Hayatımın şoku

Mucize olmuş resmen. Çift korunma yöntemi ile nasıl olur?

Ben bu ay 1 gün geç regl oldum diye daha bu sabah stresler içindeydim de rahatladım. Kaldı ki benim oğlum 22 aylık ama şu an yeni bir bebek olmaması gereken bir şey.. İçimden kimi kınadım acaba diye bile düşündüm..

Senin psikolojini hiç düşünemiyorum. Çok küçük bebeğin.. Allah yardımcın olsun.
Annem bana hamileyken 4 ay regl olmuş. Olmaz diye bir şey yok yani..

Şok derken abarttınız sanki, ne güzel işte pcolu olmanıza rağmen tekrar hamilesiniz.

8 aylık bir bebek
Çift korunma yöntemi
2 aylık gebelik
Ve belli ki her sene doğum yapmayı normal bulmayan bir kadın..

Orada oturup okurken empati de yapılabilir bence ya gerçekten zor değil..

Anneliği tatmış hele ki evladiyla imtihan yaşamış bir anne olarak ultrasonda onun kalbini duyunca elini kolunu oynatisini görünce bence hislerin değişecektir. Elbette endiselenmekte haklısın plansız bir bebek olmus ben ikinciyi çok istediğim halde yapabilecek miyim diye endişeye kapiliyorum sık sık. karnindaki de en az kucağındaki kadar senin evladın canım düşün ki ilk çocuğun meğer ikizmis ama ikinci 15 ay sonra doğmuş :)

Zaten tıbben senin sağlığına zarar verecek bir durum teşkil ediyorsa gebelik zaten zorunlu olarak sonlandirilir. İnşallah en hayırlısı olsun hepiniz icin...

Benim arkadasima doktor senin cocugun zor olur demisti bisürü hormon bozuklugu vardi.kendi korunmasina eşi korunmasina ragmen hamile kaldi ve 3 ay adet gormus hamileliginde.su anda 4. Kucaginda Allahtan doktor zor dedi ya demeseydi kiz tüplerini baglatti su an.yani demem o ki olmayacak bisey deil.bebek basli basina bi mucize zaten ama sizinki kat kat mucize

Ah zor bir durum doğrusu.. Çoğu zaman ipler elimizde değil, öyle sansak da.. Her şey olacağına varır endişelenmeyin bu kadar. Umarım sizin için en iyi ihtimalle sonuçlanır bu durum.

Aldırmazsın umarım. İleride pişman olma ihtimalin %1500 çünkü..

Kocam uzerime ceketini atsa hamile kaliyorum dememisler bosuna demek gerceklik payi varmis

Yani ne diyelim hayirlisi olsun. İkiz gibi buyuteceksin artik. Zor olur ama guzel yinede bence. İsteyen herkese nasip olsun insallah.
Hmm korkuyorum demissin. Bence bu korkuyla birdaha cocuk yapmayi dusunmedin kesin. Bence iyi olmus. Evladinin bir kardesi olacak. Cok guzel birsey bu. Tek cocuklara uzulurdum. Nerde tek cocuk gorsem keske kardesim olsaydi diyorlar. Birbirlerine emanet olacaklar ilerde evlatlariniz. İyi yonlerini dusunun.

hemen şükredin'ciler gelmiş, hamile kalmak isteyenlere ayıp oluyor'cular da gelmiş.
arkadaşlar daha önce yazdık, yine yazalım.
dünya üzerinde bi bebek kotası yok. yani biri hamile kalınca başkası kalamıyor gibi bi durum yok. o yüzden her istenmeyen gebelik yaşayan kadına bu tip şeylerle gelmeyin.
kadın korkunç bi hamilelik yaşadım diyo. %99 koruduğu söylenen spirale rağmen bi de prezervatif kullanıyorlarmış. buna rağmen hamile kalmış.
daha bebeği 8 aylık.
şok olmakta da haklı. istememekte de haklı.

Karı koca korunarak 4 çocuk mu yapmışlar? Vallahi bravo.

Kesinlikle şu anda hamile kalsam çocuğum yok resmen intihar yöntemleri aklımdan geçer istemiyoruz istemeyenleri de kimse anlamıyor hemen biz istiyoruz olmuyor yok bi hayır vardır burcu seni çok iyi anlıyorum buraya konu açmak sana yaramaz bence

Allah vermis sukredinde hamileligin tadini cikarin burda bebegim olsun veya bebegim öldü diye hergun aglayan kadinlar var... Kimi bulamaz kimi bilemez...
Insanların bebek istemesi ne kadar doğal değil mi? İstememeleri size niye bu kadar anormal geliyor anlayamadım? Ne yaşadığını nerden biliyorsunuzda kimi bilemez diye yargılıyorsunuz siz ne kadar biliyorsunuz?
Isteyenlerin olmadı diye olanlar hiç korunmadan 9 ayda bir doğursun isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…