Hayatımın Kararı

magistraninbali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
85
76
88
Merhaba,
Erkek arkadaşımla 5 yıla yakın bir süredir birlikteyiz. Son 2.5 senedir farklı şehirler de yaşıyoruz. Ailelerimizi tanıştırdık. Erkek arkadaşım 25 ben henüz 22 yaşındayım. İkimiz de çalışıyoruz. erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor. En geç eylülde evlenelim daha fazla beklemem diyor. ben ise en az 1 yıl daha sonra evlenmek istiyorum. şehir değiştirmek zor geliyor. belki de yaşamak istediğim başka şeyler başka hayallerim var.
Bunlar uğruna erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım ki sevdiğim ve doğru olduğuna inandığım birisi
yoksa evlenip kendime ilişkin planlarımdan mı vazgeçmeliyim

Hayalleriniz nedir peki gideceğiniz şehirde yapamayacağınız şeyler mi?

Hayalleriniz nedir peki gideceğiniz şehirde yapamayacağınız şeyler mi?
Yüksek lisansımı şuan bu şehirde yapıyorum. Çalışmaya başlayalı 8 ay oldu belli bir birikim yapmadım kurslara vs harcıyorum. Orada iş durumum nasıl olur bilemem

Merhaba,
Erkek arkadaşımla 5 yıla yakın bir süredir birlikteyiz. Son 2.5 senedir farklı şehirler de yaşıyoruz. Ailelerimizi tanıştırdık. Erkek arkadaşım 25 ben henüz 22 yaşındayım. İkimiz de çalışıyoruz. erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor. En geç eylülde evlenelim daha fazla beklemem diyor. ben ise en az 1 yıl daha sonra evlenmek istiyorum. şehir değiştirmek zor geliyor. belki de yaşamak istediğim başka şeyler başka hayallerim var.
Bunlar uğruna erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım ki sevdiğim ve doğru olduğuna inandığım birisi
doğru olduğuna inandığınız kişiden neden vazgeçiyorsunuz ? sonradn pişman olcak keşke diyecek bişey yapmayın yapmak istediğiniz neler ? evlendiğinizde ikiniz birlikte yaparsınız olmaz mı ? olmaz diyorsan adamı fazla oyalamadan evlenmeyeceğini söyle ayrıl lütfen umutlandırma.

Merhaba,
Evlen veya evlenme ya da ayrıl veya ayrılma demicem ama şunu söylemek istiyorum planlarından vazgeçmek yerine birlikte yaşayabilirsiniz bu hayalleri. Tabii illa tek yaşamak istemiyorsanız..

Merhaba,
Yaşın çok küçük daha. Evlilik ağır bir sorumluluk gerektiriyor. Iyice düşün acele karar verme

Aynı sizin yaşlarda tanıdığım bir çift vardı, kız daha yeni atanmış hemşireydi. Erkek tarafı evlenmek için ısrar edince bocalamış ne yapmalıyım deyip durdu. Bir gün uygun bir ortamda erkeğe sormuştum, bu acele ne diye cevabı: "Ailem evlenirken takılacak bilezikleri bile hazırladı. Ben daha bekleyemem, evleneceğim." oldu.
Dolayısıyla bazıları evlenme fikrine aşık, karşısındakine değil.
Siz de bir sorun mesele siz misiniz, evlenmek mi?

Evlen veya evlenme ya da ayrıl veya ayrılma demicem ama şunu söylemek istiyorum planlarından vazgeçmek yerine birlikte yaşayabilirsiniz bu hayalleri. Tabii illa tek yaşamak istemiyorsanız..

bazı şeyler evlendikten sonra yapılmaz, yapılsa da aynı rahatlıkta olmaz, aynı tadı vermez.

Back
X