Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu isin olur yani yok,oyun değil bu evleniceksiniz illaki görüşülecek ailelerde birbirleriyle muhatap olacak.dünyanın başka bir ucunda yasasanizda bu böyledir değişmez ben derimki ailenin boyle küçül gören insanlara gelin falan olma şuan seviyorum diyosun ama bence ileride bu aile çok cirkeflikler yapicak demedi deme,gençliğine yazikAnnesinin üzerine gitti bıraksalar babasına saldiracakti . Ona kalsa zaten gitmek istiyo yaşadığımız yerden herkesten uzaklasalim diyor. Ne yapacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım.
Yukarılarda sordum ama görmediniz sanırım,ailesi ısrarla istemeye gelmek için baskı yapıyorlardı demişiniz konunuzun başında,bunun hesabını sordunuz mu sevgilinize ,ailen istemiyorsa niye istiyorlarmış gibi numara yaptığını çünkü çok anlamsız
Ne bu böyle inanmıyorum o zaman hiç gelmeselermis.annenler ne kadar uzulmustur.onlar gibi insanlar olsanız onları kapı dışarı edersdiniz ne iyi olurdu.sacma sapan dalga geçip gitmişler.o sırada sevgilin sessiz mi kaldı hiç mi birşey demedi
yorumları okumadım.
benim bidlğim kız isteme olayından önce aileler bir tanışıyor, kız da oğlan da ailelerle yemek filan yiyor gidilip geliniyor. Yani benim etrafımda hep öyle.
neden çaat diye isteme yapalım dediniz ki? üstelik yaşınız da küçükmüş
aceleniz neydi?
Aileler zaten tanıştı. Konuşuldu görüşüldü.
Kendisi inkar etse de bu böyle olacak evet biliyorum. Şöyle diyim olursa da misafir gibi gelir misafir gibi giderim dediğimde bende senin ailene öle yaparım dedi. Karmakarisigim.
E yani, düpedüz yalancı. Koca adam gülünç duruma düşmüş, oğlunuda rezil etmişBabası mi ? Herşeyi bile bile geldi .
Tanisma da tavirlari nasildi?..
İstemeye gelecegiz mi dediler ailesi ailenize?..
Tanismada sizi rahatsiz eden hic bir sey yapmadılar mi bu insanlar?
Resti çekip birakmaniz gerekiyor diye düşünüyorum. Yapılan gercekten cok cok terbiyesizce.. ve sevgiliniz bunu asiri derecede anormal karsilmamis gibi sizi yeterince korumamis yaninizda durmamis gibi görünüyor
Söz olmadan görüşülmesi doğru olmazmis dediklerine göre. Sırf oğulları istiyo diye beni kabul.ettiler bunu biliyorum. Kapali bi aile bunlar acik olmam en bastan sorun oldu bunlara .Defalarca da dedim istemiyolar beni diye aldıgim cevap annem.kızı gibi goruyo seni ayrica Benim istemem önemli diyip geçti .
Şu konuları taksit taksit anlatıyorsunuz ,yorum yapıyoruz sonra başka şeyler çıkıyor,ilk anlattığınız konuyla bunun alakası yok,öyle bir anlattınız ki başta ailesi ısrarla istemeye geldiler biz de bu kadar ısrara dayanamadık kabul ettik ,(sanki bu işin olmasını isteyen erkek tarafıda istemeyen sizin taraf gibi) ,ama onlar girer girmez bşz istemeye gelmedik diye bas bas bağırıp bizi zor durumda bıraktılar.siz de biliyormuşsunuz oğullarının onları zorla istemeye getirdiklerini ,tamam aile bir garip ama bu yaptıkları süpriz olmamış zaten sizin için.biliyormuşsunuz razı olmadıkları bir işe giriştiklerini .Herkes şok içindeydi zaten. Kapıdan girer girmez başladı adam konuşmaya. Babam.yapmak istemiş ama ben varım arada diye sesini cikartamamis. Annesine laf etti bagirdi babasının yanına göndermediler
Konu sahibi de pek bir garip sorulan sorulara da alakasiz alakasiz cevaplar veriyor. Ben bu konuya hic inanmadim. Gece gece birinin cani sıkılmış kendine eglence arıyor. Kendimi yorup tum yorumları da okudum peh...
E yani, düpedüz yalancı. Koca adam gülünç duruma düşmüş, oğlunuda rezil etmiş
Gayet iyiydi , evlerine gittik kızım kızım diye bi hal oldular.
Konusuldu konu
Hiçbişey yapmadılar aksine cok cok iyilerdi . İçlerinden bi insanmısım gibi davranıldı.
Biraz öyle oldu evet..
Bence tamamen uydurma. Reyting yapsin eglenilsin amac bu. Simdi boyle dedim diye banlanirsam uykusuz kaldığıma yazik ama inanmadim yani çünkü sorulara verilen yanitlar cok tutarsiz. Bizimkinden maddi anlamda bir cacik olmaz ne varsa ailesinde var yazmis bir de. Ayrilmanin a si gecmiyor konu gercekse bile. Midem bulandi.bazen konularda savunma psikolojisi ile olaylarin öncesini sonrasini karıştırıp azıcık uyduruyorlar. Takipciler nasil dersem istediğim tepkiyi verir diye düşünüp cevap veriyorlar diye zannediyorum..