- Konu Sahibi mmmerrrvvve
Yukarıdaki bi gerizekaliya..
Devamlı benim konularıma gelip benle ugrasacaklarimis kocalariniz sizi becerip bi kenara atiyo ilgi alaka gormuyosunuz burda böyle şeylerle ugrasirsiniz
Bi başka gerizekaliya
Dis hekimleri 5bin alamazmis 4yıl sonra dis hekimi olcam enfilasyon denen biseyden haberin varsa alir ve su andada aliyp hükümetin hekimler için belirlediği memur maaşı döner sermaye ve yapılan işlem başına para aliyosun bilgisizlik boyle bisey tabi.
Dis hekimleri 5bin aliyosa herkes akin etsin yazmış bi embesil hayatımda boyle komik bisey duymadim git kazan oku o zaman kolaysa. Beyin bedava yani. At kafaya kazan
Çoğunuz kocalarinizin pacavralarisiniz burda ahkam kesiyosunuz afedersiniz de. Seviyeniz yaptığınız yorumlardan belli bilginiz olmayan şeyde susun
Ar damariniz çatlamış gibi satasiyosunuz yüzsüz ler utanmazlar sataşma içerikli yorum yapmayın dedim yapan bu sifatlari vasfina yedirmistir dedim dedim ama kime dedim.
Yazmayayım diyorum, Allah'ın kulunu şerrimden sakla diye adaklar adıyorum ama sen kaşınıyorsun...!!!
Senin aslında bir kaşık suluk işin var ama neysee...!
Bir insanın bu kadar kalitesiz olduğunu bir sende gördüm.! Türünün tek örneğisin gerçekten. Ve seni incelemeye alsınlar ZOOLOJİ UZMANLARI..! Senin annen de ev hanımı ufaklık.. Babanın annene yaptıklarını burada kimseye yazmana gerek yoktu.!

Bu arada içimde kalmasın babana söyle de bir ara öss ye girsin bari. Bizde onu puanıyla yerelim erkek arkadaşını yerermiş ya hani

Ve içimdeki holigonı çıkaran nadir varlıklardan biri olduğun için tebrik ederim.. İnsanları sınıflandırarak mecazen "ağız kokusu çekiyorsunuz" imajı yaratırosun ya, bunu reelleştir "ağız kokusu çekecek olan kim" diye bak aynaya el salla

Üslupsuz, seviyesiz, küfür kitaplarında kelimelerin yanına resmi koyulası cahil, ezik insan... Sana diyecek çook söz var ama neyse.. Diyecek laf çok, koyacak kap yok derler.. İçi boş bir çuvalsın vesselam