- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi FallenAngel
-
yapmadı cnm.
cocuk çok afalladı
nir arıoki anne beni dedi ürktü
niyeti ne tam bilmiyoruz.
ama vicdanı yerinemi geldi acaba
zor bir ihtmal ama.
canımmmm benımm çok teşekkür ederim.Teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)
Dilerim kızınız ve sizin içinde hayırlısı olur .
Anne , babadan daha da önemli .
Annem olmasa ben şuan asla bu durumda olamazdım .
Sizde o mükemmel , vefakar annelerimizden birisiniz =)
belkide canım en nihayetinde oda insan.bunca şeyden sonra olamaz mı
belki gerçekten kızını özledi
düzeldi
en iyi sen anlarsın ablacım
ama her ne olursa olsun
sürekli gözün kızının üstünde olsun
anneye öyle bir düşerki. bu çocuk benim değil diye istemeyenne olursa olsun babası. kimseye düşmez sorgulamak.
belkide canım en nihayetinde oda insan.
rabbim belkide hidayet vermiştir.
işte ya kaçırırsa? pek iyi bir tablo oluşmadı gözümde bu yaratıkla ilgili. hayatta güvenmezdim bengetirmmek gibi lüxü olamaz okulu var.
cocyuk kaçırmaya girmezmi bu.
?
Beni az çok tanıyorsunuz ;
12 yıl önce ayrıldım.
kızım babası ile bu süreçte belki 3 belki 4 kez görüştü.
maddi manevi hiç bir şekilde destek olmadılar.
o yaratık zaten benle evliyken başkasıyla beraberdi ve ayrıldık.onla evlendi ondanda ayrıldı.
15 gündür babalığı depreşti.
sürekli arıyor kızla görüşmek buluşmak istiyor.
kız istemiyor ailem istemiyor ben arada kaldım.
12 senedir görmüyorum bilmiyorum nasıl bir hayat sürüyor ne iş yapıyor kız cocuğu güvenip
kalmaya felan yollayamıyorum.
velayet için dava açsa ; alamaz biliyorum aslında ben kızımla o şahsın arasına girmekte istemiyorum.gitsin görüşsün ama ama amaaaaalar.....deli sorular.
değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
öncelikle ona güvenmemekte gayet haklısınız..sonuçta kızınız sizin canınız..
ona en çok değeri siz verirsiniz..
babasıdır elbette ikisinin de birbrine ihtiyacı vardır..görüşsünler ama kalmak olmamalı bence..gündüz görüşsünler...
peki size karşı tutumu nasıl şimdi..
kzıınız kaç yaşında
kızım bi gün invajinasyon olduanneye öyle bir düşerki. bu çocuk benim değil diye istemeyen
12 yıl boyuncca nafakasını bile ödemeyen, aramayan, yok sayan,başka bir kadın için çocuğunu yok sayan ve defolup giden adamın babalığını ,o cefakar anneye sorgulamak öyle bir düşerki..
o velayet almalar öyle kolay olmuyor fallencim sen hiç üzme o güzel canını kızını da görüştürme aklı nerdeymiş zaten onca yıldır..sen üzülme tatlım tamamcanım 12 yıldır velayet bende
ama velayet değişiklik davaları oluyormuş.
kıllık değilmi hazır buyumuş kız
alayım der
o zaman konuylada pek ilgisi yokher zaman velayeti alan taraf kimse çocuklarını eşe karşı soğutma çabası içine giriyorlar. Bu boyle olmaz. Biri annedir.Biri babadır. Kim kime kötülük yaptıysa çocuk bundan zarar görmemelidir. Sen çocuğunu küçük yaştan beri doldurursan görüşmek istemez tabi.. bu 1..
2. adamı/kadını nasıl çıldırtıyorlar ki adamın/kadının arayası da gelmiyor lanet olsun çocuğu da onun olsun der gibi.. bu işler gerçekten zor. bi ton örneği var.
verdiğim orneklerde de konu sahibi ile ilgiisi yok üzerine alınmasın[/QUOTE]
o zaman konuylada pek ilgisi yok
kadın yada erkek karşı tarafı deli edebilir,çıldırtabilir ama hiç bir babanın yada annenin canının parçasını lanet olsun diye yok saymaya hakkı yoktur. bu bencilliktir. bu acımasızlıktır. bu evlat sevgisizliğidir. duygusuzluktur
dediğin gibi değil. sen adam yada kadın illallah deyip lanet olsun çocuğuda yok saymıştır diyorsun. bende diyorumki bunu yapamaz,çocuk onun çocuğu,kızsada kadına yada erkeğe bu bahane olamaz.savaşacak,aynen tam da o dedğimden.. sen görmek istersin göstermek istemez bahaneler üretir üretir üretir. zamanla sevgi azalır ilgi azalır. Başka yönlere kayılır ve unutulur.
dediğin gibi değil. sen adam yada kadın illallah deyip lanet olsun çocuğuda yok saymıştır diyorsun. bende diyorumki bunu yapamaz,çocuk onun çocuğu,kızsada kadına yada erkeğe bu bahane olamaz.savaşacak,
çabalayacak.ilgi azalmaz.azalmamalı..
bu hobby değil. bu can
benim cocuğumu boşandıkan sonra hiç aramadı.dediğin gibi değil. sen adam yada kadın illallah deyip lanet olsun çocuğuda yok saymıştır diyorsun. bende diyorumki bunu yapamaz,çocuk onun çocuğu,kızsada kadına yada erkeğe bu bahane olamaz.savaşacak,
çabalayacak.ilgi azalmaz.azalmamalı..
bu hobby değil. bu can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?