Hayatımın en zor 15 günü part 2 geliyor :) !!!

Ben de sizin gelmenizi istiyodun zaten dedi şok oldum zaten :/ kardeşim gelicek bir yerlere gidicez işimiz var desem de gelicek. Başka planımız var desem de planınız bitince gelirim diyecek. Her türlü gelicem diyo kadın ne kadar ertelersek biz gitmezsek te gelicek. 90 gün işimiz var planımız var evimiz müsait desek 91. Gün gelicek yani. Öyle bi insan

Yo zaten rahat ettirmem. Yemek falan yapmayı, pazar yapmayı düşünmüyorum gelirlerse falan artık. Eşimle koltuk mevzusunda da anlaştık yeni eve taşındığımızda yeni koltuk takımı alıcaz.

Diğer evin adresini vermeyin bari
Allah sabir versin.
Başka evladı yok mu

Diğer evin adresini vermeyin bari
Allah sabir versin.
Başka evladı yok mu
2 kız 1 oğlan daha var. Kızın okuduğu yere sürekli gidiyo gezmeyi çok seviyo kızın öğrenci evinde de uzun süre kalıyo. Gittiği yerlerde uzun uzun kalmaya bayılıyo öyle alışmışlar. Bir ay evde oturamaz sürekli bi yere gidicek gezicek hanımefendi. En kötü hastayım şurdaki hastaneye gidicem deyip başka şehire gezmeye gidiyo hastaneye gitmişken diye.

Gecen ki konunuzdan biliyorum sizi. Sizi de kv kadar suçlu buldum kusura bakmayın. Her zaman tavrınız net olmalı çünkü. Sonuçta kardeşinizin geleceği çok önceden belliymis kardeşim gelecek kusura bakmayın suan misafir edemem sizi deyip kestirip atın. 1 hafta onlar bir hafta biz kalalım demiş kv üstelik .. hayır onane yani . O AN evde kıyameti koparırdım eşime derim annen mi karar verecek gelene gidene ben kendi ailemi agirlayamayacak mıyım derim. Kimse kusura bakmasin siz de net olun pasif durmayın.

Tavrımız gayet netti zaten eşiminde benimde. Sizin kurduğunuz cümleyi kurduğumu yazdım zaten önceki yorumlarda. Eşim benim kardeşimin geleceğini misafir edemeyeceğimizi söyledi kapattı telefonu. Tekrar arayıp bir hafta o kalsın bir hafta biz gelicez dedi kadın. Ne diyebiliriz ki tavrımız gayet net değil mi ? Ben de benim kardeşim iki hafta kalıcak dedim zaten kadın hala gelicem diyor eşimin de benim de diyebileceğimiz bişey kalmadı artık red mi edelim ?

Kızlar ağzınızı hayra açın ya korkutmayın gelirse daha ne yapabilirim ki ? Eve arkadaşlarımı kuzenimi falan mı doldursam dönüşte ?
Bahane bulun gitmeyin. Ben de çözümünüzü kalıcı bulamadım beğenmedim açıkçası... Kesin gelir sizle beraber. Ben gezerim der peşinize takılır. Size de cinnet kapıları açılır..

Gel canim gel ben senin sinirlerini ameliyatla alayim bi :) cuma gunu benim basimada aynisi gelecek ayni kader ortagiyiz benim ahh 15 tatil kardesim gelcekti gelme dedim artik napim benim evde kucuk ne banyosu ne lavobosu rahat olmuyo... simdik sen kardesini alip alip cikacaksin birak evin hakimiyetini alsin 2 hafta sonra gitmicekmi 3 gunde toparlarsin bise olmaz yemegini yapar islerini yapar onlarla bi kahve icersiniz kardesini alip cikarsin hem orayi eylersin hem kardesini.. gozunu kulagini kapa bitir iki haftayi esinin ailesi atsan atilmaz satsan satilmaz..

Cnm kv ve kp kesin gelickler yine 2-3 ay kalmk istiyorlar hep,bnde madem gelckler bari bir ise yarayip bebege baksnlar dedim
İşte diyorum ki bebeği bakıcıya verin siz de işe gidin o zaman eşinize gelip uzun kalmalarının ne kadar mantıksız olduğunu anlatabilirsiniz. Bebeğim bakıcıya alıştı düzeni bozulmasın istiyorum diyebilirdiniz. Onlar da artniyetsiz bebeğe bakıcaz kış vakti yardımcı olucaz diye düşünüyolardır kendi kendilerine.. Ben sizi de suçlu buldum kusura bakmayın.

Yaa benimde iki oğlum var şimdi küçükler ama zırt pırt gitmek istemem yaa. Üst kat komşuya bile gitmekten acizim bu insanlar neyin kafasında?

Ya bu insanlar essek mi ya davet edilmeyen yere evladin bule olsa zirt pirt gtmek nerden cikmis,biktirmasalarda biz uygun zamanlarda davet etsek
Elbet isterler gelmek gitmekte en kotusu emrivaki yapilmasi surekli

allahım otelmı sızın evınız kv kendı evınde kalsın ben olsam soylerım kusura bakma kardesım ekıyor yer yok. yok buyuk eve tasımdacızda ozaman gelın demekle davet edıyorsun yıne

birlıkte uyudunuz mu oha yanı

Canm bnm ben ise gitsemde gitmesmde geliolar,rahat insanlar,diorumya ilk evlendigimiz yil subat tatilinn cumasndan gelcklerdi zor cumartesiye erteledk,
Gelip alamayiz diyoruz,biz bileti aldik ne var bizim burda ogrenciler on da karne alup oglen olmadan eve geliolar dedi kadin bana,bende ben ogrencimiyim diyecektim
Anlayisszlk tavan durumda.insan der bari birakalim 1-2 gun sonra gidelim ,dinlensn evini barkini toplasin

valla kusura bakmayın eşlerınız demelı 5 kısı oc ıce ne demek ya. herkes evını bılsın.

C
Yaa benimde iki oğlum var şimdi küçükler ama zırt pırt gitmek istemem yaa. Üst kat komşuya bile gitmekten acizim bu insanlar neyin kafasında?
Cnm kulagina kupe olsun ,bekle tatli tatli git gel,ozlet kendini ,onlar davet etsinler.o zamn kafan rahat olur sennde gelinlerinnde, saygi sevgi hurmet gorrsun,severler seni annem derler,
Bana nefret geldi daha 2-3 yillik evliyim.birinin evine gidip mecburiyet hastalik bisey olmadgi surece aylarca kalinmaz,3-5 gun bilemedin bir hfta
Zaten yaslilkta lazim olck bu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…