- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
esas alnını catından bir kurşunla bu işi bitiricen.. nyiemi?
babalık denen duyguyu cok gec bulup seni huzursuz ettiği için.
Kızına bu yaşına akdar bi baba sevgisi sıcaklıgı göstermediği için.
Keşke böyle bi yasa olsa...
en cok kızına üzülüyorum... baba kelimesini hiç telafuz etmemiş. 12yıldır... sonra bi adam gelsin senle görüşmek istesin... ben öyle babanın gelmişine gecmişineeeee
bu adam o çocuğu görmeyi haketmiyor. suratına tükürülmeyi hakediyor
Bunca senedirr çocuğunu görmeyen, nafaka vermeyen bir adama çocuk falan veermezler o ayrı ama seneler sonra bir kızın hayyatına girmek pek mantıklı değil. Hadi bir şekilde girdi diyelimm, nasıl bir baba figürü olacak, bir süre sonra skılıp aardında kırık bir kalp mi bırakacak?
amin yaşamaz inşallah canım,
erkeklere güven olmadığını öğrendim, hele boşandıktan sonra alabilecekleri hali tahmin edebiliyorum. inşallah benim kuruntumdur ve babası herdaim sevgisini gösterir yavruma. ne diyeyim, ego bir benliği sarmışsa herşeyi bekliyor insan...
o manada dedin .
İnşallah yapmaz ki sanırım yapmaz .
Cesaret ister o iş erkek başına
Derdi çocuk falan değil.Başka bir pislik var işin içinde belli.
12 yaşında,ergenliğe yeni yeni adım atan bir genç kızı incitmesi için en münasip zaman...
Önlemini al ablacım,onda daha fazla onarılmayacak hasar bırakmasın.
İşte insanlıklarını kaybetmiş insanlar bunlar.Bizim mahkeme sömestr tatilinin ilk haftası verdi mesela ama gelip almadı kızları. Ben 2-3 ay öncesinden konuştuğumda alacağım demişti. Şimdi diyorum ki programımı sen alacaksın diye yaptım. E o zaman bakıcı tut diyor. 2 hafta için bakıcı tutacakmışım, hem de son günde haberim oluyor!
Bunların hepsini bir hendeğe atıp üstlerine benzin döküp....
ahhhhhh ahhhhhhh
bilmiyorum cute ben engel olmak istemiyorumcocuk ıstemezse 1 yasında bıle 3 yasında bıle gorusturulemez
denenır ama cocuk hep reddederse gorusmeyı korkarsa tanımazsa vs
Sperm bankası geldi aklıma...o kadar ayna tutmuşssunki kark hislerime....
telefon etmiş ya rehbere ????? kaytdetmiş .
anne dio seni seviyorum dedi bende görüşürüz dedim kapattım baba diyemedim
dio cocuk.
ben istemiyorum ama kızım kalkıp benı babamdan sen kopardın derse die endişe ediyorum.asla görüştürmem.
anne baba ayrılığına çocuk karıştırmama taraftarı olduğum halde, şu yazdıklarınızı yapan adama çocuğumu değil evcil hayvanımın tüyünü bile göstermem.
zaten çocuğum da istemez.
engel olmana gerek yokki kuzum.bilmiyorum cute ben engel olmak istemiyorum
babası sonuçta
görnek isterse görür.
ama garip şeyler olursa söyle dedim kıza.
babannesi baya bi hasta kadında kötü biri değil.Sperm bankası geldi aklıma...
Ne baba dicekki yavrum oyyyy oyyyyyy
hiç diyememiş bi tlfda konuşmayla niye desinki.
son olarak neye karar verdin abla?
şikayet falanmı? edicen
yok be canımmmm illaki bigün arayacaktı.konu sahibi hatırlıyor musun başka bir konuda sizi arıyor mu merak ettim demiştim .Şom ağzımı açmışım sanki. Çağırdık mı ne .
kız istemiyor.engel olmana gerek yokki kuzum.
1-10 yaşları bi nevi kandırılıcak yaşlar.
cikolata. şeker. biraz lunapark. biraz oyuncak vs. hatta telefonda oyun.
ama senin kızın kandırılıcak yaşta değil.. Babalık duygusundan yoksun adamdan köşe bucak kacmak isticek.
babalık hisleri depreşti yada başka planları var vefam bilmiyorum kicanım ne hakkı var kızı senden alabilecek
babalık mı yapmış
hiç endişen olmasın kuzum
kızında istemedikden sonra zorlamı görecek
saksı felan mı düştü kafasına münasebetsizin
sakın öyle deyip kendisini bir şey zannetmesine neden olma .Başka bahaneler bul .Gıcıklık yapmasın erkekliği tutar mutar gerek yok üzülmeyin .yok be canımmmm illaki bigün arayacaktı.
aradı işte.
şimdi desem sana güvenmiyorum gönderemem aslan kesilecek basıma.
Yaziklar olsun öyle babaya..heee doğru canımmmm benım o daha neki ne ler yaptı.
bı cocuk benım değil. ocukda sende geber.
dünya bir yana sevgilim bir yana demişti.
okullar açılsa zaten cocuğun okulu dershanesi var.sakın öyle deyip kendisini bir şey zannetmesine neden olma .Başka bahaneler bul .Gıcıklık yapmasın erkekliği tutar mutar gerek yok üzülmeyin .
Sinek küçüktür ama mide bulandırır .
evettt canım iyi düşünüp iyi olsundediğiniz gibi yanında babaanne, hala gibi birileri varken görsün çocuğunuzu
o da özlemiştir babasını ne olursa olsun
kendimi öyle zor tutuyorumki bazen nasıl frenliyorum şaşıyorumYaziklar olsun öyle babaya..
Beni az çok tanıyorsunuz ;
12 yıl önce ayrıldım.
kızım babası ile bu süreçte belki 3 belki 4 kez görüştü.
maddi manevi hiç bir şekilde destek olmadılar.
o yaratık zaten benle evliyken başkasıyla beraberdi ve ayrıldık.onla evlendi ondanda ayrıldı.
15 gündür babalığı depreşti.
sürekli arıyor kızla görüşmek buluşmak istiyor.
kız istemiyor ailem istemiyor ben arada kaldım.
12 senedir görmüyorum bilmiyorum nasıl bir hayat sürüyor ne iş yapıyor kız cocuğu güvenip
kalmaya felan yollayamıyorum.
velayet için dava açsa ; alamaz biliyorum aslında ben kızımla o şahsın arasına girmekte istemiyorum.gitsin görüşsün ama ama amaaaaalar.....deli sorular.
değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?