Hayatımın en zor 15 günü part 2 geliyor :) !!!

Üniversiteli kızların istanbulu gezmek için kalmaları da ayrı bir uyuzluk..Ne yani otel mi eviniz..Gezecekler gezecekler akşam olunca eve gelecekler yiyip içip devrilip yatacaklar.Öyle anneden böyle çocuklar çok görmemek lazım. Yüzsüzlüge yüzsüzlük yapmak lazım bence, eğer bu kadar kalmak istiyorsa kv.; "tmm gelin bari ne yapayım söylüyoruz anlamıyosunuz" gibi cümleler kurun her defasında.. Geldiğinde herşeye karışıyosa; " benim evim bi danişsaydin,birdaha benden habersiz böyle şeyler yapma,hiç hoşlanmam bu tür şeylerden" gibi şeyler ve hiç yardım etmiyosa; "çok yorgunum hiç yapacak halim yok hadi beraber yapalim da bir an önce bitsin" gibi şeyler söyle. Yemekten sonra geç odana yat; "biraz dinlenicem ben,çay istiyorsanız anne koy da icsinler" de.. Valla kavga gürültü olmadan bu tavırları yap kudursun dursun..sen kuduracagina o kudursun

Nedir bu kadar kalma merakı Allah aşkına herkesin bir düzeni var 15 gün nedir hemde keyfi bir şekilde

Koltukların formu sizinkilerde yatinca bozulmayacak mi ? Şişme yatak mi getirecekler ?

Deniycem bunları :)

Esine arkadaslarin dedigi gibi son hafta gelmelerini israrla teklif et. Ayrica ne o oyle 1hafta kalmalar falan. Ben sirf eve misafir gelmesin diye yatak olan koltuk almadim. Kvden benim kv olsa pisman ederdim onu geldigine kimse yokken ters ters tedirgin edecek sekilde ona surekli bakardim. Asla konusazdim kaldigi sure boyunca. Sinirli olurdum onun kaldigi zaman boyunca. Esinde neden musade ediyo ki bu kadar kalmalarina. Cingan cikar derim

İş yapmayacaksin sürekli hizmet edip peşlerinden gezmeyeceksin eşyaları değiştirince sertçe uyaracaksin. Burası benim evim düzenine ben karisirim gibi.

Diğer konunu da okudum arada yazdıklarıni da esinde büyüyor herşey. Benim eşim yeni evliyken hem kendi ailesine hem bizimkilere, biz yeni evliyiz zırt pırt kafanıza göre çıkıp gelmeyin mümkünse bizi de beklemeyin dedi. Gerçi ailesi çok anlayışlı gelseler de kaldıkları gün 2 günü geçmez karı koca beraber gelmezler yük olmasın diye kv hiç oturmaz her şeye yardım eder. Akşam olunca yorgan yastığı getiririm bana müsade ben yatıyorum derim gider yatarım onlar anne oğul oturur saatlerce yatak yapicam diye onları beklemem. Hoşuma gitmeyen bişey olursa gülerek saka yapar gibi dan dan soylerim. Az disli ol, eşinden medet yok sen ipleri al ezdirme kendini. Eşinizin kardeşlerine hadi bakayım burası otel değil self servis kalkın alın de, çay bardaginj uzatınca cay mutfakta canım de. Evi temizlerken sen evi şükür ben sileyim de. Rahat etmezlerse sık sık gelemezler

Sen daha 1 senelik bile evli değilsin yahu, o koca sendeyken ohoooooo, 15 tatilde kardeşin gelecekti onlar nerden çıktı gene, esin sana neler dedi daha hala annemler gelsin diyebiliyor mu, kocan Gerard Butler olsa çekilmez

Geçen konuna yazmışım gene yaziyorum: esin çözüm odaklı değil sorun öteleyici,senin ömrün mutfakta geçecek belli

Eşinin şu tavırlarını hatırlıyosun dimi

İnsanlarin kendinde anlayis olmasi lazim,yoksa ne yapsan bos, sonu sorun yani
Bnm ailem cok dusunceli,mecbur olmdkca gelmzler ,uzunda kalmzlar,ama kv + kp ole deil,15-20 gun duruolar, acaba gtsekmi diye ortada agiz ariolar ,kp dioki daha yeni geldik nereye gitcez
Ne dersin ne yaparsin bunlara kendileri gorgusuz,keske boyle dusuncelrini evlenmeden oncede belrtselrdi de karrmizi ona gore verseydik

15Tatilin ilk haftası kardesn ikinci haftası onlar gelsin

bence tavrını belli et.. Ancak sonuç olarak eşinin annesi,yemesi içmesi,kalmasına bir laf söylememeye de dikkat et derim.. ben cok kızıyorum buna cunku ne olursa olsun o da bir ANNE.. ben eşimin anneme kötü davranmasını onuı ıstememesını asla ıstemezdım,

Bence sen kv.acik acik bu kadar uzun sure yatili misafir agirlama imkanimiz yok diye soyle yoksa bu boyle devam eder Part3..4..5..6..7.Niye kardesin 1 hafta onlar 1 hafta kalacakmis...kv.gecen sefer evine 7 sulaleyi doldurdu simdi biraksin da senin bi kardesin kendi karar versin ne zaman gitmek istedigine.Bu dangalaklara sandalye yatak almayin Allah askina

Ayyy...sinir oldum!Ter bastiOglunun evi ama seni aliyolar...offf.cok kotu cok!Ayni evi kabul etmek hata da ayri evde bile rahat vermeyenlere ne demeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…