hayatın anlamsızlığı:((

tuba3443

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
163
136
53
35
3 yıllık evliyim. 28 yaşındayım ve çalışıyorum. Eşimden çok memnunum Allah razı olsun. Ama hayat bana hep bi anlamsız geliyor. Evde kalsam çalışmak istiyorum. Çalışsam evde kalmak istiyorum. 1 yıldır bebek istiyoruz. Olsa da işten de ayrılsam diye bekliyorum. Eşim il dışında çalışıyo 2 haftada bir haftasonları gelıyor. Sanki mutlu olmak için bi habere ihtiyacım var. Keşke hamıle kalsam hayata devam edebılmem için bi bahanem olacak gibi. Bu ruh halınden kurtulamıyorum.

Ilk olarak eğer bebek istiyorsan stresten kesinlikle uzak durman lazm. Geç olsun güç olmasin. Sağlikli olman en buyuk mutluluk. Esinle mutlusun tek eksik bebek gibi gelebilir ama oda insallah olur. Moralini bozma gune pozitif basla. Hem bu senin dediģin calisirken evde kalmak evdeyken calismam istiyorum dusuncen her insanda oluyor ben ise giriyorum 6 ay calisiyorum sikiliyorum keske evde dursam diyorum suan yaklasik 6 aydir evdeyim ve keske calissam diyorum

Çok haklısın. Ama güne pozitif başladığım günleri unuttum nerdeyse. Sabah zorla uyanıyorum zorla işe geliyorum.Akşamı zor ediyorum. Biliyorum rabbim ne zaman uygun görürse o zaman verir. Ama sanki hamıle kalmakta bahanem olacak gibi. İnançsız bi insan değilim ama olmuyo işte Sanki bebeği artık bebeğim olsun diye değilde eğer olursa daha cok hayata sarılmam gerektıgını bılırım gibi sırf bu yuzden ıstıyomusum gıbı. Yanlış mı dusunuyorum bılmıyorum.

Eşinizle iki haftada bir hafta sonu görüşüyorsunuz yani.Esinizden memnunsunuzdur çünkü tartışacak zamanınız bile yok :) Bu durumda psikolojinizi etkiliyordur.Boyle ne kadar devam edebilir ki,bir aile düzeni yok ortada,yalnız yasiyor gibisiniz...Bence eşinizin çalıştığı yere taşının,zaten kendi işinizin de bir bağlayıcılığı yokmuş.

bütün bu düşüncelerinin kaynağı sanırım eşinin yanında olmaması..arada bir gitse tamamda sürekli bu şekilde olması sorun..

Eşim 9 aylığına gitti zorunlu görevlendirmeden dolayı. Uzun süreli gitmiş olsaydı bende gidecektim. Ama kısa süreliğine bi daha ev bul taşın falan değmez diye düşündük. Ondan dolayı kaldım bende. Malesef durum bu

Anladım,9 ay kısa bir süre değil aslında 1+1 bir eve geçici olarak tasinilabilirmiş,ama siz böyle tercih etmissiniz.Durumunuz bundan kaynaklaniyor muhtemelen.

neden eşinizin çalıştığı ile tasınmıyorsunuz? hem o zaman stresten uzaklaşır hamıle kalma ıhtımalınızde artar.
Eşim çok uzun süreliğine gitmiş olsaydı gidecektim. Ama 9 aylığına gitti o süre içinde bi daha ev bul taşın git tekrar geri gel değmez gibi geldi.

Anladım,9 ay kısa bir süre değil aslında 1+1 bir eve geçici olarak tasinilabilirmiş,ama siz böyle tercih etmissiniz.Durumunuz bundan kaynaklaniyor muhtemelen.
Aslında çok uzun zamanı kalmadı 3 ayı kaldı ama zaman daraldıkça daha daha çok zorlasıyo

eşinizle aranız iyi Tamam anne olmak çok güzel ama bence bu günlerin tadını çıkarın. Anne olunca birçok şeyi yapamayacaksınız. Onları yapın mesela.. kendinizi boşuna üzüyorsunuz.

Bence eşiniz ile çok az görüşüyorsunuz bu nedenle olabilir mi ?
zaten 9 aylıgına gitmiş iş yeriniz sıkıcı mı birde
benm cok sıkıcıda kafayı bozdum .!!

Bu tip durumlarda insan kendine zaman ayırmadığı zamanlar oluştuğu inancı içindeyim
bitmeyen ev işleri için bir yardımcı ayarlayın
2 günlüğüne eşinizle ortak bir yerde tercih yazlık mekan (stressiz oluyor insanları) birbirinize doymaya çalışn afedersiniz gezmeyi de unutun malak gibi yatın dinlenin

hayatın keşmekeşinden uzaklaşmak sizi dinçleştirecektir.

Bu tip durumlarda insan kendine zaman ayırmadığı zamanlar oluştuğu inancı içindeyim
bitmeyen ev işleri için bir yardımcı ayarlayın
2 günlüğüne eşinizle ortak bir yerde tercih yazlık mekan (stressiz oluyor insanları) birbirinize doymaya çalışn afedersiniz gezmeyi de unutun malak gibi yatın dinlenin

hayatın keşmekeşinden uzaklaşmak sizi dinçleştirecektir.

bence hobi falan bulmalısın, bi kaç arkadaş edinmelisin, çünkü bebeğin olduğunda da durum değişmeyecek, sonra yine bişey arayışına gireceksin, durumunun tamamen senin kafanda bittiğini düşünüyorum
zaman insanın dostu mu düşmanı mı bilmiyorum sanırım çoğu zaman düşmanı, sorun boş zamanlarında keyifli bişeyler yapmaman olabilir, haliye vakitte geçmiyor, özellikle eşinden ayrıyken böyle hisler normal

Eşim çok uzun süreliğine gitmiş olsaydı gidecektim. Ama 9 aylığına gitti o süre içinde bi daha ev bul taşın git tekrar geri gel değmez gibi geldi.
kaç ay kaldı pekı yenı mı gıttı ? evet değmez en azından o sürede yanlız yasamaktansa annenız size gelebılırdı ya da kardesınız varsa o daha kolay olurdu sızın için

Bence eşiniz ile çok az görüşüyorsunuz bu nedenle olabilir mi ?
zaten 9 aylıgına gitmiş iş yeriniz sıkıcı mı birde
benm cok sıkıcıda kafayı bozdum .!!
işyerim sıkıcı evet malesef çokta içimden gelmeyerek çalışıyorum. sevdiğim bi iş olsaydı belki daha iyi olurdu.

kaç ay kaldı pekı yenı mı gıttı ? evet değmez en azından o sürede yanlız yasamaktansa annenız size gelebılırdı ya da kardesınız varsa o daha kolay olurdu sızın için
Annem geldi kaldı yanımda 1 ay kadar falan sonra memlekete gittiler yazın orda gecırıyolar. Kardesım yok 2 abım var ıkısı de evlı. Onlarda uzakta. Her yönden kapılar kapalı yani

Annem geldi kaldı yanımda 1 ay kadar falan sonra memlekete gittiler yazın orda gecırıyolar. Kardesım yok 2 abım var ıkısı de evlı. Onlarda uzakta. Her yönden kapılar kapalı yani
8 ayın kalmış o zaman gerıye doğru mu anladım ? tamam bsy kalmamıs zaman su gıbı akıp gıdıyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…