Hayatımın Şokunu Yaşadım Sanırım:/

iyide burda suçlu olan telefonu satan adam, adam bunlar onlar değil demeyi akıl etmemiş deniyor, ne bilicez belkide polise bunlar onlar dedi ki polis suçlu gözüyle bakmış?

Polisleri bilmem de o adama manevi tazminat davası açılması şart. Görür görmez bu şahıslar beni dolandıranlar değil demeliydi. Hiç beklemeden pazartesi açması gerek.

iyide burda suçlu olan telefonu satan adam, adam bunlar onlar değil demeyi akıl etmemiş deniyor, ne bilicez belkide polise bunlar onlar dedi ki polis suçlu gözüyle bakmış?
Verdiğim örneği anlamadınız galiba. Bakın mağdurun ifadesini MADDİ DELİLLER desteklemelidir. Nasıl mı? Misal adli tıp raporu, başka tanıklar, yazılı bir belge vs bu örnekler çoğaltılır. Suçluluğu kanıtlanmamış bu kişilerin. Ayrıca kişilerin suçlu olup olmadığına polis değil Mahkemeler karar verir.

iyi de adam bunlar değil demiş zaten ama polisler olsun belki bağlantısı vardır demiş.

Polisleri bilmem de o adama manevi tazminat davası açılması şart. Görür görmez bu şahıslar beni dolandıranlar değil demeliydi. Hiç beklemeden pazartesi açması gerek.

Aynen bencede. Ben hala neden neye dayanarak suçladılar anlamış değilim. Polis kesin delil olmadan yapmaz ki. Suç üstü yapmaları lazım.

Iyi de konu sahibi kendisi söyledi arabada giderken adam söylememiş bunlar değil diye emniyete gelince söylemiş bunlar değil diye adamın da nutku tutuldu galiba demiş. Olay yerinde adam yok bunlar değil dese niye suçlayıcı davransinlar

Aynen bencede. Ben hala neden neye dayanarak suçladılar anlamış değilim. Polis kesin delil olmadan yapmaz ki. Suç üstü yapmaları lazım.
Ben de şunu anlamadım açıkçası; adamlar yapacaklarını yapıp kaçmışlar. Daha sonra aynı kişileri n yine aynı telefonu almak için geleceğini nasıl düşünmüşler? Zaten telefonu sahte paralarla almışlar. Tekrar aynı telefonu almaya geleceklerini nasıl düşündüler. Beynim yandı :))

dedektif gibiyiz maşallah polisler bile düşünmemiş bunu doğru tespit olayı asıl didikleyen biz olduk

süpersin

destegınız ıcın tesekkurler

Alah askına sız söyleyın ustumu arayacak ellerımı arkamdan tutup bız yapmısız gıbı davranmaları normalmı ustelık varsayımlarla yola cıkarak ...

Saticinin salakligi diyecem ama,yukarida arkadasin belirttigi gibi telefon sahte parayla satin alindiysa ne diye tekrar bulusuldu?
Bir de ozel davet mi var? Telefon almaya esli niye gidiliyor? Her iki taraf da esli gelicez diye belirtme geregi duymus :))
Konu inandirici degil demiyorum yanlis anlamayin. Biraz komik hatta :)
Yaw meslek gruplari elestirilirken bu kadar hassas olmayin. Her polis isini iyi yapiyor denemezki.

yazı şeklinizi falan araştırmıyorum.
ancak olay zaten başlı başına ilginç
iyi de sonuçta buraya konu açmışsın yorum istiyorsun. soru sorulmasın diye belirticektin o zaman

Adam neden emniyete kadar alışveriş yaptığı kişilerin siz olmadığınızı söylemiyor ki?
Şikayetçi olun.
uğrasırlar sızınle tehdıtı de var ortada hanfendı burada bana kızan kızsın ama polısler ne yazıkkı normal hayatlarında bıle supehecıler ; benımde tanıdıklarım akrabalarım var polıs onlarda normal hayatlarında suphecıler ben genelleme yapmayayım dıyorum ama meslegının hayatına yansımaları ıllakı oluyor

yazı şeklinizi falan araştırmıyorum.
ancak olay zaten başlı başına ilginç
iyi de sonuçta buraya konu açmışsın yorum istiyorsun. soru sorulmasın diye belirticektin o zaman
benım konumla alakalı yorumlar yapın ozaman!!!! eleştiri değill mesleğimi yazı şeklımı değil konumla ılgılenın yada hıc yazmayın!!!

ne alakası var ben size herşeyin pahalısını mı alın diyorum
ancak parası çok az olan biri bile telefon gibi elektronik cihaz gibi meselelerde bilir ki, bunun çin malı var, dolandırıcısı vs. var diye gidip bayii den alır. aldığınız bir kıyafet olsa ne bilim bir nemlendirici olsa gayet normal de.
hele ki siz bu dolandırma vs. işlerinin içinden geliyorsunuz.
ister alın ister almayın beni ilgilendirmez ama bunu en çok sizin bilmeniz gerekirdi diyorum.
kaldı ki maddi sıkıntınız da yokmuş. dikkat edebilirdiniz

hayatınız da kaç avukatla zaman geçirdiniz??

belki bilemeyeceksin ama git hukuk fakültesine bilgisayar dersi var mı?

avukatların bir çoğu word excel bile bilmez..
hayatımda çok avukat gördüm merak etme arkadaşım.
canım kadar sevdiğim babam yerine koyduğum dayım da avukattır. siz dert etmeyin
ancak iyi okusaydınız, benim word excel den değil, nokta virgülden bahsettiğimi anlayabilirdiniz.
arkadaşın ilk mesajının ben gayet zor anladım. çünkü virgül bile yok

off o tamamen magdur olanın beyın yoksunlugundan dolayı anladınızmı ben bıle zor anladım o an ne oldugunu sızın anlamamanz normal yanı ama yalan tek bırsey yok Allah sahıdımdır kı

ben sana yalancısın demedim arkadaş ın dediğine katıldım katıldığım konu da satılan telefon için neden 2.kez arayıp gel deniliyor gibi birşeyi söylemesi..Rahat ol canım sen .. Stres yapacak tartışma yok..Kafanı yorma bi de buraya

Bence genc polis arkadaslar uzun zamandir taltifler yatmadigi ve yatacaklarda da kesintiye gidilecegi icin heyecan yapmislar.
Ahaaa cete cokerttik bu sefer taltifi hak ettik yakalayiiiiiinnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…