• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın hatasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz gerçrği değil kendi gerçrğinizi söylediniz ortadoğu demenizden bunu belirtiyorum uzatmanın anlamı yok karşı tarafın inancını da bilmiyoruz ama ortadoğuya dönüşmeyeceğimiz kesin
Ortadoğu diyen ben miyim acaba ? Kim ne yazmış daha onu bile doğru düzgün okumadan etmeden bi mülakaşaya girmenizi çözemedim doğrusu.

Ortadoğu diyen ben miyim acaba ? Kim ne yazmış daha onu bile doğru düzgün okumadan etmeden bi mülakaşaya girmenizi çözemedim doğrusu.

Çözebilseydiniz dediğimi algılardınız iyi geceler size

Çözebilseydiniz dediğimi algılardınız iyi geceler size
Ben ortadoğu diyen hanıma cevap yazdım ortadoğu ile ilgili hiçbişey demedim. Neyse uykunuzu alıp okursanız belki anlarsınız meseleyi.

Şimdiki erkek arkadaşına niçin parantez açıp "ben bunu bunu yaşadım" diyeceksin ki ben anlamadım.. Ne gerek var?

Anlamadığım sey su
yaparken illa ki akliniz bi yerlerde oluyor
kendinizi biliyirsunuz bile isteye yapiyorsunuz
Iliskiden hemen sonra degilde ayrildiktan sonra geliyor bu pismanlik neden yani ?
pisman olacsk insan yataktan cikar cikmaz olur bn ne yaptim vs . Der
ee o zaman bi sevgi arzu durumu vardi yaptiniz .
arkasinda durun yaptiklarinizin
pismanim demeyin

Bi kadin yaptigi EN BUYUK hata olarak sevismeyi goruyosa ulkeyi alip orta dogunun ortasina koyup kacalim
Çokta farkı olduğunu sanmıyorum ülkenin bu konuda orta doğudan. Hala sapır sapır namus cinayeti adını vererek böbürlenen aile bireyleri var bir dolu. Çevrede duyulan kıza tiksinen bakışlar vs vs.

Birde aksi tutum oşan toplum var. Ordada genç kızlar biran önce bekaretten kurtulma çabasında. İnsanların bir şekilde aklı hep orda yani.

Ya arkadaşım artık kendi bedeninizi küçümsemekten vazgeçin.Allah hepimize akıl fikir vermiş.bir kadın sevişti diye pişmanlık duyması bana çok saçma geliyor.sırf kadın olduğunuz için sevişmek ne derece suç yada hata??bir kadın olarak kendi bedenimizi yerlerde süründürdüğümüz için biz daha çokkk namus cinayetlerine konu oluruz:KK12::KK43::KK43:

Back
X