- Konu Sahibi mmmerrrvvve
ne çirkin insansın be merve, o kadar laf yedin daha mı istiyosun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafının arkasında dur git öğretmenlige o zaman o kadar ahkam kestin. Bence sen zaten öğretmenlik okuyosun tıp istemus kazanamamissin böyle oyunlarla kompleksini gidermeye calisiyosun öğretmenlik hakkında burda güzel seyler duyup rahatlamak istoyosun:) psikolojiden cok iyi anlarım:)?
Ben her yere bangır bangır müh. olmak istediğimi yazıyorum ilk 15.000'e girmişsin ama okuma alışkanlığı edinememişsin
Diş hekimliği ne ki ya,versler istemem![]()
Cok malsin biliyosun di mi :) dişe tedaviye gidince hanimli beylii yumuşak yumuşak sizli mizli konusmayi bilirsin ama :) sen asla ıstediğin yeri kazanamayacaksin bunu bil :)
Cok malsin biliyosun di mi :) dişe tedaviye gidince hanimli beylii yumuşak yumuşak sizli mizli konusmayi bilirsin ama :) sen asla ıstediğin yeri kazanamayacaksin bunu bil :)
Benim mallığım tartışılır ama senin ne mal olduğunu aslıda ne olmadığını herkes biliyo
Hadi canım nasıl olsa bi daha siteye gelemeyeceksin iyice çemkir içinde kalmasın
arkadaşlar kızın eski konularına bi göz atarsanız psikolojik sıkıntıları varmış tedavi görüyormuş zaten
hani çok da normal insan yerıne koyup mantıklı cevap beklememek lazım...
Allah bi an önce şifa versin...
Iki ay sinra tercih sonuçları açıklandiginda aglamalarina.sahit olmak için profinini takip edicem
arkadaşlar kızın eski konularına bi göz atarsanız psikolojik sıkıntıları varmış tedavi görüyormuş zaten
hani çok da normal insan yerıne koyup mantıklı cevap beklememek lazım...
Allah bi an önce şifa versin...
İlk 2 sayfayı okuyup yorum yapmıştım ama vazgeçtim.
Bence konu baştan sonra yalanlarla dolu.
Zira dişhekimliğini bilmem kaç puanla kazanmış birinin uslubu bu kadar kötü olamaz.
Esprileri bile inceden inceden olurdu,
konu sahibi direkt argoyla hatta mahalle agzıyla bir tutum sergiliyor..
Et lütfen,takiçilerimde olmuşmaya başladı sanal ortamda
Beni sadece takip edebilirsin zaten
Dis hekimliği okumasaydim bu kadar profilimi mesajlarımi araştıracak miydin saygı konuşuyor ışte saygi reklamın iyisi kötüsü yoktur valla tek gundeminiz ben olmuşum ohh:)
Hala konuşuyorsun ya ne diyeyim sana.Ben ben öğretmenlik istiyorum demedim ailem öğretmen olmamı isterdi dedim, çok saygın bir meslek olduğu için.Saygınlığın puanla alakası yok yani.Anlatmaya çalıştığım buydu.Bunu bile anlamadıysan diş hekimliğiyle övünmen doğal, bunu bile zor anlıyorken onu kazanman mucize.İlla duymak istiyosan benim çevremde 13 bininci olanı teselli ederler tebrik değil.Ama kimse başarısıyla hava atmaz ! Benim ego problemim yok, tıp okuduğumu söylemekle elime bir şey geçmez.Fen lisesinden mezunum yani hayatım boyunca başarılı bir öğrenciydim.Ama senden önde sadece geçen sene on üç bin insan var.Yazıyla 13.000. Hadi diyelim bana inanmıyorsun, senden önce nerdeyse bir şehir nüfusu kadar insan var, hele önceki yılları da sayarsak ohoooLafının arkasında dur git öğretmenlige o zaman o kadar ahkam kestin. Bence sen zaten öğretmenlik okuyosun tıp istemus kazanamamissin böyle oyunlarla kompleksini gidermeye calisiyosun öğretmenlik hakkında burda güzel seyler duyup rahatlamak istoyosun:) psikolojiden cok iyi anlarım:)?
Icimdekileri yazayimda banlasinlar:)
Bi çoğunuz kiskancsiniz doktor mühendis subay duyunca kudurdunuz çünkü hem bisey başaramamış indanlarsiniz hem de kocalarınızin sadece birlikte olup bi köşeye attığı ilgi görmemiş zavallı insanlarsiniz
Bi kisminiz da zoraki memur olmuş memur olmak için gebermis ve doktor mühendis subay üçlüsünü görünce çıldırmış insanlarsiniz. Hayatinizda 1milyardan fazla parayi bi arada gorememis insanlarsiniz
Ve hepiniz bi dis hekimine gidince saygı gösterisinden öldüğünuz nerdeyse elimizi öpecek insanlarsiniz. Biz okulda beyaz onluk giyince doktor gibi saygı goruyoruz aha ogrenciyken mutfak onlugu değil beyaz önlük:) kiiiii 5milyar cok cok az bile bence hem sizin gibilerle uğraşıyoruz hem doktor hem veterinerlik yapıyoruz hem de 5milyar gibi ufak bi para alıyoruz yani yazık bize valla üzüldüm simdi
Umarım birileri bi şekilde sana dava açar ve fakülten seni kurtarır![]()
Bu lafı soyleyecek kadar cahilsin burda hakaretlere ve suclamalara maruz kalan benim eşşek bile denildi yalancılıkla suclamdim keşke dava acilsa da kazansam:) editörlere yalvarirsiniz artık nolur mesajlarımi sil diye :) ne sayısaldan anliyon ne hukuktan:)