- 20 Ağustos 2015
- 6.540
- 15.761
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Gerçekten hayret.Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Şok derken abarttınız sanki, ne güzel işte pcolu olmanıza rağmen tekrar hamilesiniz.
Hamile kalmak istemediğm için 2 farklı yöntemle korunduğum halde hamile olmam olabilir mi mesela
7 ay önce bende öyle diyordum,30 haftayı doldurdum bile hoş ben daha riskli bir korunma yöntemi tercih etmiştim size göre daha normal hamile kalmam. Spinal en güvenli olanlardan biri diye biliyorum ama kayma vb durumlar olabiliyormuş demekki o tarz bir durum oluştu.
Hakkınızda hayırlısı.
Ben spinal mi tüpleri bağlatma mı diye düşünürken konunuzu okuduktan sonra tüplerimi bağlatmaya karar verdim. En garantisi o sanırım.
Ay o zaman ben ne yapayım,nerelere gideyim. Arkadaşınızın kaybına üzüldüm,tekrar hamile kalmasına sevindim ama kendi adıma 3.çocuk düşünemiyorum.Oda garanti degil. Tanidigim tüplerini baglatti ve yinede hamile kaldi. Buba 1% ihtimal veriyor tıp. Ama o arkadas icin cok iyi oldu,cünkü daha önce tek kizini kaybetmisti. Allahin hikmeti iste
Muhtemelen prezervatifde problem vardı ve ya eşin çok dikkat etmedi kullanımına.Spirali takan doktorla sana 1 yıl hamile kalma diyen doktor aynıysa ona sorarsın;doktor bu ne diye!!!
Spiral takıldıktan sonra kontrole gittinizmi muhtemelen kaymıştır bu kadar korunmaya rağmen dünyaya gelmeye karar verdiyse vardır bunda bir hayır şoku atlattıktan sonra sevinirsiniz inşallah
Korunsan hamile kalmazsin diyenlere gelsin o zaman bu mucize ☺Hamile kalmak istemediğm için 2 farklı yöntemle korunduğum halde hamile olmam olabilir mi mesela
7 ay önce bende öyle diyordum,30 haftayı doldurdum bile hoş ben daha riskli bir korunma yöntemi tercih etmiştim size göre daha normal hamile kalmam. Spinal en güvenli olanlardan biri diye biliyorum ama kayma vb durumlar olabiliyormuş demekki o tarz bir durum oluştu.
Hakkınızda hayırlısı.
Ben spinal mi tüpleri bağlatma mı diye düşünürken konunuzu okuduktan sonra tüplerimi bağlatmaya karar verdim. En garantisi o sanırım.
Kısmeti varmış o zaman ne diyelim bende yeni doğum yaptım spiral taktiricam korktum şimdiEvet aynı doktor.Kesin sorucam da artık olan olmuş yüZüme boş boş bakar.
Evet gitmiştim 2 ay sonra yani hamile kalmadan 1 ay önce.Sorun yoktu.
Abovvvv ben gene dertlere gark oldum
Şimdi iyi yanından bakalım
İleride Bi çocuk daha istiyorsan şimdiden olmuş. 1 sene hamile kalma demiş doktor ama bi çare bulunur.
Hiç istemiyorsan o zaman resmen sana büyük sürpriz.
Hayırlısı olsun, belki de böylesi iyi olmuştur bu kadar korunmaya rağmen olduysa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?