- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ogrenmeden sen soyle.bunu deyıstıremezsın boyle kabul edecek bırını bulacaksınKendimi çok suçlu hissediyorum acaba ilerde öğrenip beni birakirmi diye kendi kendimi yiyorum.. Çocukluk işte şimdiki akkim olsa değil iliski opmezdm bile
Bakire olup olmadığımz belli oluyormu evlenince acabaYa niye bukadar korkuyosun yiyosun kendini anlat gitsin hem nerden biliyosun oda yapmistir kadin olunca neoluyo pismansanda arkasinda dur yaptgının
bunu ciddi mi soruyorsun ?Bakire olup olmadığımz belli oluyormu evlenince acaba
Bakire olup olmadığımz belli oluyormu evlenince acaba
En iyisi söylemek ama ciddiysen yoksa o.bumu ogrenirse oda ilikski ister sonra ter eder seni... erkek milletine dikkat edecen ju konudaBizim burda biri duysa çok ayiplanir ve ben bnu bile bile yaptım nasıl yaptım hngi aklimla yaptım bilmiyorum deli gibi seviyodum şeytana uydum kendi kendimi mafettm
Asıl bi kadın evlenmeden sevişmeyi hata olarak görmüyorsa o kadının vay halineBi kadin yaptigi EN BUYUK hata olarak sevismeyi goruyosa ulkeyi alip orta dogunun ortasina koyup kacalim
Ne alaka ?Asıl bi kadın evlenmeden sevişmeyi hata olarak görmüyorsa o kadının vay haline
Tamam zehranurhifaAsıl bi kadın evlenmeden sevişmeyi hata olarak görmüyorsa o kadının vay haline
İslamdan haberin yoksa anlamazsınNe alaka ?
İslamdan haberin yoksa anlamazsın
Tabii ki erkek için de geçerli.Erkek içinde bu düşünceniz geçerli değil mi?
İslamdan haberin yoksa anlamazsın
Hayır sadece herkes düşüncelerinin ve ektiklerinin bedelini ödemek zorundaSiz müslümansınız diye herkes müslüman olmak sizin ile aynı düşüncede olmak zorunda mı ?
Hayır sadece herkes düşüncelerinin ve ektiklerinin bedelini ödemek zorunda
Bu muhakkak gerçektir her koyun kendi bacağından asılır değil mi ? Siz kendi yaşam biçinizi başkasına dikte edemezsiniz.
Ben gerçekleri söyledim inanan inanır inanmayan imanmaz. Bu kadar uzattığınıza göre dikte etmeye çalışan sizsiniz