- 22 Mart 2011
- 115
- 78
- 298
- Konu Sahibi yesillimorlu
-
Ben de sizin gelmenizi istiyodun zaten dedi şok oldum zaten :/ kardeşim gelicek bir yerlere gidicez işimiz var desem de gelicek. Başka planımız var desem de planınız bitince gelirim diyecek. Her türlü gelicem diyo kadın ne kadar ertelersek biz gitmezsek te gelicek. 90 gün işimiz var planımız var evimiz müsait desek 91. Gün gelicek yani. Öyle bi insanAraları okuyamadim maalesef ama diğer konunuzu biliyordum.
Saflık derken iyi niyetlisiniz. İlk basta hic ses çıkarmadınız yüz buldu. Bu yüzüde siz vermiş oldunuz haliyle. Simdi yine giderim gelin ses etmez kafasında. Telefonda arayıp küfür de etseniz o ilk basta verilen tavizi unutmuyorlar.
O kadar insan ağırlayamam dedikten sonra ne dedi peki? Olmadi bir kere daha ararsınız bir bahaneyle kardeşim gelecek bir yerlere gideceğiz gezeceğiz onunla ilgilenicem de açık açık
Yo zaten rahat ettirmem. Yemek falan yapmayı, pazar yapmayı düşünmüyorum gelirlerse falan artık. Eşimle koltuk mevzusunda da anlaştık yeni eve taşındığımızda yeni koltuk takımı alıcaz.Ne yüzsüz insanlarmış yahu. Önceki konunuzu hatırlıyorum misafir davet etmişti sizde sandalye almıştınız alelacele.
Bakın tek çözüm rahat ettirmemek,almayın şişme yatak,salon koltuklarınız çöküyorsa serin yer yatağını hepsi aynı yer yatağında yatsın. Koltuklar kötü oldu deyin geçin.Taviz vermeyin bu insanlara. Bin türlü bahane uydurmuşsunuz hala geliyorlar pes.
Kesinlikle rahat ettirmeye uğraşmayın.
Siz şişme yataklar,sandalyeler alırsanız onlarda gelip kalırlar.
Ben de sizin gelmenizi istiyodun zaten dedi şok oldum zaten :/ kardeşim gelicek bir yerlere gidicez işimiz var desem de gelicek. Başka planımız var desem de planınız bitince gelirim diyecek. Her türlü gelicem diyo kadın ne kadar ertelersek biz gitmezsek te gelicek. 90 gün işimiz var planımız var evimiz müsait desek 91. Gün gelicek yani. Öyle bi insan
2 kız 1 oğlan daha var. Kızın okuduğu yere sürekli gidiyo gezmeyi çok seviyo kızın öğrenci evinde de uzun süre kalıyo. Gittiği yerlerde uzun uzun kalmaya bayılıyo öyle alışmışlar. Bir ay evde oturamaz sürekli bi yere gidicek gezicek hanımefendi. En kötü hastayım şurdaki hastaneye gidicem deyip başka şehire gezmeye gidiyo hastaneye gitmişken diye.Diğer evin adresini vermeyin bari
Allah sabir versin.
Başka evladı yok mu
Araları okudunuz mu bilmiyorum ben o anki şokla ilk defa oluyor diye hep anlayışlı davrandım ilk geldiklerinde. Sonra baktım kışı geçiricez falan demeye başladı kendime geldim buraya yazdım. O andan sonra da gayet mesafeli davrAndım hiç konuşmadım gittiler telefonlarını açmadım, eşimle bu konuları konuştum ikimiz de kv min yüzsüzlüğünü kabullendik bu şekilde ifade etmesek te. Gelmeyin dedik planımız var dedik nisanda gelin dedik kadın bir hafta da olsa gelicem diye tutturdu. Zaten nisanda gelin diye sonuna kadar direttik. Son durumu okuduysanız zaten biz gelicez evimde o kadar insan ağırlayamam diye konuştum az önce arayıp. Ama yine gelicektir. Çünkü yüzsüz. Bunun benim saflığımla ilgisi yok yüzsüzlükle cehaletle ilgisi var.
Sen öyle diyorsan,bi bakmışsın ömrün geçmiş sen hala kv ile uğraşıyorsunBen de geleceklerine eminim. Biz ne söylersek söyleyelim kapıyı açar benim kv öyle bir yüzsüz.
O zaman ya bebeği bakıcıya vereceksiniz ya da söylenmeyeceksiniz. Sizi de anlayamadım..Bebege bakmaya cnm
Tavrımız gayet netti zaten eşiminde benimde. Sizin kurduğunuz cümleyi kurduğumu yazdım zaten önceki yorumlarda. Eşim benim kardeşimin geleceğini misafir edemeyeceğimizi söyledi kapattı telefonu. Tekrar arayıp bir hafta o kalsın bir hafta biz gelicez dedi kadın. Ne diyebiliriz ki tavrımız gayet net değil mi ? Ben de benim kardeşim iki hafta kalıcak dedim zaten kadın hala gelicem diyor eşimin de benim de diyebileceğimiz bişey kalmadı artık red mi edelim ?Gecen ki konunuzdan biliyorum sizi. Sizi de kv kadar suçlu buldum kusura bakmayın. Her zaman tavrınız net olmalı çünkü. Sonuçta kardeşinizin geleceği çok önceden belliymis kardeşim gelecek kusura bakmayın suan misafir edemem sizi deyip kestirip atın. 1 hafta onlar bir hafta biz kalalım demiş kv üstelik .. hayır onane yani . O AN evde kıyameti koparırdım eşime derim annen mi karar verecek gelene gidene ben kendi ailemi agirlayamayacak mıyım derim. Kimse kusura bakmasin siz de net olun pasif durmayın.
Bahane bulun gitmeyin. Ben de çözümünüzü kalıcı bulamadım beğenmedim açıkçası... Kesin gelir sizle beraber. Ben gezerim der peşinize takılır. Size de cinnet kapıları açılır..Kızlar ağzınızı hayra açın ya korkutmayıngelirse daha ne yapabilirim ki ? Eve arkadaşlarımı kuzenimi falan mı doldursam dönüşte ?
Cnm kv ve kp kesin gelickler yine 2-3 ay kalmk istiyorlar hep,bnde madem gelckler bari bir ise yarayip bebege baksnlar dedimO zaman ya bebeği bakıcıya vereceksiniz ya da söylenmeyeceksiniz. Sizi de anlayamadım..
İşte diyorum ki bebeği bakıcıya verin siz de işe gidin o zaman eşinize gelip uzun kalmalarının ne kadar mantıksız olduğunu anlatabilirsiniz. Bebeğim bakıcıya alıştı düzeni bozulmasın istiyorum diyebilirdiniz. Onlar da artniyetsiz bebeğe bakıcaz kış vakti yardımcı olucaz diye düşünüyolardır kendi kendilerine.. Ben sizi de suçlu buldum kusura bakmayın.Cnm kv ve kp kesin gelickler yine 2-3 ay kalmk istiyorlar hep,bnde madem gelckler bari bir ise yarayip bebege baksnlar dedim
birlıkte uyudunuz mu oha yanıYok canım benim kv asla rahatsız olmaz. Birlikte uyumuşluğumuz var hayır ayıp olur yeni gelin demedi :) öyle bir rahat kadın. Kardeşimin 15 tatilde geleceğini yazdan beri biliyor zaten. Geçen ay geldiğinde sizin ev sıcak oluyo kışı burda geçirelim biz 15 tatilde gelelim dedi kafaya koydu zaten. Çocukların da okulu var onlara da tatil ikisi üniversiteli bi kız bi erkek, biri ilkokullu kız. Onlarıda alıp geliyor.
Bu durumun kalıcı bi çözümü var mı sizce ?Bahane bulun gitmeyin. Ben de çözümünüzü kalıcı bulamadım beğenmedim açıkçası... Kesin gelir sizle beraber. Ben gezerim der peşinize takılır. Size de cinnet kapıları açılır..
Cnm kulagina kupe olsun ,bekle tatli tatli git gel,ozlet kendini ,onlar davet etsinler.o zamn kafan rahat olur sennde gelinlerinnde, saygi sevgi hurmet gorrsun,severler seni annem derler,Yaa benimde iki oğlum var şimdi küçükler ama zırt pırt gitmek istemem yaa. Üst kat komşuya bile gitmekten acizim bu insanlar neyin kafasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?