Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Hayatın zorluklariyla tek başıma mücadele etmekten yorulduğumu hissediyorum artık. Atandigim şehri hiç sevmiyorum seneye mutlaka tayin isteyeceğim nefret ediyorum burdan . Memur maaşları da iyice eridi kiralar çok pahalı kenara üç kuruş koyabilmek için kırk takla atıyorum. Sosyal çevrem yok zaten artık burdan olsun diye de bir derdim yok. Kısacası ben elendim siz devam edin .![]()
Şu millet biraz dürust olsa ya bu şekilde..Her şeyin çözümü genç, yakışıklı, iyi ahlaklı, çocuksever, aşırı zengin kocada![]()
Şu millet biraz dürust olsa ya bu şekilde..
Kimse sorsam : Yok efendim önemli olan aşkımız,vay efendim birbirimize sevelim kâfi ,tencerede taş kaynatsam bile aşkımız bâki..
Aşk meşk elbette tamam ancak para olmadan da olmuyor.
Ama ben bunu kime soylesem cadı avı baslatiyorlar üzerimden
Boşuna demiyor.millet : Paran var ise range Rover,paran yok ise game over.
Düşünsem 5 sene öncesinden bu hayatı yaşayacağımı tahmin edemezdim.Cok sıkıntılı hayatım oldu. Çoğu kendi hatam.Merhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Hayatın zorluklariyla tek başıma mücadele etmekten yorulduğumu hissediyorum artık. Atandigim şehri hiç sevmiyorum seneye mutlaka tayin isteyeceğim nefret ediyorum burdan . Memur maaşları da iyice eridi kiralar çok pahalı kenara üç kuruş koyabilmek için kırk takla atıyorum. Sosyal çevrem yok zaten artık burdan olsun diye de bir derdim yok. Kısacası ben elendim siz devam edin .![]()
MerhabaMerhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Yaşıyarak başediyoruz çünkü başka seçenek yok. Bu aralar cnm çok yanıyor, yaşadıklarımı atlattım ama bn artık mutlu olamıyorum,,, çıkıp bir tepeye yoruldum diye bağırmak istiyorum, yolda yürürken yere düşecek gibi hissediyorum,,, dalıyorum,,,, yanımdan geçenleri kendimle kıyaslıyorum niye ben onlar gibi mutlu olamadım diye... Sonra kendime geldiğimde sussssssşükret delimisin neleri atlattım ve şu anda o atlattıklarını yaşayanlar varMerhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.