Hayatımızdan Çıktı sanıyordum :(

yapmadı cnm.
cocuk çok afalladı
nir arıoki anne beni dedi ürktü
niyeti ne tam bilmiyoruz.
ama vicdanı yerinemi geldi acaba
zor bir ihtmal ama.

bunca şeyden sonra olamaz mı
belki gerçekten kızını özledi
düzeldi
en iyi sen anlarsın ablacım
ama her ne olursa olsun
sürekli gözün kızının üstünde olsun

canımmmm benımm çok teşekkür ederim.
biz öelene kadar sizin arkanızda olucaz.
hiç bırakmıycaz sizi çünki siz bizim canımızdan ötesiniz yavrumuzsunuz.
çok duygulandım.

ne olursa olsun babası. kimseye düşmez sorgulamak.
anneye öyle bir düşerki. bu çocuk benim değil diye istemeyen
12 yıl boyuncca nafakasını bile ödemeyen, aramayan, yok sayan,başka bir kadın için çocuğunu yok sayıp defolup giden adamın babalığını ,o cefakar anneye sorgulamak öyle bir düşerki..

Son düzenleme:

kızım bi gün invajinasyon oldu
kağıt imzalattılar.
neler yaşadım.
kans kustum ama hep ssutum.
kimse bilmese rabbim biliyo.
o benım yavrum.
son nefesime kafar gözlerim üzerinde.
zarar vermesin ama sevicekse alsın sevsin.oki.
kaçırmıom saklmaıom.

gayet sakindi söylermisin akşam kızım benı arasın dedi.
karnesibi sormuş nasılsın demiş.
anneme selam sölemiş.
kızım şu anda 12 yaşında

Ben babamla görüşmüyorum. Bunu öğrenen kişiler de nasıl görüşmüyorsun, ne olursa olsun babandır diyorlar ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Evlilerken babamın elinde bir oyuncakla geldiğini bilmem, beni dinlediğini, bir yere götürdüğünü cahildi bilmiyordu belki ama bunlar bahane değildi. Ayrıldılar yine de aradım babamdır dedim ben aramadan aramaz sormaz merak etmezdi bir ihtiyacım için aradığımda öbür gün telefonu kapatmış olurdu sürekli bir işi olmadığından çok cüzi bir nafaka ödüyordu. Öyle böyle yine de görüştüm ben çağırınca zorla gelse de, bir evi vardı müteahite vermiştik zaten o yapılırken ve bizi kirada olduğumuz dönem boşandılar o ev bitti ve bizden habersiz satmış parasını yemiş bize pazardan üç beş çul çaput aldı meğer sattığı evin parasıymış evladım var demedi oğlum var ev kuracak demedi kızım var evlenecek demedi yine de görüştüm. Evleneceğim zaman söylediğimde evleneceğim kişiyi tanımak bile istemedi merak etmedi, sana şunu bunu alıcam dedi en aradı ne sordu ne yaptın söz nişan diye hiç sormadı ki annem ağabeyinin karısıyla görüşüyordu mutlaka haberi vardı ama aramadı bir iğnesi bile yok evimde o saatten sonra kestim görüşmeyi son damla oldu istemem nişanım dayımlarda oldu. Kendi maaşımdan biriktirdğimle, dayımların yardımıyla eksiksiz evlendim birkaç ay sonra aradı düğününe çağırmadın diye ne yaptın ki benim için çağırayım dedim bitti kardeşim görüşüyor ben görüşmüyorum. Yani kararı kızın verecek görüşmek istiyorsa görüşsün belirli zamanlarda ve evinde kalma olmadan ama istemiyorsa da görüşmesin.

her zaman velayeti alan taraf kimse çocuklarını eşe karşı soğutma çabası içine giriyorlar. Bu boyle olmaz. Biri annedir.Biri babadır. Kim kime kötülük yaptıysa çocuk bundan zarar görmemelidir. Sen çocuğunu küçük yaştan beri doldurursan görüşmek istemez tabi.. bu 1..

2. adamı/kadını nasıl çıldırtıyorlar ki adamın/kadının arayası da gelmiyor lanet olsun çocuğu da onun olsun der gibi.. bu işler gerçekten zor. bi ton örneği var.

verdiğim orneklerde de konu sahibi ile ilgiisi yok üzerine alınmasın

canım 12 yıldır velayet bende
ama velayet değişiklik davaları oluyormuş.
kıllık değilmi hazır buyumuş kız
alayım der
o velayet almalar öyle kolay olmuyor fallencim sen hiç üzme o güzel canını kızını da görüştürme aklı nerdeymiş zaten onca yıldır..sen üzülme tatlım tamam

o zaman konuylada pek ilgisi yok

aynen tam da o dedğimden.. sen görmek istersin göstermek istemez bahaneler üretir üretir üretir. zamanla sevgi azalır ilgi azalır. Başka yönlere kayılır ve unutulur.

Kızınız görüşmek isterse tek göndermeyin siz de bulunun yanlarında.
Allah yardımcınız olsun 12 yıl sonra mı aklına gelmiş hayret bir şey ya.

aynen tam da o dedğimden.. sen görmek istersin göstermek istemez bahaneler üretir üretir üretir. zamanla sevgi azalır ilgi azalır. Başka yönlere kayılır ve unutulur.
dediğin gibi değil. sen adam yada kadın illallah deyip lanet olsun çocuğuda yok saymıştır diyorsun. bende diyorumki bunu yapamaz,çocuk onun çocuğu,kızsada kadına yada erkeğe bu bahane olamaz.savaşacak,
çabalayacak.ilgi azalmaz.azalmamalı..
bu hobby değil. bu can

zaten ilgi çocuk yönünden değil ana/baba anlaşmazlığı yüzünden azalıyor.. neden boşanmış babalar çocuklarını gö-re-mi-yor. boşanmış babalar platformu var bi bak istersen neler yaşandığına.

benim cocuğumu boşandıkan sonra hiç aramadı.
görüşmek istemedi.
istese o zaman gösterirdim.
saklama kaçırma durumları olmadı.
benle evliyken bir başka kadına giti.
bizi sildi ayrıldık.
yıl 2015 oldu ortaya çıktı.
oyle bir durum olsa kendimde kusur arardım ben soğuttum derdim ama
oyle bişiy hiç olmadı.
hatta velayeti almak için çok uğraştı nasıl bakıcaksın dediğimde ya benım
cocukla işim olmaz alıp anneme vericem demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…