Hayatımın şoku

Ben de iki çocuk tedavi ile normal yoldan olmadı , pcoluyum , prezervatif ile korunurken ikizlere hamile kaldım.

O zaman belki boş gebeliktir falan? Hcg kaç çıktı?

Ay o zaman ben ne yapayım,nerelere gideyim. Arkadaşınızın kaybına üzüldüm,tekrar hamile kalmasına sevindim ama kendi adıma 3.çocuk düşünemiyorum.

Sanirim hic bir korunma yöntemin100/100 degil. Tüp baglatsaniz yine en güvenilir bilinen. Ama buna eminseniz anca karar verin derim. O tanidigim icin resmen mucize oldu o bebek. Bence konusahibi de böyle bakmali o bebege :)

Çok üzüldüm aldırmayı düşünmüyorsunuzdur inşallah. Belki kardeşine şifa olmaya geldi belki bunda çok rahat geçicek hamileligin doğumun iyi yönünden düşün baksana ne kadar istiyor dünyaya gelmeyi.

valla spiral için kontrole de gitmiştim daha 2 ay önce bi sorun yok diyip yolladılar bu naptı spirali mi deldi geçti çözemedim valla.
Haklısınız. Birde pco varmış ki o bile engel tek başına gebeliğe. Ne denir bilemedim. Ben prezervatifle korunurken ki pco yok bende,hamile olduğumu öğrenince büyük şok yaşadım,sarsıldım,uzun zaman alışamadım yeni bebek fikrine ki benim kızım 6 yaşına girecek kardeşi doğduktan sonra ,sizi düşünemiyorum bile.
Öte yandan cidden olmayacak şey olmuş,bu bebek bütün engelleri aşıp gelmiş size,vardır bunda da bir hayır

2. Den sonra baglattırırsınız en garantisi o.Spiral güvenli bir korunma yöntemi degil,kaydığı an zaten risk oluşturuyor.Eşiniz ikinci çocuk istiyorsa da o dikkat etmemiş olabilir.Dogumdan sonra pko kalmamıştır zaten o da bir engel degil.

Yani tek çare bağlatmak

Doktorla telefonda konuştuk 8 haftalık gebelik dedi.Yarın gel bakalım bi ultrasonla dedi.Sonrasını dinlemedim zaten beynim uğuldamaya başladı.İnşallah öyledir.

8 haftalık diyosa zor biraz burcubahar ya
Demek ki değerin yüksek e sende de bi hamilelik belirtisi yok, kanama ağrı vs de yok
Sağlıklı bir gebelik olma ihtimali daha olası geldi bana

Sizin durumunuz yine iyi en azından biri büyümüş sayılır.Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı inşalah

Kader ile aciklanabilir bu.bizde prezarvatifi bıraktık geri çekilme yöntemini kullaniyoruz.prezarvatifle daha cok tahriş oldu.

8 haftalık diyosa zor biraz burcubahar ya
Demek ki değerin yüksek e sende de bi hamilelik belirtisi yok, kanama ağrı vs de yok
Sağlıklı bir gebelik olma ihtimali daha olası geldi bana

Maalesef öyle gözüküyo artık yarın karar vericem hayırlısı olsun.Kalp atışı falan duyulursa naparım hiç bilmiyorum.

Çok azimli bir çocuk olacak demek ki

Şaka bir yana, gerçekten normalde kürtaja karşı olan bir insan değilim ama bu kadar önleme rağmen hamile kaldıysanız vardır bir sebebi diyorum.

Ben de Doğumdan sonra çok zorlandım, çok zor zamanlar geçirdim. Ama şimdi keşke ikinciyi hemen düşünseydim diyorum. Çünkü bir daha cesaret edemeyeceğim. Oğlum 4 yaşında oldu, tam rahat edeceğim zaman geldi. Bir daha aynı yollardan geçmek gözümü korkutuyor.

Ve oğlumun çok yalnız kaldığını düşünüyorum. 1,5 yaş küçük bir kuzeni var, yılda 1-2 kez görüşüyorlar. Beraber oynadıklarında, keşke yakın yaşta bir kardeşi olsaydı diye geçiriyorum içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…