- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Maalesef hiç istemiyorum çünkü korkunç bi hamilelik yaşadım ailecek çok yıprandık.Bebeğim doğar doğmaz çok büyük bi ameliyat geçirmek zorunda kaldı yenidoğan yoğun bakım önlerinde perişan olduk.Ve işe dönmem lazım maddi manevi bitik haldeyiz.
Korunsan hamile kalmazsin diyenlere gelsin o zaman bu mucize ☺
Ay o zaman ben ne yapayım,nerelere gideyim. Arkadaşınızın kaybına üzüldüm,tekrar hamile kalmasına sevindim ama kendi adıma 3.çocuk düşünemiyorum.
Ay o zaman ben ne yapayım,nerelere gideyim. Arkadaşınızın kaybına üzüldüm,tekrar hamile kalmasına sevindim ama kendi adıma 3.çocuk düşünemiyorum.
Çok üzüldüm aldırmayı düşünmüyorsunuzdur inşallah. Belki kardeşine şifa olmaya geldi belki bunda çok rahat geçicek hamileligin doğumun iyi yönünden düşün baksana ne kadar istiyor dünyaya gelmeyi.Maalesef hiç istemiyorum çünkü korkunç bi hamilelik yaşadım ailecek çok yıprandık.Bebeğim doğar doğmaz çok büyük bi ameliyat geçirmek zorunda kaldı yenidoğan yoğun bakım önlerinde perişan olduk.Ve işe dönmem lazım maddi manevi bitik haldeyiz.
O zaman belki boş gebeliktir falan? Hcg kaç çıktı?
Haklısınız. Birde pco varmış ki o bile engel tek başına gebeliğe. Ne denir bilemedim. Ben prezervatifle korunurken ki pco yok bende,hamile olduğumu öğrenince büyük şok yaşadım,sarsıldım,uzun zaman alışamadım yeni bebek fikrine ki benim kızım 6 yaşına girecek kardeşi doğduktan sonra ,sizi düşünemiyorum bile.valla spiral için kontrole de gitmiştim daha 2 ay önce bi sorun yok diyip yolladılar bu naptı spirali mi deldi geçti çözemedim valla.
Doktorla telefonda konuştuk 8 haftalık gebelik dedi.Yarın gel bakalım bi ultrasonla dedi.Sonrasını dinlemedim zaten beynim uğuldamaya başladı.İnşallah öyledir.
Ay çok güldüm buna.
Haklısınız. Birde pco varmış ki o bile engel tek başına gebeliğe. Ne denir bilemedim. Ben prezervatifle korunurken ki pco yok bende,hamile olduğumu öğrenince büyük şok yaşadım,sarsıldım,uzun zaman alışamadım yeni bebek fikrine ki benim kızım 6 yaşına girecek kardeşi doğduktan sonra ,sizi düşünemiyorum bile.
Öte yandan cidden olmayacak şey olmuş,bu bebek bütün engelleri aşıp gelmiş size,vardır bunda da bir hayır
8 haftalık diyosa zor biraz burcubahar ya
Demek ki değerin yüksek e sende de bi hamilelik belirtisi yok, kanama ağrı vs de yok
Sağlıklı bir gebelik olma ihtimali daha olası geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?