- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi mutluyuzbiz123
-
iyide burda suçlu olan telefonu satan adam, adam bunlar onlar değil demeyi akıl etmemiş deniyor, ne bilicez belkide polise bunlar onlar dedi ki polis suçlu gözüyle bakmış?Kişilerin suçlu olduğu sabit oluncaya kadar ona suçlu muamelesi yapılmamalı. Şüpheli olarak soruşturma başlar. Ayrıca insanca muamele görmelidir her insan. Hele ortada kesin delil yok. Mağdurun ifadesi ile böyle davranılmamalı. Ben de çıkayım sokağa şu adam beni taciz etti diyeyim sonra adama sapık muamelesi yapılsın. Olacak iş mi? Herkes görevin imuntazam yapmalı ki insanlar mağdur olmasın.
Polisleri bilmem de o adama manevi tazminat davası açılması şart. Görür görmez bu şahıslar beni dolandıranlar değil demeliydi. Hiç beklemeden pazartesi açması gerek.Ya ben anlamadım ki bu adam kiminle bulştuğunu bilmiyor mu her iki tarafta eşimle geceleğim diye mi sizi suçladılar bu nasıl mantık. Öyle bir şey olsa siz neden tekrar buluşmaya gidesinizValla öyle şeyler duydum ve gördüm ki polislerden soğudum resmen
Verdiğim örneği anlamadınız galiba. Bakın mağdurun ifadesini MADDİ DELİLLER desteklemelidir. Nasıl mı? Misal adli tıp raporu, başka tanıklar, yazılı bir belge vs bu örnekler çoğaltılır. Suçluluğu kanıtlanmamış bu kişilerin. Ayrıca kişilerin suçlu olup olmadığına polis değil Mahkemeler karar verir.iyide burda suçlu olan telefonu satan adam, adam bunlar onlar değil demeyi akıl etmemiş deniyor, ne bilicez belkide polise bunlar onlar dedi ki polis suçlu gözüyle bakmış?
Polisleri bilmem de o adama manevi tazminat davası açılması şart. Görür görmez bu şahıslar beni dolandıranlar değil demeliydi. Hiç beklemeden pazartesi açması gerek.
Ben de şunu anlamadım açıkçası; adamlar yapacaklarını yapıp kaçmışlar. Daha sonra aynı kişileri n yine aynı telefonu almak için geleceğini nasıl düşünmüşler? Zaten telefonu sahte paralarla almışlar. Tekrar aynı telefonu almaya geleceklerini nasıl düşündüler. Beynim yandı :))Aynen bencede. Ben hala neden neye dayanarak suçladılar anlamış değilim. Polis kesin delil olmadan yapmaz ki. Suç üstü yapmaları lazım.
Ben de şunu anlamadım açıkçası; adamlar yapacaklarını yapıp kaçmışlar. Daha sonra aynı kişileri n yine aynı telefonu almak için geleceğini nasıl düşünmüşler? Zaten telefonu sahte paralarla almışlar. Tekrar aynı telefonu almaya geleceklerini nasıl düşündüler. Beynim yandı :))
Ben de şunu anlamadım açıkçası; adamlar yapacaklarını yapıp kaçmışlar. Daha sonra aynı kişileri n yine aynı telefonu almak için geleceğini nasıl düşünmüşler? Zaten telefonu sahte paralarla almışlar. Tekrar aynı telefonu almaya geleceklerini nasıl düşündüler. Beynim yandı :))
destegınız ıcın tesekkurlerya bu kadar alıngan ve şüpheci olmak sizleri yormuyor mu?
yemin ederim artık konulara yorum yapılamıyor herkes öfke kusuyor bu nedir artık ya?
konu sahibine inanmıyorsanız bana inandırıcı gelmedi der ya da inanmadgnz konuya yorum yapmaz kendınızı de konu sahıbını de bosa yormazsınız. inananları destek olanları da engellememiş olursunuz böylelikle.
ayrıca polislere kızmıs kötü bir şey yasanmıs ve tepkisini dile getirmiş. illa her polis dahil değil demek zorunda mı ya?
ben de otobus soforune kızıyorum ''bıktım bu soforlerden nefret ediyorum hepsinden'' diyorum bu sinirle söylenmiş, serzeniştir sabah bana ''günaydın'' diyen şöfor için de dua ediyorum günü kolay geçsin diye.. şu serzenişleri başka tarafa cekmekten ne anlıyorsunuz? anlamamak için neden zorluyorsunuz.
öğretmenler için konu acılınca da aynı, doktorlar için de polisler için de bir meslek icra ediyorsunuz diye her olumsuz yorumu üstünüze alınmak zorunda mısınız?
Alah askına sız söyleyın ustumu arayacak ellerımı arkamdan tutup bız yapmısız gıbı davranmaları normalmı ustelık varsayımlarla yola cıkarak ...Kişilerin suçlu olduğu sabit oluncaya kadar ona suçlu muamelesi yapılmamalı. Şüpheli olarak soruşturma başlar. Ayrıca insanca muamele görmelidir her insan. Hele ortada kesin delil yok. Mağdurun ifadesi ile böyle davranılmamalı. Ben de çıkayım sokağa şu adam beni taciz etti diyeyim sonra adama sapık muamelesi yapılsın. Olacak iş mi? Herkes görevin imuntazam yapmalı ki insanlar mağdur olmasın.
yazı şeklinizi falan araştırmıyorum.valla canım ıster ınan ıster ınanma .. ben burada yazarken bıle elım ayagım tıtrıyor bız almıyoruz yegenı rıca ettı ıkıncı el alın dıye parasıda okadarmıs ben sıze verırım dedı hepsı bu ıneyım mı daha ozel hayata burada bıle yazı seklımı arastırıyorsun, destek olacagına senın gıbı ınsanlarda var ne yazıkkı neyse ..
uğrasırlar sızınle tehdıtı de var ortada hanfendı burada bana kızan kızsın ama polısler ne yazıkkı normal hayatlarında bıle supehecıler ; benımde tanıdıklarım akrabalarım var polıs onlarda normal hayatlarında suphecıler ben genelleme yapmayayım dıyorum ama meslegının hayatına yansımaları ıllakı oluyorAdam neden emniyete kadar alışveriş yaptığı kişilerin siz olmadığınızı söylemiyor ki?
Şikayetçi olun.
Saticinin salakligi diyecem ama,yukarida arkadasin belirttigi gibi telefon sahte parayla satin alindiysa ne diye tekrar bulusuldu?
Bir de ozel davet mi var? Telefon almaya esli niye gidiliyor? Her iki taraf da esli gelicez diye belirtme geregi duymus :))
Konu inandirici degil demiyorum yanlis anlamayin. Biraz komik hatta :)
Yaw meslek gruplari elestirilirken bu kadar hassas olmayin. Her polis isini iyi yapiyor denemezki.
benım konumla alakalı yorumlar yapın ozaman!!!! eleştiri değill mesleğimi yazı şeklımı değil konumla ılgılenın yada hıc yazmayın!!!yazı şeklinizi falan araştırmıyorum.
ancak olay zaten başlı başına ilginç
iyi de sonuçta buraya konu açmışsın yorum istiyorsun. soru sorulmasın diye belirticektin o zaman
ne alakası var ben size herşeyin pahalısını mı alın diyorumDesteğiniz için tesekkuler arkadaslar ! Sorun değil böyle yazacak ınsanların olduğunu bılıyordum zaten ozaman çok param var deyıo herşeyın pahalısını almam gerek yazılarıma burada bıle dıkkat etmem gerek noktama vırgulume nede olsa ben avukatım! ınsan değilim değilmi?
off o tamamen magdur olanın beyın yoksunlugundan dolayı anladınızmı ben bıle zor anladım o an ne oldugunu sızın anlamamanz normal yanı ama yalan tek bırsey yok Allah sahıdımdır kısüpersin
hayatımda çok avukat gördüm merak etme arkadaşım.hayatınız da kaç avukatla zaman geçirdiniz??
belki bilemeyeceksin ama git hukuk fakültesine bilgisayar dersi var mı?
avukatların bir çoğu word excel bile bilmez..
off o tamamen magdur olanın beyın yoksunlugundan dolayı anladınızmı ben bıle zor anladım o an ne oldugunu sızın anlamamanz normal yanı ama yalan tek bırsey yok Allah sahıdımdır kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?