Hayatımın Şokunu Yaşadım Sanırım:/

arkadas eleştırmeyı ıyı bılıyor; kendısı çok boş canı sıkılmıs bellı ki onumu takıcam ya gereksız!!!
bak arkadaşım.
konuyu buraya açmışsın.
ancak istemediğin yorumlar gelince gereksiz diyorsun.
kusura bakma asıl gereksiz olan sensin.
başına gelenleri anlamamızı istemiyorsan niye konu açıyorsun.
soru sorulmasını istemiyorsan niye konu açıyorsun?
o zaman ne diyelim geçmiş olsun.

böyle bir çete var google yede yazarsanız görürsünüz sahte parayla iphone diye bir şahısda dolandırılmış bu şekilde sahte parayla , yanlış anlaşılma olmuş belli ki suç teli satan adamda direk paralarla polise gidip arandığı numarayı vermesi gerekti resmen size iftira atmış poliste suç yok, adam sizi hedef göstermiş polis ne yapsın , geçmiş olsun.

hata değilde , imtihan dünyasındayız, 1 dk sonra ne yaşıcaz bilemeyiz, her yaşadığımızın nedeni olsa hatasız yaşayanlar hep mutlu olmalıydı dimi, sınavdı geldi geçti, unutmaya çalışın:)

geçmiş olsun öncelikle ama olması gerektiği gibi site üzerinden alışveriş yapsalsaydı adamda sizde bu durumu yaşamıyacaktınız.bir avukat olarak nasıl bunlara dava açmadan duruyorsunuz diyeceğim ama tv. den avukatta olsan nasıl götürülüp davranıldığını gördük toplumsal olaylarda .Allah kimseye yaşatmasın.

amin

evet zaten ne yasadıysak o şahıs yuzunden oldu aslında davayı sahısa açmam gerek te ıste canı yanmış ve karıstırmıs kışılerı benım derdım bızım olup olmadıgımızı bılmeyen ve bıze fazlasıyla manevı sıddet uygulayan diğer arkadaslarla

Minecim savcılıktan izin mi almışlardı büronu aramak için ?
hayır almadılar ben neyı dert edıyorum sanıyorsunuz sız acemıce davranışlarını ben sahısa ıcerıye gıremessınız bu yasak dedım bana tamam dedı bayan sonra cantamı alacaktım ben ıcerıden kımlıgım cantamdaydı kadın ıcerıye gırdı başladı aramaya sadece bu goruntulerden dolayı sıkayetcı olabılırım bunun dısında bulustugumuz yerde gördugumuz muameke bundan çok daha agırdı ellerımı arkadan tutmalar etrafımızı neredeyse 10 kişi sardı ben bunu kanıtlama derdındeyım o zaten bır suc sebebı ben hepsını bı arada toplayıp açmam gerek dava

sana benı eleştir demedım,yazılarımı eleştır meslegımı eleştır demedım kı buna hakkınız yok ben yasadıgım olayı anlattım sız sadece bununla alakalı yorum yapabılırsınız,benım özelıme değil

madem gereksız ozaman yazma okuma tamam mı ınsanları nerden vurayım demeye bayılıyorsunuz var ya...

Bende aynı siteden ev buldum evi gezdim depozito ve kirayi yatirdiktan sonra eve iki gün gecti ve gittim evde üç tane adam yatiyodu.sonuc olarak ev sahibi diye kendini tanitti ve bir guzel dolandirdi beni. Tabiki mahkemeye verdim içerde yatan adamlarda gozaltina alindi serbest kaldilar falan.. Mahkeme baslayali 8 ay oldu bi sonuc yok o yuzden cokta umitlenme yani.

doğrudur canım gecmıs olsun

aynisi babamda yasamis cenesi kirilioo , okulundan atiliyor neler neler sadece bir kisiye benzetildigi icin ,...

baska ülkelerdede oluyor yani bu tür olaylar , da gecen arkadasim i en ünlü cadde sivil polisler yere yatirip tutuklamak istiyorlar sebepi sadece o an hirsizlik yasanan bölgede olup siyah saci ve giydigi jeketi ...allahdan polis olay yerinde hatasini anliyor da karakoldan kurtuluyor :S

bence bu konudu polis degilde dolandirilan adam suclu sonucta oda ortaymis , polisleri uyara bilirdi , polis görevini yapmis ,

ıyıde polıs görevını yapsın ama polısın bızım oldugumuza daıl elınde hıc bır ısbat yok varsayıma gör hareket edemez değilmi neyse olan oldu artık

ıyıde polıs görevını yapsın ama polısın bızım oldugumuza daıl elınde hıc bır ısbat yok varsayıma gör hareket edemez değilmi neyse olan oldu artık
İspat yok diyorsunuzda mağdur şahıs emniyette bunlar değildi demiş. Olay anında mağdurun ses çıkarmaması tamam suçlu bunlar diye doğrular nitelikte buradaki tek suçlu mağdur olan şahıs

İspat yok diyorsunuzda mağdur şahıs emniyette bunlar değildi demiş. Olay anında mağdurun ses çıkarmaması tamam suçlu bunlar diye doğrular nitelikte buradaki tek suçlu mağdur olan şahıs
ama onu suçlayan yok, orada kımse ona kızmıyor nıyeyse ya varya ısın ıcıne gırmeyınce anlamıyor ınsan görsen hareketlerını fılm çevırıyorlar orada sankı varya nasıl asabım bozuluyor boyle anlatırken artık ...neymiş mağdurmuş o ben neyım pekı??

İşte mağdur olan şahıs başta söylese kimse size dolandırıcı suçlaması yapamaz işin içinde sahte parada var bildiğin çete resmen.polis de onlar birşey demeyince sizin suçlu olduğunuza emin olmuş adam orda dese böyle mi olurdu onlardan şikayetçi olun adam gibi teşhis etseler iş bu raddeye gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…