- 25 Ekim 2020
- 40
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi caresizkaldim
-
Sorunun ne olduğunu anlamıyorsunuz. Bana o geceyle ilgili yalan söyledi. Ben müdahaleci olsam arkadaşlarında kalmasına zaten izin vermezdim. Yalan söylediği için o gece nerede kaldı yanlarında kimler vardı bir sürü şüphe var siz böyle şüphelerle yaşayabilir miydinizHiçbişi yapmayın derim. Yanı anlıyorum alkol kırmızı çizginiz haklisiniz tamam da yani bilemedim ben görmezlikten gelirdim heralde. Arkadaşlarıyla gitmiş size gore hata olan bir şey yapmış. Ne diyeceksiniz telefonunu karıştırdım vay sen nasıl içki içersin mı. Bence çok ayıp ya.. bu kadar müdaheleci olmak.
Lütfen bir önceki üyeye yazdığımı da okur musunuz neden kimse sorunumu anlamıyor. O geceye dair her şey muğlak. Neredelerdi yanlarında kimler vardı aldatma olayı oldu muBencede su an bir sey yapmayin insan sinirliyken sonradan pisman olacagi seylerde soyluyor. Insan tovbe etsede hataya dusebilir bagimliliklardan kurtulmakta kolay degil en azindan sizinki deniyor arada hataya dusuyor
Lütfen diğer üyelere yazdığımı okur musunuz yazamıyorum kimse sorunumu anlamamış3 kişi 500 liraya ancak bir 70'lik rakı içmişlerdir. Yani sarhoşluk hali varsa emin ol çok içtikleri için değil bünye kaldırmadığı için o.
Bu da demek oluyor ki muhabbet esnasında 2 3 duble içmişler. Gerçekten ortada bir şey yok alışkın olmadığı için g.tü başı dağıtmıştır aptal gibi. Hatta masada sağlam içen varsa 2 dubleyi geçememiştir.
Ben olsam "lan 2 duble içki içiyorsun, onu da kaldıramıyorsun git ötede oyna Allah aşkına bu ne ya?" diye özgüvenini zedelerim. Alkol konusunda insan diretip tekrar denemez çünkü.
Ha bir de üç kuruş hesap ödedikleri yerin devamında kadın vs işlerine giremezler. Ortada bir şey yok. Adam belli ki gerçekten iki duble içince dünyası şaşıyor.
malesef kimse beklediğimiz gibi davranmıyor hayatta. o yüzden eşinizde sizden korkmuş tamam demiş alkol konusunda ama gördüğünüz üzere gizli gizli içmiş. yani evet zor bununla yüzleşmek ama insanlara eşimiz de olsa güvenemicez gibime geliyor artık.Sorunun ne olduğunu anlamıyorsunuz. Bana o geceyle ilgili yalan söyledi. Ben müdahaleci olsam arkadaşlarında kalmasına zaten izin vermezdim. Yalan söylediği için o gece nerede kaldı yanlarında kimler vardı bir sürü şüphe var siz böyle şüphelerle yaşayabilir miydiniz
Lütfen diğer üyelere yazdığımı okur musunuz yazamıyorum kimse sorunumu anlamamış
Ben biraz abarttıginizi düşünüyorum ama aile kurallarinizi bilemem sorunu anliyorum. Ben olsam bir sey yapmam diyorum. Evet yalan hos degil ama soylese vereceginiz tepkiden cekindi muhtemelen.Sorunun ne olduğunu anlamıyorsunuz. Bana o geceyle ilgili yalan söyledi. Ben müdahaleci olsam arkadaşlarında kalmasına zaten izin vermezdim. Yalan söylediği için o gece nerede kaldı yanlarında kimler vardı bir sürü şüphe var siz böyle şüphelerle yaşayabilir miydiniz
ya var ya şuan yaptığınız yorumdan çok etkilendim. bu kadar düşünüp, uzun uzun yazmak, baya bi emek. konu sahibi terapiye gitse böyle yardım alamazdı"İzin vermezdim" cümlesi bile bir müdahale aslında. Kimden izin alırsınız? Patronunuzdan, anne, babanizdan. Sizinle esit durumda olan biri size sadece haber verir ya da karari sizi de ilgilendiriyorsa ortak karar verir.
Sizinle bosanmak isteseydi. Icki ictigini size direkt soylerdi. Yalan soyleme ya da gercegi soyleyememe sebebi sizinle ayrılmak istememesi. Icki icmeyecegim demis size ama bir hata yapmis kendine engel olamamis arkadaşları arasinda. Esim kiziyor içemem diyememis. Erkeklerin kendi arasinda ego problemi yasadiklari gercegi var zira. Sakalari da hic dozunda olmaz bu konuda. Siz cok sert tepki verdiginiz icin size de itiraf edemiyor. Farkindaysaniz sinirlenmesi kacamak cevap vermesi de size yalan soylemekten rahatsiz oldugu icin.
Bakin ogrendikten sonra evden ayrilmayi dusunuyorsunuz. Karsimizdaki insan neticesinde insan. Hata yapabilir. Siz ne kadar sakin yaklasirsaniz o kadar dogruyu ogrenirsiniz. Eger tepkilerimiz karsi tarafi kotu ya da huzursuz hissettirirse bize yalan soylemeye baslar.
Siz sakin olun. Ona da sakince yaklasin. Gerekirse telefonu karistirdiginizi itiraf edin. Ama bunu hakli bir sebeple soylemeyin. Huzursuz oldugunuzu, yapmamaniz gereken bir sey yaptiginizi ve telefonunuza baktiginizi soyleyin. Birbirimize acik olalim diyin. Bak ben hatami soyluyorum sen de soyleyebilirsin. Eger bir seyi yaptiysan bunu soylemekten de utanmamalisin. Soyleyemiyorsan da yapmamalisin. Yaptigi seyden pisman olduysa bile size acikca soylemesi gerektigini ona sakince anlatin. Dinlerken de sert tepkiler vermeyin.
Eger anlattigi sey sizi ikna etmezse. Tepkinizi de o zaman dusunursunuz
İçki içti diye mi ölmek istiyorsunuz? Sizin için bu kadar vahim durumda boşanırsınız. Ölmek niye daha kolay gelir anlamamMerhaba bu sabah eşim wc deyken telefonunu karıştırdım ve hayatımın şokunu yaşadım. Kimseye anlatamam lütfen yorum yapın
Ellerim titriyor şuan. Öncelikle şunu söylim eşimle 11 yıldır mükemmel bir ilişkimiz vardı çok ilgili saygılıdır bana karşı. Şoktayım şuan.
Bizim ailecek sevdiğimiz bir abimiz vardı. Onun yanında kalmak istiyoruz dedi 3 kişi. Diğerlerini de tanıyorum yakinen. Çok çalışıyor bunalıyor diye izin verdim. Daha sonra eşim O günü sorduğumda kaçınmaya bana sesini yükseltmeye Başladı. Vicdanı da rahat değildi. Uzak duruyordu benden. Bu sabah telefonunu karıştırdım. o arkadaşlarıyla 500 tl lik içki içtiğini sarhoş olduğunu Kafası iyi olduğu için elini yaraladığını Öğrendim. Gerçekte nerede kaldıklarını yanlarında kimin olduğunu bilmiyorum. Çok kötü bir haldeyim şuan ölsem rahatlarım. Allah rızası için akıl verin nasıl bir yol izleyeyim lütfen ben düşünemiyorum. Ben kariyerli bir mesleğe sahibim rezillik de yaşamak istemiyorum. Şimdi bu şehirde boş olan ailemin evine gitmek ve bir süre yalnız kalmak istiyorum. Düşünemiyorum ne yapmam lazım? Diğer kaldıkları arkadaşlarının eşini mi arim?
alkol bizim için kırmızı çizgiydi. Tövbe etmişti. Asla kullanmazdı. Eğer ağzına sürersen seni boşarım demiştim. Bunu bile bile içtiğine göre demekki göze almış.
hepsinin dışında bana yalan söyledi ve bu yalanla yaşıyor. Yüzüme bakıyor. Bir ara da yaIşmada “içire içire konuştururuz” diye birşey geçmiş. Ne yapsam bilmiyorum.lütfen bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?