- 30 Eylül 2018
- 185
- 171
- 18
- 36
- Konu Sahibi gezgintosbaaa
-
Çok geçmiş olsun öyle zamanlarda insan daha çok yanında birini arıyor bu bardak su vereni olsun istiyorÜzüldüm ben de hastayım bu akşam yatak döşek oldum yalnız yqşıyorım kimse yok
Teşekkür ederimÖzlem Tekin'in bu güzel şarkısı size gelsin o zaman;
dağları deldim tek başıma
çölleri aştım
birtek ben
erleri yendim kız başıma
sende yıkılmam
Bir de duygusallaşıyor insan aynen moralim olmuyorÇok geçmiş olsun öyle zamanlarda insan daha çok yanında birini arıyor bu bardak su vereni olsun istiyor
Ben seni çok iyi anlıyorum. 3 yaş döneminde kızlar babasına aşık olur babası ile vakit geçirmek ister ona güvenirler ki bu o kız çocuklarının ruhsal gelişimi açısından çok önemlidir. Aslında hep koruyup kollayan birinin ihtiyacını hissetmişsin. Beni yanlış anlama ama genelde hani kendiden yirmi yaş büyük kişilerle evlenen kızlar var ya bu sebepten öyle evleniyorlar. Ama benim aklıma takılan birşey var bu tarz Kişiler genelde çok ilişki Yaşar yani erkeklerden o sevgiyi o ilgiyi görmek için birçok beraberlik geçirirler. Senin hiç ilişkinin olmaması beni şaşırttı
Çok iyi anlıyorum gerçi ben ailemle yaşıyorum ama bir keresinde çok fena hastalanmıştım gece yatakta resmen kıvranıyorum şu istiycem sesim dahi çıkmıyor kimseyi çağırayım kimsenin haberi yok canımın yanığına ayrı yalnızlığına ayrı ağlamıştımBir de duygusallaşıyor insan aynen moralim olmuyor
Tezim doğruysa senin profesyonel bir uzmandan yardım Alman gerekiyor. Hatta bilişsel davranşçı terapistinden. Erkeklere karşı oluşan algının değişmesi gerekiyor. Önce psikiyatr a git o yönlendirir zaten. Ya da terapi yapan psikiyatrlarda var onlara da başvurabilirsinOkul aile hayat gereği başka problemler zaten çok güzel biri olmadığım içinde üstünden teklifler yağmadı:) ama maalesef ki kendimden 20 yaş büyük olmasada hep kendimden arada çok yas farkı olanlardan hoşlandım kesinlikle doğru bir tez
Özlem Tekin'in bu güzel şarkısı size gelsin o zaman;
dağları deldim tek başıma
çölleri aştım
birtek ben
erleri yendim kız başıma
sende yıkılmam
erkek yok dert te yok ohhh missssEr kişi niyetine tövbe tövbeneyse bir erkek figürüne ihtiyacınız yok abla kardeş hemcinsinde olabilirdi ama bence sen kendini sartlandırmışsın koruyan bir erkek olmasina
Doğru düzgün baba sevgisi görmedim ama ne kart horozlara ilgi duydum ne de çok ilişki yaşadım. Her kes aynı olmuyor işte)Ben seni çok iyi anlıyorum. 3 yaş döneminde kızlar babasına aşık olur babası ile vakit geçirmek ister ona güvenirler ki bu o kız çocuklarının ruhsal gelişimi açısından çok önemlidir. Aslında hep koruyup kollayan birinin ihtiyacını hissetmişsin. Beni yanlış anlama ama genelde hani kendiden yirmi yaş büyük kişilerle evlenen kızlar var ya bu sebepten öyle evleniyorlar. Ama benim aklıma takılan birşey var bu tarz Kişiler genelde çok ilişki Yaşar yani erkeklerden o sevgiyi o ilgiyi görmek için birçok beraberlik geçirirler. Senin hiç ilişkinin olmaması beni şaşırttı
Babanız yanınızda mıydı o kritik dönemde merak ettimDoğru düzgün baba sevgisi görmedim ama ne kart horozlara ilgi duydum ne de çok ilişki yaşadım. Her kes aynı olmuyor işte)
Babam hep yanımda ama sevgi, ilgi pek yok. Çocukken hatırlıyorum kapıyı çaldığında korkudan kalbim titrerdi yine kavga çıkaracak, annemi dövücek diye.Babanız yanınızda mıydı o kritik dönemde merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?