Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açık açık konuş ve sor aile seniistiyor mu istemiyorlarsa ve istemeyeceklerse herkes yoluna gitsin hayır gelmez çünküBenim derdim sevgilimin ailesi. Ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım var. Uzun zamandır ailesi ( x sevgilim ) baskı yapiyolardi. Artık istemeye gidelim diye. En sonunda ailem ikna oldu ve gün belirlendi. Sabaha kadar temizlik ikramlar hazırlık yaptık. Artik bekledigim an gelmisti . Ama hicbirsey beklediğim gibi olmadı. Kapıdan girişiyle müstakbel kayinpederimin ben kız istemeye gelmedim diyisi bir oldu. Hepimiz şoka uğradık. İçeri geçip oturdular babası hicbiseyden haberim yoktu , hep x le kızınız kendileri ayarlamislar dedi. Ben yanlarına hiç girmedim kızdığım için. Annesi bunun üzerine yanima geldi benim haberim vardı babasına demedim dedi Ve yine bir şok... bu olay üzerine yerin dibine girdim babam benim zorla verecek kızım yok dedi. Hicbisey olmamış gibi hala haberimiz yok deyip guluyolardi. Daha sonra da büyük kızım evde ayıp olmasın diyerek kalktilar ve hala annesi olacak kişi kapıdan çıkarken alaycı alaycı suratıma bakarak güldü. ( Bu arada x babasının herseyden haberı olduğunu ama yalan söylediğini söyledi. Kendisi de çok üzgün ve şaşkın ) NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM! YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER![]()
Aile normal değil arkana bakmadan kaç.
Çok terbiyesizlik ya sanki siz zorla çağırmışsınız da gelmişler. Hadlerini bildirmek lazım
Gayet iyiydi , evlerine gittik kızım kızım diye bi hal oldular.
Konusuldu konu
Hiçbişey yapmadılar aksine cok cok iyilerdi . İçlerinden bi insanmısım gibi davranıldı.
Biraz öyle oldu evet..
Kız istemeye gelmedim diyor herif kapıdan girer girmez ondan sonra pişmiş kelle gibi sırıtıp oturmaları iyiymiş hani de anne baba ve oğulun birbirlerinden haberleri yok yaaa ayrı bi cinslerBen olsam evimden miktir ederdim
Madem kız istemeye gelmediniz haydi kapı defolun derdim
Bunu tuttum bak çok iyiydi yeminlenBabam olsaydı bizde bu hazırlığı size yapmamıştık zaten başka zaman gelirsiniz deyip gönderirdi. Babamda çok şakacıdır.
Gerçekten çok terbiyesizlermiş.
Bunu tuttum bak çok iyiydi iki yeminlen![]()
+1 kızınızı istemedik bile zorla geldi oğluma yapıştı laflarıyla beraberNe olursa olsun o aile gelip annen babandan ozur dilemeden gorusme bile aldanir o cocukla sen evlenirsin sildim dedigi ailesi en gec 2 ayda bastaci olur babasi da gevrek gevrek kizini istemedik bize geldi diye babanla dalga gecer bunu ister misin
O ışık var onlarda..Zaten böyle aileye var ya iyi bi dişli gelin lazım ki seni hatirlasinlar işte o zaman.Yine siz o kadar edepsizlige misafir geldiler diye susmuşunuz ya tebrik ediyorum..Sadece seni değil aileni de arar böylesi+1 kızınızı istemedik bile zorla geldi oğluma yapıştı laflarıyla beraber