Alıcam ama bana çözümsüzmüş gibi geliyor..psikolojik destek almalisin. sen psikolojik boşluktaymissin ve direkt baglanmissin. şuan o olmadan yapamam vs demen kendini ikinci plana atman da bunu gösteriyor
Sizinkisi sevgi değil saplanti. Evliyim eşim var yarin bir gun bosanabiliriz bosandigimizda kendi hayayim icin cabalar ve yine bu kadar mutlu olurum. Siz sinava hazirlanmadim diyorsunuz. Arkanizda desteknolan kimse yok elinize bir meslek almalisiniz ykksa ilerdenesiniz allah korusun sizi dövse sovse kapi disari etse ezik gibi davranmadan kapiyi carpar ceker gidersiniz. Bir insana baglanir mi mutluluk ya insanlar herseyi mahvederler. Cok iyi bir evliligim var ckk şükür eşim Dunyalar iyisi ama yine güvenmem. Su anda mutluyuz yarina tek büyük yanlis bir harekete bakar. Burada evliliklerimizi yasadiklarimizi neleri atlattiklarimizi okuduğunu düşünüyorum. Ne demek kendimi düşünemiyorum seni haketmeyen biri olsa da pesinden gitmeye devam mi edeceksin az kendini silkele bi kendinize gelin ya. Yaşınız kac bilmiyorum ama biraz kendi hayatiniza adapte olmaya calisinHerkese selam arkadaşlar.. size bir sorum var ben uzun zamandır birini seviyorum suan iliskimiz varla yok arası yani tam net değil ama onu çok uzun zamandır seviyorum beni bu hayata bağlayan onun dışında ailem falan yok yani varlar ama çok kötü şeyler yaşattılar bana burası uzun hikaye o yüzden onu anlatmayacağım ama şunu bilin ko gözümde bir damla değerleri yok.Ben bu kisiye de bağlandım gibi bir sey onunla iliskim net olmadan geleceğe dair hiçbir adım atasm gelmiyor mesela snvlarm var önümde ama çalsmadm çünkü o olmadan snavı kazansam ne olur hayat anlamını yitiriyor benim için yani mutluluğu sadece onunla olmaya bağladım onun dısında kimsyle mutlu olamıyorum o olmadan mutlu olamıyorum ve dolayısıyla yaşamak istemiyorum sizce ne yapmalıyım? Yani kendini düsün falan derseniz ben düşünemiyorum bencil olamıyorum kendimi onsuz düşünemiyorum hayatm boyunca kötü seyler yasadm çok acı çektim sevdiğim birtek o, ondan baska birsey istemiyorum ne para,pul ne de baska bisey ama onunlada birtürlü netlesmiyor iliskim bunun nedenini sormayın ama lütfen bana sunu anlatrmısınız biliyorum bi baskası olsa yerimde kendini düsünür biraz ama ben bunu hic yapamıyorum yani ben...diye birsey kalmadı sanki çünkü o kadar çok acı yasadm ki geriye ben bırakmadılar belki bu yüzden ben diyemiyorum bu arada gencim, güzel bi kadınım istesem suan birsürü kisiyle birlikte olurum ama ben bir tek onu istiyorum yada ne biliyim benim yerimde baskası olsa iliskisi net değilken suan baska biriyle kendisine değer veren biriyle olmayı dener ama ben yapamıyorum kendimi düşünemiyorum...
Yorum için cok teşekkür ederimSizinkisi sevgi değil saplanti. Evliyim eşim var yarin bir gun bosanabiliriz bosandigimizda kendi hayayim icin cabalar ve yine bu kadar mutlu olurum. Siz sinava hazirlanmadim diyorsunuz. Arkanizda desteknolan kimse yok elinize bir meslek almalisiniz ykksa ilerdenesiniz allah korusun sizi dövse sovse kapi disari etse ezik gibi davranmadan kapiyi carpar ceker gidersiniz. Bir insana baglanir mi mutluluk ya insanlar herseyi mahvederler. Cok iyi bir evliligim var ckk şükür eşim Dunyalar iyisi ama yine güvenmem. Su anda mutluyuz yarina tek büyük yanlis bir harekete bakar. Burada evliliklerimizi yasadiklarimizi neleri atlattiklarimizi okuduğunu düşünüyorum. Ne demek kendimi düşünemiyorum seni haketmeyen biri olsa da pesinden gitmeye devam mi edeceksin az kendini silkele bi kendinize gelin ya. Yaşınız kac bilmiyorum ama biraz kendi hayatiniza adapte olmaya calisin
kendine olan öz saygını ve benliğini yitirmişsin. aklı başında olan her insan kendini düşünür zaten senin burda bu soruyu sorman yanlış,olması gereken bu çünküYorum için cok teşekkür ederimüni bitirdim ama kpss v.s hazrlanamadm hiç gücüm yok biliyor musunuz kendi başıma,tek başıma bi hayat düşünemiyorum çok haklısınz söyledikleriniz de ama siz nasıl düşünebiliyorsunuz kendinizi? Ben iste bunu yapamıyorum bi insan kendini hiç mi düsünemez... Ben işte yapamıyorum...
Şimdi yazarken fark ettim evet mesele bu belki de kendime olan saygım yok. Çünkü beni değersizleştirdiler,çok kötülük gördüm alıstım değersiz olmaya işte o yüzden düşünmüyorum kendimi hiç...kendine olan öz saygını ve benliğini yitirmişsin. aklı başında olan her insan kendini düşünür zaten senin burda bu soruyu sorman yanlış,olması gereken bu çünkü
insanın kendini düşünmesi ne zaman bencillik oldu ya.bencil olamıyorum
belki değil apaçık kendinize saygınız yok.Şimdi yazarken fark ettim evet mesele bu belki de kendime olan saygım yok. Çünkü beni değersizleştirdiler,çok kötülük gördüm alıstım değersiz olmaya işte o yüzden düşünmüyorum kendimi hiç...
Kurkmantolusero'cum beni hatrlayıp açklamayı yapmıs:)))İlişkiniz neden netleşmiyor onu anlamadım
Sizi değersizlestirmeleri değersizlik anlamına gelmiyor dediniz..buna çooooook uzun zaman maruz kaldığınız oldu mu peki? Bir defadan ya da birkaç defadan bahsetmiyorum.Aile üyeleriniz tarafından sonra üstüne hayyatta insann basna geliyor çnkü diger insanlarn da egoları var arkadaslarınız tarafndan falan ama ailenizin sizi istememesi,üstüne o insanlar üstüne sevdiğiniz adamda eklenince geriye siz diye bisey kalmıyor.......belki değil apaçık kendinize saygınız yok.
sizi degersizlestirmeleri değersiz olduğu anlamina gelmiyor inanın çok zor seyler yaşayıp nerelere gelen kendine güvenen saygı duyan seven insanlar var. siz bı psikolaga gidin buraya yazarak olacak iş değil bu
iyi o zaman siz bu kafayla devam edinSizi değersizlestirmeleri değersizlik anlamına gelmiyor dediniz..buna çooooook uzun zaman maruz kaldığınız oldu mu peki? Bir defadan ya da birkaç defadan bahsetmiyorum.Aile üyeleriniz tarafından sonra üstüne hayyatta insann basna geliyor çnkü diger insanlarn da egoları var arkadaslarınız tarafndan falan ama ailenizin sizi istememesi,üstüne o insanlar üstüne sevdiğiniz adamda eklenince geriye siz diye bisey kalmıyor.......
Ben kötü bisey dememedim yanlş anlamayın, durumumu anlatıyorum sadece.. dediğim gibi çok uzun zaman buna maruz kalınca insan benliğini yitiriyor.Yani ben şuan şey diyemiyorum değerliyim diyemiyorum desem de yalan olur gibi geliyor etrafmda bana değer vermeyen benim canımı her fırsatta yakan bu kadar insan varken üstelik çoğuyla kan bağm var... Anlatabildim mi durum bu. Şimdi napılır nasl kazanılır bu öz saygı denilen şey? Etrafnzda size değer veren 1kişi bile yokken? Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Şöyle böyle yaparm diyorsunuz ama inanın içinde olmayan bilemez. Bana değerli olduğumu hisstiren bi kanıt yok. Somut hicbir sey yok kendim inanmam isteyince böyle kant arıyorum ister istemeziyi o zaman siz bu kafayla devam edin
ben buraya nelere maruz kaldigimi anlatsam ağzınız açık okursunuz emin olun sizin kadar çok şey bende yaşadım hem ailevi hem arkadaş hem ilişki yüzünden. ama bu bahanelerin arkasına siginmadim. sizin ciddi psikolojik desteğe ihtiyacınız var bende size kötü amaçlı yazmıyorum ama gidin destek alın bir an önce yoksa daha büyük bir bataklığa surukleneceksiniz. şuan kendi kendinize bir yere kadar gelirsiniz domino taşı misali bir darbede yine aynı uzman desteği gerekiyor bunu anlatmaya çalışıyorum size.Ben kötü bisey dememedim yanlş anlamayın, durumumu anlatıyorum sadece.. dediğim gibi çok uzun zaman buna maruz kalınca insan benliğini yitiriyor.Yani ben şuan şey diyemiyorum değerliyim diyemiyorum desem de yalan olur gibi geliyor etrafmda bana değer vermeyen benim canımı her fırsatta yakan bu kadar insan varken üstelik çoğuyla kan bağm var... Anlatabildim mi durum bu. Şimdi napılır nasl kazanılır bu öz saygı denilen şey? Etrafnzda size değer veren 1kişi bile yokken? Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Şöyle böyle yaparm diyorsunuz ama inanın içinde olmayan bilemez. Bana değerli olduğumu hisstiren bi kanıt yok. Somut hicbir sey yok kendim inanmam isteyince böyle kant arıyorum ister istemez
Anladım gideceğim mutlaka ama belki bi fikir edinirim diye konu açtım ve edindim de gercekten yani problemimin ne olduğunun farkına vardım yorumlar sayesindeben buraya nelere maruz kaldigimi anlatsam ağzınız açık okursunuz emin olun sizin kadar çok şey bende yaşadım hem ailevi hem arkadaş hem ilişki yüzünden. ama bu bahanelerin arkasına siginmadim. sizin ciddi psikolojik desteğe ihtiyacınız var bende size kötü amaçlı yazmıyorum ama gidin destek alın bir an önce yoksa daha büyük bir bataklığa surukleneceksiniz. şuan kendi kendinize bir yere kadar gelirsiniz domino taşı misali bir darbede yine aynı uzman desteği gerekiyor bunu anlatmaya çalışıyorum size.
ennn kötü şey emin olun insanlar sizi nereye çekerse oraya gidersiniz ki şuan da üzgünüm ama karşı taraf sadece cinsel tatmin amaçlı sizinle. zaten siz de farkındasınız ilerde daha da kotu olmasın diye silkelenin biran önce kendinize gelin.. ama dediğim gibi mutlaka da psikologla çalışınAnladım gideceğim mutlaka ama belki bi fikir edinirim diye konu açtım ve edindim de gercekten yani problemimin ne olduğunun farkına vardım yorumlar sayesindefarknda değildim öz benliğimi yitirdiğimin..
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah...ennn kötü şey emin olun insanlar sizi nereye çekerse oraya gidersiniz ki şuan da üzgünüm ama karşı taraf sadece cinsel tatmin amaçlı sizinle. zaten siz de farkındasınız ilerde daha da kotu olmasın diye silkelenin biran önce kendinize gelin.. ama dediğim gibi mutlaka da psikologla çalışınhayatınızın kalanı güzel geçerim umarım size inanıyorum
Herkes gidicidir bende dahil olmak üzere bunun bilincindeyim. Eşim Allah korusun beni aldatabilir dövebilir sevgisi bitebilir keza benimde öyle en kötü ihtimal ölebilir.... Benim ayakta kalmam gerekiyor. Hayatta kalirkende mutlu olmam gerekiyor yoksa ayakta olmamin bi anlami olmaz. Allaha şükür yürüyebiliyorum yuruyemeyenler var görebiliyorum goremeyenler var, karnimi doyurabiliyorum, gunlerce yiyecek bulamayanlar var ben mutsuz olmak icin Allahtan belamimi istiyim daha. Karsimdakine bana deger verdigi ölçüde deger veriyorum. Hic kimse ben dahil bulunmaz hint kumasi değil. Elinize mesleginizi alın sonra kafaniza uyan anlatlsabileceğiniz biri karsiniza çıkar maddi güç özgüven demek. Kendini dusunmemek buyuk bi ozguvensizlik. Sabah zil sesim aşırı hareketlidir bu gulumseyerek uyanmami saglar. Asla ic karartici sarkilar dinlemem cok sukrederim her aklima geldiginde. Dua ederim olursa olur olmazsa yine sukrederim demek ki hayirli degilmis. Cok degil 10 yil sonrasini dusunun aimdiki insan belki baskasiyla evlenecek o mutlu olup kariyer sahibi olup sizi hic düşünmeyip baskasiyla evlenirken siz mutsuzlukla ördügunuz duvarlarinizda sadece yas alacaksiniz yaslandiginizla kalacaksniz. Valla seven sever kardesim sevmiyorsa çokta sey yapamam. Gülümseyin aynanin karsisina gecip hayallerinizi anlatin kendinize. Hayat cok kısa bugunler bir daha gelmez geri.Yorum için cok teşekkür ederimüni bitirdim ama kpss v.s hazrlanamadm hiç gücüm yok biliyor musunuz kendi başıma,tek başıma bi hayat düşünemiyorum çok haklısınz söyledikleriniz de ama siz nasıl düşünebiliyorsunuz kendinizi? Ben iste bunu yapamıyorum bi insan kendini hiç mi düsünemez... Ben işte yapamıyorum...
ama kendini düşünmek bencillik değil ki. Ayrıca bazen bencil olman da gerekiyor. Kendin de demişsin kendime değer vermiyorum diye. Kendine değer vermeden, saygı duymadan o kişi bir başka kişi kimse sana istediğin değeri vermez ve netlik olmaz. Uzun bir süreç ama aşabilirsin bu durumu kendi içinde ya da destek alarak.Yani kendini düsün falan derseniz ben düşünemiyorum bencil olamıyorum kendimi onsuz düşünemiyorum hayatm boyunca kötü seyler yasadm çok acı çektim sevdiğim birtek o, ondan baska birsey istemiyorum ne para,pul ne de baska bisey ama onunlada birtürlü netlesmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?