hayatin bana ögrettigi.....?

İnsanların sadece çıkarları için dost olduklarini öğretti artik herkese mesafeliyim ailem haric

Hayat bana Dimdik durmayı,sabırlı,inançlı ve kanaatkar olmayı öğretti. Anlık duygu ve heveslerle hareket etmemeyi. Sonrasında bunun acısının hayatının bır köşesinden karsına çıkacağını öğretti..

İçim kan ağlarken gülmeyi öğretti hayat bana..
Ama diyemedim; gülmeyi tekrar öğretemezsin darbeyi çok kez yiyen insana..
"Hayatta babana bile güvenmiyceksin" lafının gerçek olduğunu öğretti bana hayat..
Babama her ihtiyaç duyduğumda yanımda bulmamayı öğretti, şimdi sıra annemde..
Annemle sınıyo hayat beni.. Sınasın!
Ve hayatı tek başına öğrenen insanı, kimse yokluğuyla korkutamaz!
Bunu unutmasın!

bu hayatta kime ne yaşattıysan yaşamadan ölmezsin ister mutluluk ister ihanet ister kötülük olsun onu hayatında bir gün de olsa yaşarsın....
1 buçuk yıl önce yaklaşık 6 aylık bir dönemde yaşadığımı hissetmiyordum 2 çok güvendiğim yakınımdan öyle bir kazık yemiştim ki ölsem yeriydi benim için uykusuz gecelr aç susuz günler geçirdim 46-47 kiloya düştüm...
ama şükürler olsun Rabbime feraha çıktım şimdi beni yerlerde sürüyen adam kulum köpeğim gibi kapımda ne yapsam sineye çekiyor diğer şahıssa hayatından bıkmış her şey ters gidiyor hayatında...
etme bulma dünyası yanına kalmaz hiç bir şey !

Anneden babadan daha zoru varmış,
oda evlatla sınanmakmış..
Acı da olsa öğretti hayat bana...

saniyeler bile onemli oldugunu ogrettı.........................................

Hayat bana bazı insanlara gereğinden fazla değer vermemem gerektiğini öğretti
İyi ki öğretti, yoksa salak salak insanların peşinden koşmaya devam edecektim, tıpkı kuyruk gibi.
Ama kimseye ihtiyacım çok şükür. Eşim ve ailem bana yeter bin şükür. Allahım onları başımdan eksik etmesin.

Geçmişi arkaya atmayı , arkaya bakarak yürümeyi sürdürürsem tökezleyip duracağımı öğretti.. Daha öğreteceği de çok şey var gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…