• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın hatasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya niye bukadar korkuyosun yiyosun kendini anlat gitsin hem nerden biliyosun oda yapmistir kadin olunca neoluyo pismansanda arkasinda dur yaptgının

Kendimi çok suçlu hissediyorum acaba ilerde öğrenip beni birakirmi diye kendi kendimi yiyorum.. Çocukluk işte şimdiki akkim olsa değil iliski opmezdm bile
Ogrenmeden sen soyle.bunu deyıstıremezsın boyle kabul edecek bırını bulacaksın

kendini kusurlu olarak göstermekten vazgeç.
ayrıca burdaki bazı hanımların yaptımsa yaptım de yapıyorsunuz sonra şöyle böyle diyorsunuz demelerini de hiç anlamıyorum. arkadaşım yaptıysa hata oldugunu düşünüyor zaten şuan. ha kimiisine göre hatadır kimisine göre benim benim sevdiğim insandı o da diyebilir.
neyse yaptığını hata olarak görüyorsan yapacak bir şey yok. geçmişe müdahale etmek mümkün değil. dini boyutuna da girmiyorum Allah ile senin aranda.
sevgiline söylemeyi mi düşünüyorsun bilmiyorum ama yeniyse söyleme istersen. insanlar masum değil, kullanmak istiyorlar..
söylemesen de sana kalmış bence kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

Bakire olup olmadığımz belli oluyormu evlenince acaba

Yuh arkadas saka misin sen? 20 yasinda bu soruyu mu soruyorsun? Akil edip sevismeyi biliyorsunuz ama.

Cevre ne der, simdiki sevgilim ne der derdindesiniz ama Allah ne der diye kimse dusunmez. Yanlis anlama seni yargilamiyorum ama birtek Allah'a hesap vereceksin. Bilmiyorum vallahi bilmiyorum ben bu genc kizlarin cesaretini anlayamiyorum.

Ayrica cogunlugun aksine ben eger konusulacaksa boyle seylerin iliskinin başında konusulmasi taraftariyim. Isler ciddiye bindiginde, olurda sevgilin bu durumu kaldiramazsa ayrilmak daha zor olmaz mi? Su an birbirinize o kadar alisik degilsiniz, sevgilin bu konuda ne dusunuyor agzini aramalisin. Ben olsam basta konusurdum, tersi bir durumda iliskimi derinlestirmezdim..

Bizim burda biri duysa çok ayiplanir ve ben bnu bile bile yaptım nasıl yaptım hngi aklimla yaptım bilmiyorum deli gibi seviyodum şeytana uydum kendi kendimi mafettm
En iyisi söylemek ama ciddiysen yoksa o.bumu ogrenirse oda ilikski ister sonra ter eder seni... erkek milletine dikkat edecen ju konuda

Bakire olup olmadığımz belli oluyormu evlenince acaba

Ciddimisin sen ? Kandırmak için yöntem mi soruyorsun ? Senin bedenin senin kararın pişmansan nikaha kadar durursun baştan anlat zar beyinli değilse dert etmez bunu tam tersi ise defolsun gitsin zaten.

Bi kadin yaptigi EN BUYUK hata olarak sevismeyi goruyosa ulkeyi alip orta dogunun ortasina koyup kacalim
Asıl bi kadın evlenmeden sevişmeyi hata olarak görmüyorsa o kadının vay haline

Siz müslümansınız diye herkes müslüman olmak sizin ile aynı düşüncede olmak zorunda mı ?
Hayır sadece herkes düşüncelerinin ve ektiklerinin bedelini ödemek zorunda

Hayır sadece herkes düşüncelerinin ve ektiklerinin bedelini ödemek zorunda

Bu muhakkak gerçektir her koyun kendi bacağından asılır değil mi ? Siz kendi yaşam biçinizi başkasına dikte edemezsiniz.

Bu muhakkak gerçektir her koyun kendi bacağından asılır değil mi ? Siz kendi yaşam biçinizi başkasına dikte edemezsiniz.

Ben gerçekleri söyledim inanan inanır inanmayan imanmaz. Bu kadar uzattığınıza göre dikte etmeye çalışan sizsiniz

Ben gerçekleri söyledim inanan inanır inanmayan imanmaz. Bu kadar uzattığınıza göre dikte etmeye çalışan sizsiniz

Siz gerçrği değil kendi gerçrğinizi söylediniz ortadoğu demenizden bunu belirtiyorum uzatmanın anlamı yok karşı tarafın inancını da bilmiyoruz ama ortadoğuya dönüşmeyeceğimiz kesin

Back
X