• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatimizin karari ne yapmamiz lazim:(

Yukarıdaki bi gerizekaliya..
Devamlı benim konularıma gelip benle ugrasacaklarimis kocalariniz sizi becerip bi kenara atiyo ilgi alaka gormuyosunuz burda böyle şeylerle ugrasirsiniz
Bi başka gerizekaliya
Dis hekimleri 5bin alamazmis 4yıl sonra dis hekimi olcam enfilasyon denen biseyden haberin varsa alir ve su andada aliyp hükümetin hekimler için belirlediği memur maaşı döner sermaye ve yapılan işlem başına para aliyosun bilgisizlik boyle bisey tabi.
Dis hekimleri 5bin aliyosa herkes akin etsin yazmış bi embesil hayatımda boyle komik bisey duymadim git kazan oku o zaman kolaysa. Beyin bedava yani. At kafaya kazan
Çoğunuz kocalarinizin pacavralarisiniz burda ahkam kesiyosunuz afedersiniz de. Seviyeniz yaptığınız yorumlardan belli bilginiz olmayan şeyde susun
Ar damariniz çatlamış gibi satasiyosunuz yüzsüz ler utanmazlar sataşma içerikli yorum yapmayın dedim yapan bu sifatlari vasfina yedirmistir dedim dedim ama kime dedim.

Yazmayayım diyorum, Allah'ın kulunu şerrimden sakla diye adaklar adıyorum ama sen kaşınıyorsun...!!!

Senin aslında bir kaşık suluk işin var ama neysee...!

Bir insanın bu kadar kalitesiz olduğunu bir sende gördüm.! Türünün tek örneğisin gerçekten. Ve seni incelemeye alsınlar ZOOLOJİ UZMANLARI..! Senin annen de ev hanımı ufaklık.. Babanın annene yaptıklarını burada kimseye yazmana gerek yoktu.! :1: Üzüldüm annene demek ki o iş bitince bir kenara atılıyor, sen de çocuk aklınla özel hayatlarını yazıyorsun ayıppp ağzına biberi dayarım şimdi :1::1:

Bu arada içimde kalmasın babana söyle de bir ara öss ye girsin bari. Bizde onu puanıyla yerelim erkek arkadaşını yerermiş ya hani :1:

Ve içimdeki holigonı çıkaran nadir varlıklardan biri olduğun için tebrik ederim.. İnsanları sınıflandırarak mecazen "ağız kokusu çekiyorsunuz" imajı yaratırosun ya, bunu reelleştir "ağız kokusu çekecek olan kim" diye bak aynaya el salla :3:

Üslupsuz, seviyesiz, küfür kitaplarında kelimelerin yanına resmi koyulası cahil, ezik insan... Sana diyecek çook söz var ama neyse.. Diyecek laf çok, koyacak kap yok derler.. İçi boş bir çuvalsın vesselam :1: Seni iyi bir benzetmek lazım ancak sanal ortam işte ne mutlu sana:ssz: Doktor olursun da bir gün bana denk gelirsin umarım :16: sana öyle güzel hitaplarım olacak kii :31: İyi ki varsın ama yine de biliyor musun.. Şu dünyada senin gibi basit kişiliksizler olmasa, kişilikli olanların değerini anlayamayacağız..

konu sahibi öncelikle bu forumdaki kişilerle terbiye sınırları içerisinde konuşmanızı öneririm.
herkes işi gücü bırakmış benimle ilgileniyor diyorsun ama sen kendini çok değerli sandığın için herkesin bu topikte olduğunu düşünüyorsun sanırım.
burası insanların birbiriyle dertlerini paylaştığı,kendi içlerinde birbirlerine yardımcı olarak çözüm aradığı bir forum. siz eşi ve ailesi bölümüne konuyu açmışsınız herkes size gelip burada yardımcı olmaya çalışıyor ama siz de insanları aşağılama havası var.
ilk 13 bine girip diş hekimliğini kazanabilmiş olabilirsiniz ama ne yazık ki insanlığı kazanamamışsınız. yazık valla çok yazık..

Yazmayayım diyorum, Allah'ın kulunu şerrimden sakla diye adaklar adıyorum ama sen kaşınıyorsun...!!!

Senin aslında bir kaşık suluk işin var ama neysee...!

Bir insanın bu kadar kalitesiz olduğunu bir sende gördüm.! Türünün tek örneğisin gerçekten. Ve seni incelemeye alsınlar ZOOLOJİ UZMANLARI..! Senin annen de ev hanımı ufaklık.. Babanın annene yaptıklarını burada kimseye yazmana gerek yoktu.! :1: Üzüldüm annene demek ki o iş bitince bir kenara atılıyor, sen de çocuk aklınla özel hayatlarını yazıyorsun ayıppp ağzına biberi dayarım şimdi :1::1:

Bu arada içimde kalmasın babana söyle de bir ara öss ye girsin bari. Bizde onu puanıyla yerelim erkek arkadaşını yerermiş ya hani :1:

Ve içimdeki holigonı çıkaran nadir varlıklardan biri olduğun için tebrik ederim.. İnsanları sınıflandırarak mecazen "ağız kokusu çekiyorsunuz" imajı yaratırosun ya, bunu reelleştir "ağız kokusu çekecek olan kim" diye bak aynaya el salla :3:

Üslupsuz, seviyesiz, küfür kitaplarında kelimelerin yanına resmi koyulası cahil, ezik insan... Sana diyecek çook söz var ama neyse.. Diyecek laf çok, koyacak kap yok derler.. İçi boş bir çuvalsın vesselam :1: Seni iyi bir benzetmek lazım ancak sanal ortam işte ne mutlu sana:ssz: Doktor olursun da bir gün bana denk gelirsin umarım :16: sana öyle güzel hitaplarım olacak kii :31: İyi ki varsın ama yine de biliyor musun.. Şu dünyada senin gibi basit kişiliksizler olmasa, kişilikli olanların değerini anlayamayacağız..

bu laflar girdiği yerden çıkmaz :46:

Allah bize iki yuvarlak organ verdi..biri düşünmek diğeri üzerinde oturmak için..Doktor olabilirsin ama yaptığınız yorumlardan hangisini kullandığınız belli..bir okumuş insan olarak seviyenizi korumanızı beklerdim..sert yaklaşımlarda bulundukça,yorumlarda sertleşir yani bu durumun sizin mesleğinizle alakası yok,davranışınızla alakalı..saygı,sizin yaptığınız her yorumunuzda azalan bir durum..ne oldum değil ne olacağım demelisiniz.Allahım sizin gibi doktorlarla karşılaştırmasın,sizlere muhtaç etmesin..

Özürlü musun sen yukardaki mesajlarda benden cok meslegime siralamama basarilarima laf atılmış at gozlu hala ne diyo ya yürü git Allah askina.siz böyle yaptikca doktorların maaşı da saygınlığı da kariyeri de alcalmaz aksine yükselir. Siz beş milyar almazlar deseniz de o almaya devam edecek neyin kafasını yasiyosunuz zenginin mali fakirin çenesini yorarmis. Koltuguma ezile büküle oturacak olan sizlersiniz küçümsemeden önce düşünün. Bi implanta 6yüz lira vereceksiniz yani kusura bakmayin ama gercekten malsiniz tam bi mal Oha diyorum başka bisey demiyorum sorununuz varsa devlete anlatın 3milyar alıp üstü kalsin mi diyelim. Baskasindakine fesatlanip kiskamcagniza elinizrekine sukredin koca parası yiyen mahluklar o da tenezzul edip para verirse.

Merve ve kizlar....
Lütfen bu konu daha fazla uzamasin.
Bu sekilde devam ederse kimse kimseyi anlamadan sadece karsilikli atisma
yaparak, tek yönlü bir iletisim akisi meydana gelecek.
Bunun da kimseye bir faydasi yok.

Merve sende olayi gurur meselesine cevirme, cünkü burada her meslek grubundan
insan var. Dolayisiyla kimse cikip ben suyum demiyorsa bu kesinlikle
etiketleriyle degil kisilikleriyle önplanda olmak istediklerinden.
Etiket insani bir yere kadar tasir sonrasinda kisiligiyle basbasadir insan.

Son düzenleme:
arkadaşlar kızın eski konularına bi göz atarsanız psikolojik sıkıntıları varmış tedavi görüyormuş zaten

hani çok da normal insan yerıne koyup mantıklı cevap beklememek lazım...

Allah bi an önce şifa versin...

Dis hekimliği okumasaydim bu kadar profilimi mesajlarımi araştıracak miydin saygı konuşuyor ışte saygi reklamın iyisi kötüsü yoktur valla tek gundeminiz ben olmuşum ohh:)

arkadaşlar bu kıza daha fazla birşey yazmayalım çünkü nasıl bir ruh hali ve düşünce yapısında olduğunun özeti yukarıdadır

onun eski konularını diş hekimi olduğu için araştırdığımı sanıyor ...

yani gerçekten yazık ben çok üzüldüm bu arkadaşın durumuna...:50::50:

Burda ahkam kesin durun akşam kocanız gelince azar yiyeceksiniz sizi kullanıp gidip uyuyacak siz de buraya gelip millete satasip rahatlamaya calisacaksinz. Bi kisminiz da hayvan gibi didinip bir milyaro zor kazanacak bi cok kisi vasaramadigi şeyler icin ağlayacak çoğunuz da hiç bisey basaramadan koca eline bakarak geberip gideceksiniz. Zenginin malının derdine dusup basarilinin seviyesini kiskanip karalamaya çalışıp aslında orda olmayı için için isteyerek oleceksinuz ışte siz boyle zavallilarsiniz ben gidiyorum ne halt yiyosaniz yiyin profilime girin diğer konularimi batirin mesajlarimi okuyun hayatımı araştırın acigimi bulmaya çalışın şikayet edin ban yiyim falan insan bos olunca iste hadi kocanız isten gelene kadar burda benle uğraşın ya da kendi kendinize konuşun ben gidiyorum :) ne kadar önemli bi insanmisim değerimin sahip olduklarımon farkına vardım :)

Back
X