evliligin son 2 senesinde bir barisik bir kus surdurdugum iliskimin, 1 bucuk sene once epilepsi hastasi olan bebegimi kaybettikten sonra, suregelen anlasmazliklar zincirine bir yenisi daha eklenerek problem problemi dogurmustu ki biz yine de diger yavrularimiza sarilarak birbirimize destek olarak daha fazla anlayis gostererek bu acinin zaman icinde kabuk baglamasini sagladik, ve yine hep yeniden diyerek inancla askla tekrar devam ettik...

Taa ki 5 ay oncesine hastane koridorunda bir el omzuma dokunana kadar, bir cift kahverengi goz uzun uzun bakiyordu bana, sonunda merhaba diye baslayan konusmamiz koyu bir sohete birakti o gun yerini, aslinda bu kisi yanimdaki apartman da oturan sahistan baskasi degildi, arada camdan bakarken gordugumden ibaretti sureti sadece ama nedense o gune kadar asla tek kelime dahi etmemistik..
O hastane koridorunda basladigimiz arkadasligimiz zaman icinde oyle bir hal almisti ki, artik gecelere kadar oturuyor cay kahve yemek birbirimiz olmadan yapamiyorduk, konusmadigimiz birbirimizin sesini duymadan gecen tek bir gunumuz dahi yoktu. Oyle ki artik okuldan bile almaya geliyordu beni, hayatimizi en ince ayrintisina kadar anlatiyor, delicesine guveniyorduk birbirimize...

1 bucuk ay once yine esimle saglikli iletisim kuramadigimiz kanaatine varip ayri yasama karari aldigimiz 15.gun de bir tanidik esimin arabasinin farkli bir yere park edildigini sonrasinda yanimdaki apartmana girdigini soyleyene dek asla hicbir seyden suphelenmemistim, bunun esime bir soylentiden ibaret oldugunu anlattigimdaki, verdigi cevap;' O benim 1 bucuk senedir esim, dini nikahimiz var, helalim'
diyordu,hemen akabinde; 'seni artik sevmiyorum istemiyorum, iki dunya bir araya gelse de artik seninle yasamam' diyordu da baska birsey demiyordu.

Bunlari soyleyen benim delicesine sevdigim o adammiydi?
Aslinda bu bir kabustu, ve ben esimi uyandirip, cok kotu bir kabus gordum deyip, sarilarak onu koklayarak tekrar uykuya dalacaktim..

Ama bu gercegin taa kendisi idi, bana bu seref....... yapan gozlerine bile bakarken icimin titredigi, ellerine dokunurken kalbimin gum gum attigi, erkegim herseyim dedigim kisi miydi?

Ya o bir yilan gibi sinsice yuvamin icine suzulup, zaman icinde yavas yavas adim adim esimi zehirleyen o kisi?

Ben hayatimin en buyuk kazigini yedim, ve ben suan aslinda yasamiyorum sadece nefes aliyorum, taa baslar da yazdigim gibi, her bir uzvumu bicaklarla kesip ligme ligme ediyorlar, simdi soyleyin bana, nasil unuturum nasil silerim onu icimden, nasil bakarim onune onsuz?
Yaptigi tum cirkefliklerine ragmen, nasil da seviyorum onu, bu etik degil!
Lanet olsun kalbim neden cikaramiyorum onu bir an bile aklimdan`?

O eller nasil baska elleri tuttu?
O diller nasil baska kadina helalim dedi?
O dudaklar nasil baska dudaklari optu?

Ben tum bu sorular icinde kafayi siyirmak uzereyim, psikolojik destek aliyorum ama yok yokkkkkk olmuyor, akimdan tek saniye olsun cikaramiyorum arkadaslar.... (ne bana hazirlanan bu kahpe tuzagi ne de lanet olsun ki bana bunlari yasatan kocam dedigim adami!)

yuva yıkanın yuvası olmazmış elbet gözyaşlarınızın bedelini her ikiside ödeyecektir ağlamaya değmeyecek kadar da düşürmüş eşin kendisini canına yazık senin sevgini hç haketmemişki Allahından bulsun böyle insanlar.

Offf arkadaslar ne zormus sadece yasamak icin nefes almak!
Hicbirseyden zerre tat almamak, yeminederim ki sadece ogullarim icin uyaniyorum ertesi gune..
Dun ogullarimi servis okuldan biraktiktan sonra, bu serefs... kadinin oglu ile karsilasmislar, onceden yazdigim gibi arkadasken cocuklarimiz da cok SIK gorusur birlikte oynarlardi, bowling, yuzme, futbol, basketbol, daha bircok aktiviteyi birlikte yaparlardi, neyse cocuk dun buyuk oglumun karsisina cikmis, bunlar servisten indikten sonra, ben ogluma etkilenmesin diye her ne olursa olsun cocuk aklinda birseyler kurup babasi olacak adama nefret beslemesin diye gercekleri anlatmamistim, oglan dun yavruma, annem babanla evlendi, hatta annem yakinda tesetture de girecek, senin annen yalan soyluyor, evet anneannem hristiyan ama annem babanla evlendigi icin musluman oldu, yani annenin anlattigi gibi biz hristiyan degiliz, annem de hatta yakinda kapanacak falan gibilerinden zirvalamis!
Oglum cok uzgun bir sekilde eve girdi, toparlayip anlatamadim bile, ne yalan soyleyecegimi sasirdim, yavrumun gozlerinde aci ve korku vardi!
Ne haklari var ya bunlari yasatmaya yavruma!
Kocam olacak adama tenezzul edip hesap dahi sormadim, cunku biliyorum 15 gundur hep yaziyorum tek bir mesajima dahi yanit vermiyor!
Ben de adi kadina yazdim, oglundan oglumu uzak tut, asla yaklasmasin birdaha, mahvederim seni yoksa diye!
Bir de utanmadan bana (esimden ogrenmis olacak ki turkceyi, cunku kendisi arap) canimi daha da acitmak icin;
'tamam bebegim' yazmis, sonra; sen kendi ogluna sahip cik, cocugu yalanlarinla kandirma, senin hala kabul etmedigin birsey var o benim kocam, biz birbirimizin herseyiyiz, sen ise yapayalnizsin, ama Allah'a dua et yoluna isik tutar sana yardim eder hayatim yazmis ya bir de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yahu kafayi yiyecegim yeminederim, her gunum diger gunden daha beter, olsem de kurtulsam keske!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inş.. çok kötü bir durum keşke oradan taşınma kendinize yeni bir hayat kurma imkanınız olsa..çok üzüldüm

sizin hikayenizi okuyunca aklıma babamın eski bir arkadaşı geldi.aynı şeyleri yaşamışlardı.adam 17 yaşındaki oğlunu kaybetti.eşi depresyona filan girmişti.o dönemde aynı maddi durmu kötü olan dul bi bayan komşuları da bu aileye destek olmak için sık sık bu eve girip çıkmaya başlamıştı.meğer bu arada adamla komşu işi pişirmiş.kadın adamı boşadı.adam da dul bayanla evlendi.malını mülkünü o kadına yedirdi.para suyunu çektikten sonra yuvayı yıkan malum kadın adamı terketti.adam dıpdızlak ortada kaldı.eski eşi de affetmedi.öylece kalakaldı.

inşallah sizin eşiniz biran evvel hatasını anlar ve size döner(siz bunu istediğiniz için bunu diliyorum).erkek çocuklarının hayatında babanın yeri çok ayrı.umarım çocuklarınız babasız kalmaz.Allah yar ve yardımcınız olsun.eğer isterseniz dualarınızda da size yardımcı olmak isterim.

sizin hikayenizi okuyunca aklıma babamın eski bir arkadaşı geldi.aynı şeyleri yaşamışlardı.adam 17 yaşındaki oğlunu kaybetti.eşi depresyona filan girmişti.o dönemde aynı maddi durmu kötü olan dul bi bayan komşuları da bu aileye destek olmak için sık sık bu eve girip çıkmaya başlamıştı.meğer bu arada adamla komşu işi pişirmiş.kadın adamı boşadı.adam da dul bayanla evlendi.malını mülkünü o kadına yedirdi.para suyunu çektikten sonra yuvayı yıkan malum kadın adamı terketti.adam dıpdızlak ortada kaldı.eski eşi de affetmedi.öylece kalakaldı.

inşallah sizin eşiniz biran evvel hatasını anlar ve size döner(siz bunu istediğiniz için bunu diliyorum).erkek çocuklarının hayatında babanın yeri çok ayrı.umarım çocuklarınız babasız kalmaz.Allah yar ve yardımcınız olsun.eğer isterseniz dualarınızda da size yardımcı olmak isterim.

Arkadasim cumlelerimi yanlis aksettirmis olabilirim, ben bana donmesini falan istemiyorum, donse ne olacak ki?
Kirlenmis pislige batmis bir adam, nasil guvenip koynuma alacagim yeniden?
Her an suphe icinde olacagim, sonunda hasta olacagim dusunmekten!
Ben her ne olursa olsun, onun kadinin gercek yuzunu gormesi icin yalvariyorum Allah'ima ve yineliyorum her ne olursa olsun 3 oglumun babasi, battigi camurlardan cikip kendisine yeni bir hayat kursun istiyorum, dualarim da o yuzden, ogullarimin utanacagi biri olarak kalmasini istemiyorum..
Sanki ben kabul ediyormusum gibi birde kendini agirdan satmalar, mesajlarima dahi yanit verme tenezzulunde bulunmamalar, asla olsem de donmen demeler!
Iste birde utanmadan bu derece piskin olmasini yediremiyorum kendime, sindiremiyorum !!!

Son düzenleme:
Hicbirseyden zerre tat almamak, yeminederim ki sadece ogullarim icin uyaniyorum ertesi gune..
Dun ogullarimi servis okuldan biraktiktan sonra, bu serefs... kadinin oglu ile karsilasmislar, onceden yazdigim gibi arkadasken cocuklarimiz da cok SIK gorusur birlikte oynarlardi, bowling, yuzme, futbol, basketbol, daha bircok aktiviteyi birlikte yaparlardi, neyse cocuk dun buyuk oglumun karsisina cikmis, bunlar servisten indikten sonra, ben ogluma etkilenmesin diye her ne olursa olsun cocuk aklinda birseyler kurup babasi olacak adama nefret beslemesin diye gercekleri anlatmamistim, oglan dun yavruma, annem babanla evlendi, hatta annem yakinda tesetture de girecek, senin annen yalan soyluyor, evet anneannem hristiyan ama annem babanla evlendigi icin musluman oldu, yani annenin anlattigi gibi biz hristiyan degiliz, annem de hatta yakinda kapanacak falan gibilerinden zirvalamis!
Oglum cok uzgun bir sekilde eve girdi, toparlayip anlatamadim bile, ne yalan soyleyecegimi sasirdim, yavrumun gozlerinde aci ve korku vardi!
Kocam olacak adama tenezzul edip hesap dahi sormadim, cunku biliyorum 15 gundur hep yaziyorum tek bir mesajima dahi yanit vermiyor!
Ben de adi kadina yazdim, oglundan oglumu uzak tut, asla yaklasmasin birdaha, mahvederim seni yoksa diye!
Bir de utanmadan bana (esimden ogrenmis olacak ki turkceyi, cunku kendisi arap) canimi daha da acitmak icin;
'tamam bebegim' yazmis, sonra; sen kendi ogluna sahip cik, cocugu yalanlarinla kandirma, senin hala kabul etmedigin birsey var o benim kocam, biz birbirimizin herseyiyiz, sen ise yapayalnizsin, ama Allah'a dua et yoluna isik tutar sana yardim eder hayatim yazmis ya bir de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yahu kafayi yiyecegim yeminederim, her gunum diger gunden daha beter, olsem de kurtulsam keske!!!!!!!!!

öfffff çok sinir oldum ya kadının cevabına canım allah sana sabır versin ne terbiyesiz kadınmış birde dalga geçer gibi cevap veriyor :47::47::47: inş. sizin ahınız onlardan çıkarda bin beter olurlar allah cezalarını versin kadının saçını başını yolmak geldi içimden:57:yuva yıkanın yuvası olmazmış inş bunlarında olmaz :47::47:

ordan tasınsanız hıcbırısını görmesenız zamanla emınım acınız hafıfler,gördukçe çok çok daha kötü olursunuz,neler hıssetıgınızı tahmın edebılıyorum:43:
bı tanıdıgım bayan çalışıyordu benzer şyler yaşadı,genç kızları vardı,bulundugu yerden tasındı görmemek ıcın,butun hayatını değiştırdı şimdı aynı yerde çalışıyoruz..emınım acısı gecmedı belkı ama ,yenı bı sehır yenı bır cevre,hatırlatan herşeyden uzak durmak ona daha ıyı gelmiştir..
durumunuzu bılemıyorum ama uzaklaşabılsenız keşke,gıdebıldıgınız kadar uzaga,yoksa hergun yaranıza tuz basıcaklar, huzursuz edıcekler..
o kadında da nasıl vıcdan varmış,hadı yaptı barı arkadaş olmasaymış,ne kadar şeytanı bı kadın ki,sizi de konusturup bılgı almış bı yandan eşinızle durumunuzla ılgılı..eşiniz zaten öyle bi şeytanla yaşamakla en buyuk hatayı yaptı,kazıgı yemesı yakındır merak etmeyın

Arkadasim cumlelerimi yanlis aksettirmis olabilirim, ben bana donmesini falan istemiyorum, donse ne olacak ki?
Kirlenmis pislige batmis bir adam, nasil guvenip koynuma alacagim yeniden?
Her an suphe icinde olacagim, sonunda hasta olacagim dusunmekten!
Ben her ne olursa olsun, onun kadinin gercek yuzunu gormesi icin yalvariyorum Allah'ima ve yineliyorum her ne olursa olsun 3 oglumun babasi, battigi camurlardan cikip kendisine yeni bir hayat kursun istiyorum, dualarim da o yuzden, ogullarimin utanacagi biri olarak kalmasini istemiyorum..
Sanki ben kabul ediyormusum gibi birde kendini agirdan satmalar, mesajlarima dahi yanit verme tenezzulunde bulunmamalar, asla olsem de donmen demeler!
Iste birde utanmadan bu derece piskin olmasini yediremiyorum kendime, sindiremiyorum !!!

canım kusura bakma yanlış anlamışım.
yapttığı yetmiyormuş gibi bir de ukala ukala tavırlar içerisine girmiş yaa Allah yanına bırakır mı bu yaptıklarını.ikisini de Allah'a havale et.
bu dünya etme bulma dünyası.elbet birgün ettiğni bulacak

arkadaşım geçen sene bu zamanlar burda bir ablam vardı aşağı yukarı seninkilerle aynı şeyi yaşadı..

kocasının eski sevgilisiyle ilişkisi tekrar başlamıştı.bu arada kadın en az seninkinin metresi gibi rezillikte sınır tanımayan bir tip.adam ablamıza hiçbirşey vermeden boşanmaya kalktı.üstelik ablamın altınlarını falanda almıştı..ikisi birden ablamı manen maddeten çökertmek için çok uğraştılar..

daha nice fedakarlıklar yaptı onun için ablam. o kadar severken kolaymı böyle dirsek görmek.ama ne yaptı biliyor musun?

hiç ezdirmedii kendini hiç bozuntuya vermemeye çalıştı.dedektif gibi kanıtlarını topladı.elini güçlendirdi.bu arada karşı tarafın eli zayıfladıkça paniğe kapılıp ablamın üzerine daha da gelmeye başladı sağlı sollu..o da burdan avukatından psikoloğundan destek ve taktik alıp geri püskürttü.adam da kendini vazgeçilmez sanan egosu yüksek bir tip mecburiyetten ablam çocuk için falan arasa havası istemiyorum arama havalarında.meğer pişmanlıktan yanıyormuş o zamanlar ama kibirinden özür dilemiyormuş.havasını yesinler nasıl da söndü..

ama sonuçta adam tanıdığından bambaşka bir kadın gördü karşısında.o çirkef kadın gerçek yüzünü gösterdi.ablam da tanıdığı ablam değildi artık.çingen gibi hayat yaşayıp süründü.en nihayet evine döndü.o kadın da bedava o..luk yaptığıyla kaldı iyice rezil oldu..

elinde kanıtın falanda var artık.telefon mesajı ele verdi işte.seni tüketeceklerine sen onları tüket..ee uğraşsana biraz.ver kadınıda mahkemeye .şimdi kafan dağınık ama kafan daha durulaştığında.ilerde niye uğraşmadım diye pişmanda olabilirsin..kendin için değil çocukların için ne koparırsan kopar yak canlarını.kolay lokma olmadığını görsünle..gidişin basit olmasın.sen balyozunu bir vur ilahi adalette er geç vurur.

Son düzenleme:
arkdaş dogru söylüyor yak canlarını boş durup kendini yiyecegine birazda onların huzurunu kaçır öyle sessiz durdukça seni aciz zannedecekler daha çok üstüne gelecekler onlarında huzurunu kaçır belki biraz moral olur sana

İnsanın ciğeri gitse koca gitmiş neye yarar herseyden önce gelen evlat onun acısını görmemek ben senin yerinde olsam dakkaka boşanma davasını acardim arkasindanda hem o adama hemde kadına yüklü miktarda tazminat isterdim onları surundururdum benim anlamadığım neyi bekliyorsun kocanın geri donmesinimi yoksa onun dava acmasinimi. Sen bir evlat kaybetmissin bundan acısı varmi elbet kocanın yoklugunada alışacaksın zor olacak ama elbet alisirsin bosver onlar dengini bulmuşlar kocan kendi evlatlarına babalık yapamazken elin oglunami yapacak ahlarla vahlarla ömür geçmez sana muhtaç 2 tane evladın var onlar icinde olsa güçlü olacaksın senin iki evladın var ya onun neyi var kaybeden sen değil odur sen mutlu güçlü ilki. Onlar kahirlarindan çatlasınlar herseyin dermanı zaman zamanlarda sende dermanını bulacaksın en iyisi düşünmemeye çalış başka uğraşlar bul kendinee bak havalarda düzeliyor çık tatil yap kendine onlarda senin mutluluk haberlerini alıp catlasinlar

Back
X