• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatındaki insanlara sınır çizemediğini düşünüyorum, sizce?

Konu sahibi belirli bir iş etiği vardır ya hani sevgilinizin çalışanına bu şekilde yaklaşması doğru mu sizce? yani acaba başkaları da olabilir mi? muhtemelen manipüle ediliyorsunuz zaten yüzyüze gelince ayrılamıyoruz demişsin. öncelikle her ilişki bir yere varmak zorunda değil. şuan ilişkide mutluysanız gittiği yere kadar gidebilir bazı aşklar da yarım kalmalı ama. Burda kararı siz vereceksiniz evlilik vs düşünmüyorsanız. böyle toksik ilişkiler bizi kendimize getiriyor bence. ama yılbaşında 2 aylık ilişkiniz varmış. o kız arkadaşının normal arkadaş olduğuna emin misiniz? belki adam açık ilişki yaşıyor. Göz ardı ettiğiniz başka neler var oturup iyice düşünün.

Merhabalar,
birkaç aydır 35 yaşında boşanmış ve çocuklu bi adamla ilişkim var. Ben daha önce hiç evlenmedim ve 27 yaşındayım. Aslında hayat dinamiklerimiz farklı olduğundan başlarken dahi gözümü korkutan bi ilişkiydi. Bi şekilde kapılıp gittim ama sindiremediğim olaylar da yaşanmadı değil. Yılbaşında ailesinin evine çocuğunu ve eski karısını getirip orda maaile kutlama yaptılar, ben cenaze ve hastalıkla uğraşırken. Bu durumu doğru bulmadığımı söylediğimde de çocuğu için olduğunu diretip durdu. Tabii ki çocuk için özel günlerde bir araya gelinebilir ama bugün herkes için özel olan yılbaşı gecesi olmamalıydı. Bi de kendisinin 10 yıllık yakın bi kız arkadaşı var. Günde 50 kere arayan cinsten. Seviyorum seni tarzında telefon kapatma seansları var. Bana her ne kadar kötü gün dostu kardeşim gibi dese de bu arkadaşlık ilişkisini cıvık buluyorum. Bazı şeyleri bana açıklayarak kabul ettiriyor. Çok sevdiğim için de bir şeyleri göz ardı ediyorum galiba. Bana bu noktada tavsiyeleriniz neler olur?
Tavsiyelik hali mi kalmış bu ilişkinin?

Ben çocukla ilgili her durumda bir araya gelmelerine karşı değilim zaten. Bu benim haddime de değil ama yılbaşı herkes için özel bi gün çocuğun özel günü değil neticede.
Benim anlamadığım şey bu yaşanan durumun normal olmadığının, ve çok rahatsız edici bir yaklaşım olduğunun farkındasınız. Yazılan yorumlara da aynı cevapları veriyorsunuz tamam haklısınız ama neden hala devam ediyorsunuz o zaman? Ve eski eşinin olmaması gereken bir kutlamada olması sizin için çok yanlışsa bize tam olarak neyi soruyorsunuz?

Vallahi hayret ediyorum biz bekar oğlanlarımıza kız bulamıyoruz 27 lik kız gidip çocuklu adamla evleme hayalleri kuruyor. Hem eski eşiyle görüşmesini hem çocukla devamlı da yaşamayı (çünkü eski eş evlenirse bu adam çocuğunu üvey babaya bırakmaz) nasıl olurda böyle bir yola çıkıyorsunuz. Ben kendi adıma dul çocuklu bir kadınım boşanmış bir adamla evlenmeyi düşünmem eski eşi ölmüş olursa olabilir

Merhabalar,
birkaç aydır 35 yaşında boşanmış ve çocuklu bi adamla ilişkim var. Ben daha önce hiç evlenmedim ve 27 yaşındayım. Aslında hayat dinamiklerimiz farklı olduğundan başlarken dahi gözümü korkutan bi ilişkiydi. Bi şekilde kapılıp gittim ama sindiremediğim olaylar da yaşanmadı değil. Yılbaşında ailesinin evine çocuğunu ve eski karısını getirip orda maaile kutlama yaptılar, ben cenaze ve hastalıkla uğraşırken. Bu durumu doğru bulmadığımı söylediğimde de çocuğu için olduğunu diretip durdu. Tabii ki çocuk için özel günlerde bir araya gelinebilir ama bugün herkes için özel olan yılbaşı gecesi olmamalıydı. Bi de kendisinin 10 yıllık yakın bi kız arkadaşı var. Günde 50 kere arayan cinsten. Seviyorum seni tarzında telefon kapatma seansları var. Bana her ne kadar kötü gün dostu kardeşim gibi dese de bu arkadaşlık ilişkisini cıvık buluyorum. Bazı şeyleri bana açıklayarak kabul ettiriyor. Çok sevdiğim için de bir şeyleri göz ardı ediyorum galiba. Bana bu noktada tavsiyeleriniz neler olur?
Sizinle iliskisi varken niye başka bi kizla konuşuyo, günde 50 kere aramak nedir

Merhabalar,
Bu iliskinin yuruyecegini sanmam, çocuklu biriyle bekar biri yapamaz, denklik onemli...
(Bu benim dusuncem herkes yasadigi hayati ve duygulari karsilgini kendi bilir)

Back
X