Hayatımın yıkımını yaşadım yardım edin

Gerçekten az bir meblağ. Üç kişi ancak bir yetmişlik içmiştir.
Biz dün gece 1000 lira ödedik alkollü yemekli bir masaya.

Konu sahibini okuyan da küfelik olmuşlar sanacak

Ben sadakatsiz dizisindeki Asya gibi susup birşey yokmuş gibi davranamam. Bunun halledilip çözülmesi lazım. Bn evden gidip ona da bir msj atacaktım. Hayatta bir sana güvendim sana açtım kendimi sen de yıktın beni diye. Sakin ol diyenlerin tecrübesine güveniyorum peki sonra ne yapayım? O geceden bahsedince aşırı tepki veriyor. Ztn namaz kılıyordu onu da bıraktı. Demekki vicdanı rahat değil. Hepiniz yazdığım bir ayrıntıyı kaçırmışsınız. Eşcinsel adam 2 gündür günaydın msjı atıyor buna.

ayrıca bnm kariyerli bir mesleğim var ama o beraber takıldığı arkadaşı falan bana nasıl gülüyorlardır hiçbir şeyden haberi yök diye. Diğer iki adam da bulunduğumuz yerde tanınan ünlü mağazaları olan kişiler.
Orada bir arkadaşıyla kalmış ztn onla majlaşmasını yakaladım onun eşini mi arayayım kaldım dediği abinin dükkanına mı gideyim.

Gerçekten az bir meblağ. Üç kişi ancak bir yetmişlik içmiştir.
Biz dün gece 1000 lira ödedik alkollü yemekli bir masaya.

Konu sahibini okuyan da küfelik olmuşlar sanacak
Müdahaleci olmadığımı yazdım konu alkol de değil. Siz böyle anında bir kadına böyle yazıyorsunuz ya diğer msjınızı da okudum umarım aynısını yaşamazsınız. Uğraşamicam sizi engelliyorum

İnsanların eşlerini arayıp huzursuzluk çıkarmayın ve eşinizi küçük düşürmeyin.

Mesajlarinizdan anladigim sizinle hayat cok zor olmali. Tedavi mi gorseniz acaba? Kendinize ve cevrenize yazik boyle.

Sadece içki mi içmiş bunu ögrenmenz lazım gerekirse o adamı arayın..Tek seferligine arkadasları ile içki içip sadece sohbet ettiyse görmezden gelin haa işin içinden kadın kız varsa bilemem

Herkesin kendine gore kırmızı çizgileri olabilecegini inatla anlamak istemeyen bi tayfa var içki konusunda. Karışamazsınız diyen hiç kimseye katılmıyorum, evlilik oyle bi şey degil, cok da guzel karışırım. Evlenen de karışacağımızı bilerek evleniyor bizle. Karışmayı birak, hayatimizda konusu lafi gecmeyecek bi sey, ben bunu saklayarak evlenmiyorum ki? Bi baskasi da der "bi kere ot sarmaktan nolur" ona da o normaldir.. içki size normal olabilir
Ama bize degil.

Neyse

Arkadasim oncelikle yorumlari sonradan gördüm ickiden daha önemlisi gizli kapakli birileriyle konusmasi degil mi? Bence daha kötü..
içkinin bir affı olabilir, Allah bile pisman olani affediyor haşa biz kul olarak neyiz böyle düşün, önemli olan samimi şekilde "hataydi yapmayacagim asla" seklinde pişman olmasi. Ve bu pismanligin samimiyetini hissetmeniz

Amaa ama işte iş burada bitmiyor. Aglayabilirsin ama bi noktada toparlanman lazim bu adami takip etmen lazim. Aldatildigindan suphe ediyorsan gidip hic bisey konusma, sadece takip et, çünkü suphe insani yer bitirir.. 10 yil sonra bile o zaman aldatmış miydi diye dusunur kendini yersin. "Aldatti mi aldatir mi" ya net cevabin olmali..

Ya kariyerli mesleginiz olsa ne olacak???? Benimde kariyerli meslegim var nolcak esim alkol alsa aldatsa yapma dedigim seyleri yapsa meslegime mi yapacak yanlisi ya??? Normlarinizi ayri tutun. Tutturmussunuz kariyerli meslekte kariyerli meslek. Hatalar mesleklere degil insanlara yapılır. Asya falan tanımam ama fazla filmlerde yasamayın madem mantiksiz bir sekilde cozmek istiyorsunuz bu sorunu esinize gidin sorun yahu. Buraya yazmissiniz ne yapayim diye herkeste sizin iyiliginize yorumlar yapip mantikli çözümler vermeye çalışmış. Ama siz bir meslek diyorsunuz ne meslekmis arkadas bu. Valla aldatilan yanlis yapilan bir meslek var karşımda ilk defa tanıştım.

Evet ben şüpheye düşersem beraberliğe devam edemem sabah bile çok soğuk davrandım kızdı ne oldu diye. Anlıyorsun değil mi bizim ilişkimiz farklıydı o yüzden yıkıldım. Nasıl devam edicem sakin kalıcam nasıl takip edicem Bn iş yeri civarına gitsem tanırlar beni

Olay içmek sıçmak değil yalan söylemek.
Evliliğine vereceği yarayı bile bile..

Çok iyi anlıyorum konu sahibi çünkü kolaylıkla yalan söyleyen bir eşe sahip olmak ne demek iyi biliyorum.

Ne ölmek istemesi intiharı onu anlamıyorum yalnız.
Yaa cidden benim canım çok tatlı da değildir ama çok dipte, çaresiz hissetsem de kendi canımdan geçmek gelmiyor aklıma. Bu kadar bağımlı ilişkiler olmasın hayatınızda. Canımdan sadece evladım ve annem önde gelebilir diğerleri tırı vırı..

Ben yerinizde olsam habersiz gibi de yapmam.
Hem suçlu hem güçlü bana bağıracak öyle mi?
Yallah gitsin sokakta yatsın.
Terbiyesiz pislikler!

Yasaklar her zaman ters teper. Ağzına alkol sürersen seni boşarım derseniz tabi ki o da gider gizli gizli içer, bence iyi de yapmış. Ben olsam ben de onun yaptığı gibi yapar, sizden gizli içerdim.

Keşke okuyup beni şüpheye düşüren şeyleri anlasanız. Sizde eşinizle ilgili ağır şüpheler yaşarsınız umarım.
Derdinizi daha acik ifade edin o zaman. Adam iki duble icti diye dunya niye basiniza yikiliyor? Tamam karsisiniz, adam yalan soylemis ama yine de bir insanin bir davranisiyla dunyalar basiniza yikilmamali. Ilk mesajinizda escinsel iliski suphesinden bahsetmemissiniz. Nereden bilelim onu. Neyi dert ettiginiz hala acik degil zaten.

Bunu belirtmemin sebebi yanlış birşey yapıp hem kendimi hem ailemi üzüleceklerdi bir konuma sokmamak. Çevremde sürekli ardımdan konuşulsun istemem. Başka biri yapsa kimse duymaz ama benim başıma gelse herkes aaa bak bu bile aldatıldı boşandı vs olur.
herkes sakin ol bilmiyormuş gibi yap vs dediği içinde Bn dizide değilim dedim.
benden çok sinirli ve tepkilisiniz. Bir kadının başına birşey gelince bir de kadınlar böyle yapmamalı. Burası öyle bir platform. Bnm sizlerin yaşlarında öğrencilerim var Kötü anılmak istemiyorum

Yasaklar her zaman ters teper. Ağzına alkol sürersen seni boşarım derseniz tabi ki o da gider gizli gizli içer, bence iyi de yapmış. Ben olsam ben de onun yaptığı gibi yapar, sizden gizli içerdim.
Sorun sadece alkol alması da değil. Ayrıca eşlerin birbirinden yapmasını istemeyeceği şeyler vardır. Belki benim babam alkolikti sıkıntı çektim alkol kullanan koca istemiyorum. Kim bilebilir? Şuan konu orayı da aştı meselem başka o gece neler oldu nerede kaldı kim vardı yanında

Telefondan takip et.. zaten bu devirde her sey telefonla oluyor.
Ama gercekten 1 hafta once nasilsaniz oyle davranmak ZORUNDAsiniz. Yoksa inanin aldatan bi insan eşi soğuk davransa önce "lan yakalandim mi" diye tedbirlerini sıkılaştiriyor. Bu adam uyurken telefonuna bakabiliyorsaniz bu şansı pisi pisine kaybetmeyin.

Size tavsiyem önce aldatma konusunu aklinizda netleştirin yapmadığına emin olun (yaptiysa zaten dönüşü yok) sonra alkole dönün, alkol mevzusunu sonra açın. Önce takip etmek zorundasiniz çünkü aldatmadim dese bile buna inanmaniz güç şu durumda.

Ama alkol mevzusu gecikse bile ciddi sert bi tepkiyi hak eden bir mevzu. Geç de olsa tepkinizi tam olarak koymaniz lazim ki tekrari yaşanmasın. Yaşanırsa da ne yapacağınızı anlasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…