Hayatımın en saçma olayını yaptım.

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar bu fal merağı benim sonum olacak. Canım çok sıkıldı bu aralar hersey üst üste geldi gittim medyum birine fak baktırdım hemde internetten tam bir aptalım biliyorum :kızgın:kendimi çok kötü hissettim para yatırdım ve cümlesine baslar baslamaz engelledim resmen parada çöpe gitti hayatımın en saçma olayıydı sanki bunları yapan ben değilim ben ne ara böyle oldum 😑 kendimi çok kötü hissediyorum bir daha asla böyle saçma sapan olaylara girmicem sadece sizinle paylaşmak istedim :KK61:

80 TL verdim büyü felan diye söze basladı direk kapadım 😁😁😁
İyi yapmışsınız yanlışın neresinden dönsek kârdır. Ben dinleyip kapasaydın diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum engellemekle çok çok iyi yapmışsınız. Hem günah hemde belki aklınızda bi kaç şey kalıcak aklınızı çelecek bişeyler olacaktı yada es kaza kadının bi iki salladığı tutacaktı daha beter batacaktınız bu batağa.. geçmişler olsun :confused:

o kadar para vermişsem dinlerim, en kötü dalga geçercesine konuşurum eğlenirim yani olay saçma kapatmanız daha da saçma olmuş.

İyi yapmışsınız yanlışın neresinden dönsek kârdır. Ben dinleyip kapasaydın diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum engellemekle çok çok iyi yapmışsınız. Hem günah hemde belki aklınızda bi kaç şey kalıcak aklınızı çelecek bişeyler olacaktı yada es kaza kadının bi iki salladığı tutacaktı daha beter batacaktınız bu batağa.. geçmişler olsun :confused:
Hahahahah :) teselli edişinize hayran kaldım :KK48:

Geçmiş olsun, bari dinleseydiniz
Ben de her gün kahve falı kapatırım alışkanlık oldu aman bildiğimden mi maksat zaman geçirmek 😂
Öyle ki artık fallar bile umudunu kesti kayda değer, kendimce sallayabileceğim bişe çıkmıyor :olamaz:

Öyle bir başlamış ki kapatmanız yerinde olmuş. 🥺

Back
X