• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın hatasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
Nolur beni kinamayin..
Her insan hata yapar benim en büyük haram var ve kendi kendime yaptım çok pismanim gençliğinin vermiş olduğu aptallık...
Lise sonda sevgilim oldu çok seviyoduk birbirimizi evlenme planları kuruyorduk başlarda ailemde istiyordu 4 sene oldu ve biz bu zaman içersinde hiç yapilmick şeyi yaptık ve ilişkiye girdik :(
Şimdi ailem istemiyo bense ondan ayrıldım smdi bska birisi ile konusyorum ama Yaptıklarım için çok ama çok pismanim ..
Nolur bni yargılamayin kendi kendimi dovuym ama zaman geri gelmiyor işte napcm ne etcm bilmiyorum

problem ne canım?
şimdiki erkek arkadaşına mı anlatamıyosun derdini?
yoksa sadece pişmanlığını mı dile getirmek istedin ?

Nolur beni kinamayin..
Her insan hata yapar benim en büyük haram var ve kendi kendime yaptım çok pismanim gençliğinin vermiş olduğu aptallık...
Lise sonda sevgilim oldu çok seviyoduk birbirimizi evlenme planları kuruyorduk başlarda ailemde istiyordu 4 sene oldu ve biz bu zaman içersinde hiç yapilmick şeyi yaptık ve ilişkiye girdik :KK43:
Şimdi ailem istemiyo bense ondan ayrıldım smdi bska birisi ile konusyorum ama Yaptıklarım için çok ama çok pismanim ..
Nolur bni yargılamayin kendi kendimi dovuym ama zaman geri gelmiyor işte napcm ne etcm bilmiyorum
Ben bunu anlayamıyorum ya bırınız de cıkın ve yasadım ıstedım hataydı dersımı aldım ama arkasındayım deyın.. Bunu sız yasadınız sevdınız deger verdınız bu beden sızın .. Ve sız kınayıp yargılıyorsunuz kendınızı ama yasarkende ıstıyordunuz.. Bilemıyorum bana samımı bır uzuntu gelmıyor .. Gerı donusu yokkı bunun o zaman ders alacaksınız dibini goremedıgınız sulara dalmayacaksınız..dilerım şimdiki ılışkınızde dogrularınızla yasarsınız ..

pişmanlığın vicdanın senin için en büyük ceza olmuş...bundan sonra o konuyla ilgili birşey yapamazsın..ileride evleneceğin insana bunu açıkça anlatmalısın..

problem ne canım?
şimdiki erkek arkadaşına mı anlatamıyosun derdini?
yoksa sadece pişmanlığını mı dile getirmek istedin ?
Kendimi çok suçlu hissediyorum acaba ilerde öğrenip beni birakirmi diye kendi kendimi yiyorum.. Çocukluk işte şimdiki akkim olsa değil iliski opmezdm bile

Ben bunu anlayamıyorum ya bırınız de cıkın ve yasadım ıstedım hataydı dersımı aldım ama arkasındayım deyın.. Bunu sız yasadınız sevdınız deger verdınız bu beden sızın .. Ve sız kınayıp yargılıyorsunuz kendınızı ama yasarkende ıstıyordunuz.. Bilemıyorum bana samımı bır uzuntu gelmıyor .. Gerı donusu yokkı bunun o zaman ders alacaksınız dibini goremedıgınız sulara dalmayacaksınız..dilerım şimdiki ılışkınızde dogrularınızla yasarsınız ..
Biliyorum ama o zmn pişman olmicm gibime geliyordu salaklik bnde evet

kımse senı yargılama hakkına sahıp degıl
bu senle yaradan arasında olan bırsey
sadece sunu belırtmek ısterım
gencler o anlık heyecana yenık dusup bırseyler yasıyor
sonra o bıtınce kı hayatda hıcbıseyın garantısı yok sonrada en cok sız uzuluyorsunuz
en ıyısı evlenmeyı beklemek eşini beklemek
bızde genc olduk heveslerınıze heyecanlarınıza yenık dusmeyın

Bi kadin yaptigi EN BUYUK hata olarak sevismeyi goruyosa ulkeyi alip orta dogunun ortasina koyup kacalim
Bizim burda biri duysa çok ayiplanir ve ben bnu bile bile yaptım nasıl yaptım hngi aklimla yaptım bilmiyorum deli gibi seviyodum şeytana uydum kendi kendimi mafettm

Kendimi çok suçlu hissediyorum acaba ilerde öğrenip beni birakirmi diye kendi kendimi yiyorum.. Çocukluk işte şimdiki akkim olsa değil iliski opmezdm bile
Ee illa ki öğrenmeyecek mi?
Öğrenmemeli mi?
Eski sevgilinizi aileniz istemıyor diye mi bıraktınız?

:cry: I am sorry!

Derdine derman olamayacağım.
Yaşamışsın bir ilişki, bundan sonra arkasında durmak düşer. He pişman oldum diyorsun, bir daha yapmazsın ozaman.

kımse senı yargılama hakkına sahıp degıl
bu senle yaradan arasında olan bırsey
sadece sunu belırtmek ısterım
gencler o anlık heyecana yenık dusup bırseyler yasıyor
sonra o bıtınce kı hayatda hıcbıseyın garantısı yok sonrada en cok sız uzuluyorsunuz
en ıyısı evlenmeyı beklemek eşini beklemek
bızde genc olduk heveslerınıze heyecanlarınıza yenık dusmeyın
Pki ya eski sevgilim hırsları yüzünden bnu evleneceğim kişiye derse o zmn ne yaparim ben en çok korktugum bu canim

bu arada yeni erkek arkadaşınıza anlatmayın, ancak işler ciddileşir, söz-nişan aşamasına gelir, o zaman paylaşmak gerekebilir. şu anda gerek yok, belki bitecek bir ilişki için...

bak canım benim, öncelikle şunu bil, bu bir hata değil. he lisede yaşamış olman tabi ki biraz erken olmuş ama bunu kendin hata olarak görürsen ve karşındakine bu şekilde aktarırsan çok ezilirsin...
bu onu ilgilendirmeyen bi durum. sen onun bakir olup olmadığını biliyo musun? sorguladın mı? hayır tabi ki çünkü o erkek.
bunu kendin hata olarak görebilirsin tabi ki ona da bişey diyemem ama en azından şuan görüştüğün kişiye o şekilde belli etme.. yoksa ona ilerde bi gün ben seninle böyleyken evlendim falan diye başına kakma fırsatını vermiş olursun..
konusu açılırsa konuşulur ay ne bileyim nasıl olur bu muhabbetler.. o zaman söylersin he baktın ki zırvalıyo, o zaman verirsin yolunu gider.. kendini, önce kendin ezme!
sen bakire değilsin diye hayatında kimse olmıycak değil... aksine seni çok sevecek bi insan çıkar karşına.. sen yeter ki kalbini iyi tut...

Pki ya eski sevgilim hırsları yüzünden bnu evleneceğim kişiye derse o zmn ne yaparim ben en çok korktugum bu canim
boyle bırsey yapacagını sanmam , bıkere senın evlenecegın kısıyı nerden tanıcakkı ? facede orda burda paylasmazsan bulamaz
namus meselesı bu kızla sunu yaptım bunu yaptım dıyebılmesı ıcın evlenecegın kısınınde oralarda gezmesı gerek

bu arada yeni erkek arkadaşınıza anlatmayın, ancak işler ciddileşir, söz-nişan aşamasına gelir, o zaman paylaşmak gerekebilir. şu anda gerek yok, belki bitecek bir ilişki için...
Anlatmayi dusunmuyorum smdi zaten ama tek korkum eski sevgilimin bunu dile getirmesi . ne bileyim sen benimle oldun benimsin nasıl onla yaşarsınız aynı şeyi vs. Şeyler demsindn korkuyorum

Biliyorum ama o zmn pişman olmicm gibime geliyordu salaklik bnde evet
Şimdi nıye pişmansın.. Arkasında dur guvendın yasadın olmadı.. Kimseyede anlatmak zorynda degılsinn

Back
X