İnsanın ciğeri gitse koca gitmiş neye yarar herseyden önce gelen evlat onun acısını görmemek ben senin yerinde olsam dakkaka boşanma davasını acardim arkasindanda hem o adama hemde kadına yüklü miktarda tazminat isterdim onları surundururdum benim anlamadığım neyi bekliyorsun kocanın geri donmesinimi yoksa onun dava acmasinimi. Sen bir evlat kaybetmissin bundan acısı varmi elbet kocanın yoklugunada alışacaksın zor olacak ama elbet alisirsin bosver onlar dengini bulmuşlar kocan kendi evlatlarına babalık yapamazken elin oglunami yapacak ahlarla vahlarla ömür geçmez sana muhtaç 2 tane evladın var onlar icinde olsa güçlü olacaksın senin iki evladın var ya onun neyi var kaybeden sen değil odur sen mutlu güçlü ilki. Onlar kahirlarindan çatlasınlar herseyin dermanı zaman zamanlarda sende dermanını bulacaksın en iyisi düşünmemeye çalış başka uğraşlar bul kendinee bak havalarda düzeliyor çık tatil yap kendine onlarda senin mutluluk haberlerini alıp catlasinlar
Merak ediyorum (Allah gostermesin) ayni seyleri siz yasamis olsaydiniz, boyle kat-i kararlar verebilir miydiniz acaba?
Bunu 2.kez okuyorum;
'Evladini kaybetmissin, cigerin yanmis, kocan gitse ne olacak sanki!'
diyen arkadaslar, acaba ayni seyi su an yasiyor olsalardi ki (eminim dusuncesi bile korkutuyordur) tepkileri burda yazdiginiz su cumleler gibi sogukkanli mi olurdu?
Zannetmiyorum!!
Bosanma davasi icin islemleri baslatmadigim hukmune nereden vardiniz?
Sizce ben yaptigi bu serefsi....liklere ragmen;
hala onun bana donmesini bekliyor olabilir miyim?
Siz beni asla anlayamamissiniz, yazdiklarimi size gecirememisim, eger anlamis olsaydiniz burada yazdiklarimi, paylastiklarimi,
zaten nasil bir kisilik oldugumu, neyi kabul edip etmeyecegimi de cozmus olmaniz lazimdi..
Bi onemi de yok, ben hissettiklerimi de yasadiklarimi da cok guzel ifade ettigimi dusunuyorum..
Sizi ve bunu yazabilecek baska arkadaslari da;
'Evladin gitmis, kocan gitse ne olacak'! sozlerini yazmaktan men ediyorum!!
Son olarak;
Atesin icine dusmeden, yanmak nedir bilemezsiniz,, bu sozumu de kulaginiza kupe yapiniz...
Son düzenleme: