• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatin zorluklariyla nasil başa çikiyorsunuz ?

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.891
598
Merhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Hayatın zorluklariyla tek başıma mücadele etmekten yorulduğumu hissediyorum artık. Atandigim şehri hiç sevmiyorum seneye mutlaka tayin isteyeceğim nefret ediyorum burdan . Memur maaşları da iyice eridi kiralar çok pahalı kenara üç kuruş koyabilmek için kırk takla atıyorum. Sosyal çevrem yok zaten artık burdan olsun diye de bir derdim yok. Kısacası ben elendim siz devam edin .:KK14:

Hayatın zorluklariyla tek başıma mücadele etmekten yorulduğumu hissediyorum artık. Atandigim şehri hiç sevmiyorum seneye mutlaka tayin isteyeceğim nefret ediyorum burdan . Memur maaşları da iyice eridi kiralar çok pahalı kenara üç kuruş koyabilmek için kırk takla atıyorum. Sosyal çevrem yok zaten artık burdan olsun diye de bir derdim yok. Kısacası ben elendim siz devam edin .:KK14:
Terapi alıyorum onun da giderini bi krediye bağlasam arabamı değiştiririm fikri dolaşıyor aklımda sürekli ama iyi geldiği için idare ediyorum işte.. gerçi arabaya gelene kadar neler var diyorum bir yandan, stabil kalmaya yetiyor ancak enerjim şimdilik ona da şükür

Yalnizsin ondan bence sosyal cevren olsa iyi olur aslinda. Ben dusunup uzulmemeye calisiyorum. Ozguven eksikligi icin terapi aliyorum.

Edemiyoruz ... Maddi manevi bitigim ben de .. beni de salın 😬

Günü kurtarıyorum gelecek planı yapmıyorum artık Allah ne kadar ömür verdiyse aman sonum bi avuç toprak

Açıkçası kendime göre yaşadığım nice zorluklardan sonra herşeyin geçtiğini öğrendim, gerçekten herşey geçiyor önemli olan yaşadığımız an ve sağlığımız yerinde mi tamamım ben, çok agladigim sıkıntılar oldu ama baktım hepsi geçti bnaa göre çok zor şeylerdi ama yine de geçti, artık birşey olunca diyorum ki kendime bir hafta sonra ya da iki gün sonra aynı derecede uzmeyecek seni ve bu süreç geçecek sabırlı ol diyorum, gerçekten de zaman çok hızlı geciyor

Şükrederek hayattaki önceliğim farklı belkide sizden çok daha az msj alyrm elbette bunu ne siz ne ben hakediyoruz bu konuyu es geciyorm umrumda değil artık çünkü benim.takmamla değişecek bir düzen değil ilk göre yerimi sevmyrdm alternatif buldum.egitim.durumu tayini ile başka şehre geldm onun dışında tayinim sanırım.olmazdi ve sağlığıma gerçekten şükrediyorum o olmazsa diğerleri gereksiz kendime sevdiğim şeyleri bulup onunla ilgilenen bazı şeyler için para da gerekli değil şuan doğum iznindeym doğumama az.kaldi bir kursa gidiyorm.parasiz bir kurs ve orda tanistgm kişilerle çok güzel anlaşıyoruz. Değişiklik oldu banada

34 yaşındayım..
Sevgili/koca zaten hak getire..
Babam desen 34 yıldır kız evladı olduğunu kabul edemedi bir türlü.
Kendine bir saat alıyorsa aynısından bir tane de bana alıyor,gömlek alıyorsa keza yine öyle 🤣
Yaptığım iş dolasiyla personellerin neredeyse bütünü erkek.
İşin özü artık kendimi bir kadın gibi de hissetmiyorum.
Gömleğin manşetleri Fatin Terim usulü,saat desen zaten o biçim.🤣🤣
Yaş 34 olunca anneme göre evde kalmis,Avrupa'ya göre genç Türkiye için ise yagmasada gülüyor denecek bir yastayım.
Çözümü ise sporda buldum,o kadar çok yoruluyorum ki bir şey düşünmeye firsat kalmadan bayılıyorum 🤣🤣

Çıkamıyoruz, yuvarlanıp gidiyoruz. 😄

Ben artık şöyle 1-2 seneye evlensem, bir iki çocuk yapsam, en azından düzenim olur, bebelerim olur, bu hayatı tek başıma yüklenmem belki anlaşamam boşanırım, diyorum ama hayırlısı bakalım. Şans 😄

Hayatın zorluklarını yaşanmayacağım seçimler yapıyorum ve zorluk yaşamıyorum

Şahsen ben başa çıkamıyorum . Günlerdir kkk tayin sonucu bekliyoruz açıklanmıyor eşimle birbirimize sarıyoruz stresten . Çocuk zaten ayrı bir stres . En iyisi sosyal çevre edinmek bize çok iyi geliyor tavsiye ederim

Evlenmekte artık çok pahalı herseye hergun zamn geliyor ama bizim maaşlara o kadar zam gelmiyor :(
Çıkamıyoruz, yuvarlanıp gidiyoruz. 😄

Ben artık şöyle 1-2 seneye evlensem, bir iki çocuk yapsam, en azından düzenim olur, bebelerim olur, bu hayatı tek başıma yüklenmem belki anlaşamam boşanırım, diyorum ama hayırlısı bakalım. Şans 😄

Back
X