- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi FallenAngel
-
Konuyla alakasi yoksa neden bu örnekleri verdiniz ki anlamadim ne anlatmaya calistiniz.her zaman velayeti alan taraf kimse çocuklarını eşe karşı soğutma çabası içine giriyorlar. Bu boyle olmaz. Biri annedir.Biri babadır. Kim kime kötülük yaptıysa çocuk bundan zarar görmemelidir. Sen çocuğunu küçük yaştan beri doldurursan görüşmek istemez tabi.. bu 1..
2. adamı/kadını nasıl çıldırtıyorlar ki adamın/kadının arayası da gelmiyor lanet olsun çocuğu da onun olsun der gibi.. bu işler gerçekten zor. bi ton örneği var.
verdiğim orneklerde de konu sahibi ile ilgiisi yok üzerine alınmasın
bunun cinsiyeti yok. annelerde göremiyor. adam göstermiyor. cinsiyetçi yaklaşım olmuş bu mesajzaten ilgi çocuk yönünden değil ana/baba anlaşmazlığı yüzünden azalıyor.. neden boşanmış babalar çocuklarını gö-re-mi-yor. boşanmış babalar platformu var bi bak istersen neler yaşandığına.
zaten ilgi çocuk yönünden değil ana/baba anlaşmazlığı yüzünden azalıyor.. neden boşanmış babalar çocuklarını gö-re-mi-yor. boşanmış babalar platformu var bi bak istersen neler yaşandığına.
bir anlasamKonuyla alakasi yoksa neden bu örnekleri verdiniz ki anlamadim ne anlatmaya calistiniz.
Konuya yorum yapiyoruz genelleme ya da bosanmis kadinlara seslenmiyoruz..
Konuda boyle bir adam da yok kadın da...
Hem bencil hem yüzsüz.benim cocuğumu boşandıkan sonra hiç aramadı.
görüşmek istemedi.
istese o zaman gösterirdim.
saklama kaçırma durumları olmadı.
benle evliyken bir başka kadına giti.
bizi sildi ayrıldık.
yıl 2015 oldu ortaya çıktı.
oyle bir durum olsa kendimde kusur arardım ben soğuttum derdim ama
oyle bişiy hiç olmadı.
hatta velayeti almak için çok uğraştı nasıl bakıcaksın dediğimde ya benım
cocukla işim olmaz alıp anneme vericem demişti.
ayrıca baba gibi babalara asla sözüm yok.zaten ilgi çocuk yönünden değil ana/baba anlaşmazlığı yüzünden azalıyor.. neden boşanmış babalar çocuklarını gö-re-mi-yor. boşanmış babalar platformu var bi bak istersen neler yaşandığına.
Hem bencil hem yüzsüz.
Allah sizi kurtarmış.
Diğer eşinden çocuğu yok mu? Yaş kemale erince çocuk hasreti mi çekmeye başladı acaba?kurtarmıştır akasyam inşallah :)
Beni az çok tanıyorsunuz ;
12 yıl önce ayrıldım.
kızım babası ile bu süreçte belki 3 belki 4 kez görüştü.
maddi manevi hiç bir şekilde destek olmadılar.
o yaratık zaten benle evliyken başkasıyla beraberdi ve ayrıldık.onla evlendi ondanda ayrıldı.
15 gündür babalığı depreşti.
sürekli arıyor kızla görüşmek buluşmak istiyor.
kız istemiyor ailem istemiyor ben arada kaldım.
12 senedir görmüyorum bilmiyorum nasıl bir hayat sürüyor ne iş yapıyor kız cocuğu güvenip
kalmaya felan yollayamıyorum.
velayet için dava açsa ; alamaz biliyorum aslında ben kızımla o şahsın arasına girmekte istemiyorum.gitsin görüşsün ama ama amaaaaalar.....deli sorular.
değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Diğer eşinden çocuğu yok mu? Yaş kemale erince çocuk hasreti mi çekmeye başladı acaba?
Meleğim 12 yıldır kızını 3-4 kere gören babadan,bu saatten sonra babalık yapması mümkün değildir..
Evladında görüşmek istemiyorsa,bir bahane bulup kesin tavrını koysun,2.evliliğinden boşanıncamı babalık yapmak aklına gelmiş bu adamın..
oyy kaçırmış mı. sakın verme fallen sakınondan bir oğlu var kızımla aralarında 2 yaş var.
onunla görüşütormuş canım sanırım
bir keresinden jkaçırmış çocuğu soğuk evlerde saklamış
çocuk zaturre olmuş.
abla bu nasıl biri ben çözemedim
amacı ne ama öğrencez inşallah
ondan bir oğlu var kızımla aralarında 2 yaş var.
çocuk zaturre olmuş.
abla bu nasıl biri ben çözemedim
amacı ne ama öğrencez inşallah
YOK ABLA benım barışmıcamı bilir.Diğer eşte terk ettiğine göre ortada kaldı bence,kızın vasıtası ile belkide seninle barışma taktiği olabilir..
oyy kaçırmış mı. sakın verme fallen sakın
YOK ABLA benım barışmıcamı bilir.
3.evliliği yapmış sanırım yada sevgilisi var
benle işi benimde onla işimiz olmaz.
O zaman asla güvenmeyin bu adama eğer kızınız görüşmek isterse siz de gidin onunla beraber.ondan bir oğlu var kızımla aralarında 2 yaş var.
çocuk zaturre olmuş.
CANIM ben gidemem onunlaO zaman asla güvenmeyin bu adama eğer kızınız görüşmek isterse siz de gidin onunla beraber.
Yazdıklarınızı okudum baştan sona.Kızınızı o
adama tek başına sakın yollamayın.Kaç sene geçmiş aradan şimdi neden kızı aklına gelmiş,amaç ne? Eski eşinizin babasının bir ağzını arasanız.Neden depreşmiş babalığı sorsanız.
Bizim başımızda da var bu modelden.Yeğenlerimi görmeye
düşüp kalktığı kadınlarla gelir,nafaka ödemez,aylarca aramaz sormaz."Biz ayrılırsak baban bakar
çocuklara" diyecek kadar rahat,küstah bir adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?