HAYATIMINNN ŞOKUU!

Benim derdim sevgilimin ailesi. Ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım var. Uzun zamandır ailesi ( x sevgilim ) baskı yapiyolardi. Artık istemeye gidelim diye. En sonunda ailem ikna oldu ve gün belirlendi. Sabaha kadar temizlik ikramlar hazırlık yaptık. Artik bekledigim an gelmisti . Ama hicbirsey beklediğim gibi olmadı. Kapıdan girişiyle müstakbel kayinpederimin ben kız istemeye gelmedim diyisi bir oldu. Hepimiz şoka uğradık. İçeri geçip oturdular babası hicbiseyden haberim yoktu , hep x le kızınız kendileri ayarlamislar dedi. Ben yanlarına hiç girmedim kızdığım için. Annesi bunun üzerine yanima geldi benim haberim vardı babasına demedim dedi Ve yine bir şok... bu olay üzerine yerin dibine girdim babam benim zorla verecek kızım yok dedi. Hicbisey olmamış gibi hala haberimiz yok deyip guluyolardi. Daha sonra da büyük kızım evde ayıp olmasın diyerek kalktilar ve hala annesi olacak kişi kapıdan çıkarken alaycı alaycı suratıma bakarak güldü. ( Bu arada x babasının herseyden haberı olduğunu ama yalan söylediğini söyledi. Kendisi de çok üzgün ve şaşkın ) NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM! YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ✋
açık açık konuş ve sor aile seniistiyor mu istemiyorlarsa ve istemeyeceklerse herkes yoluna gitsin hayır gelmez çünkü

Gayet iyiydi , evlerine gittik kızım kızım diye bi hal oldular.
Konusuldu konu
Hiçbişey yapmadılar aksine cok cok iyilerdi . İçlerinden bi insanmısım gibi davranıldı.
Biraz öyle oldu evet..

Bunların topu kafadan kontak

Ben olsam evimden miktir ederdim

Madem kız istemeye gelmediniz haydi kapı defolun derdim
Kız istemeye gelmedim diyor herif kapıdan girer girmez ondan sonra pişmiş kelle gibi sırıtıp oturmaları iyiymiş hani de anne baba ve oğulun birbirlerinden haberleri yok yaaa ayrı bi cinsler :ıslık:

Bu aile seni cok yorar.yol yordam bilmeyen,insana deger verneyen insanlar.
Omrun onlara sinir olmakla gecer.
Sevgilinden beklentin yuksek olmasin neticede oda o ailede buyudu.
Biz kiz istemeye gelmedik dediklerinde keske babaniz istesenizde bizde boyle konusmayi bilmeyene verecek kiz yok istememeniniz hayrinixa olur deseymis

Yalnız iş evliliğe giderse bak alınma gucenme sözüm sana değil aileye..
Bu adamda şunu da görüyorum düğün mevzusu falan hepsi konuşulur düğün zamanı yaklaşınca Biz düğün yapmayacaktik der bi de haberim yokmuş gibi davranayim ayarında bir adam :super:

bana kalırsa kız istemeye geldi ama eve geldi ve adam yan çizdi, vazgeçti bence sanırım erkek arkadaşının da suçu yok, aileyle açık açık konuşistemiyorlarsa ayrılın yapacak bişi yok

Ne olursa olsun o aile gelip annen babandan ozur dilemeden gorusme bile aldanir o cocukla sen evlenirsin sildim dedigi ailesi en gec 2 ayda bastaci olur babasi da gevrek gevrek kizini istemedik bize geldi diye babanla dalga gecer bunu ister misin
+1 kızınızı istemedik bile zorla geldi oğluma yapıştı laflarıyla beraber

Verilmis bir sadakan varmis bu ne bicim aileymis kiz istemeye gidiyorlar ve birbirilerinden habersizler bence oglunuzu sizin olsun bizden uzak durun deyip Arkana bakmadan kac bide annesi ailenden utanmayip sana gülmüs :oha::KK47::KK47:

+1 kızınızı istemedik bile zorla geldi oğluma yapıştı laflarıyla beraber
O ışık var onlarda..Zaten böyle aileye var ya iyi bi dişli gelin lazım ki seni hatirlasinlar işte o zaman.Yine siz o kadar edepsizlige misafir geldiler diye susmuşunuz ya tebrik ediyorum..Sadece seni değil aileni de arar böylesi;)

Back
X