80 TL verdim büyü felan diye söze basladı direk kapadımSadece merakımdan soracağım, mazur görün.. ne kadar veriliyor bu işlere
Büyü diye söze basladı ve direk kapadımTamam da niye engelledin onu anlamadım.
Bari geyiğine dinleseydin.
Ha fal ha büyü ne fark var ki?Büyü diye söze basladı ve direk kapadım
İyi yapmışsınız yanlışın neresinden dönsek kârdır. Ben dinleyip kapasaydın diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum engellemekle çok çok iyi yapmışsınız. Hem günah hemde belki aklınızda bi kaç şey kalıcak aklınızı çelecek bişeyler olacaktı yada es kaza kadının bi iki salladığı tutacaktı daha beter batacaktınız bu batağa.. geçmişler olsun80 TL verdim büyü felan diye söze basladı direk kapadım
Keşke dinleseydiniz şimdi meraklandim80 TL verdim büyü felan diye söze basladı direk kapadım
Hahahahah :) teselli edişinize hayran kaldımİyi yapmışsınız yanlışın neresinden dönsek kârdır. Ben dinleyip kapasaydın diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum engellemekle çok çok iyi yapmışsınız. Hem günah hemde belki aklınızda bi kaç şey kalıcak aklınızı çelecek bişeyler olacaktı yada es kaza kadının bi iki salladığı tutacaktı daha beter batacaktınız bu batağa.. geçmişler olsun
Ben 20 tl ye bakarım gönder80 TL verdim büyü felan diye söze basladı direk kapadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?