• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatındaki insanlara sınır çizemediğini düşünüyorum, sizce?

maalesef kimseyi konunuzdan kovma hakkınız yok ,
istediğim yere yazarım.
aynen benimde eski kocam sevgili yaptı kendine onun hasedinden agliyorken bu konuyu gördüm :olamaz:
Belli ki öyle ya da böyle bi şekilde yaranız var bu konuyla alakalı ama sizin kum torbanız ben değilim. Kaldı ki burda bana katılmayan birçok insan oldu kalkıp hiçbirine bir çıkışmada bulunmadım. Herkesin kendi fikridir saygı duyarım ama fikrinizi beyan etme biçiminiz önemli, saldırgan bi üslup takınamazsınız.

istediğim yere yazarım.
aynen benimde eski kocam sevgili yaptı kendine onun hasedinden agliyorken bu konuyu gördüm :olamaz:
Konudan alakasız bir sorum var😊şu emojileri nereden bulabilirim indirmem mi gerek yoksa forumda var mı

Belli ki öyle ya da böyle bi şekilde yaranız var bu konuyla alakalı ama sizin kum torbanız ben değilim. Kaldı ki burda bana katılmayan birçok insan oldu kalkıp hiçbirine bir çıkışmada bulunmadım. Herkesin kendi fikridir saygı duyarım ama fikrinizi beyan etme biçiminiz önemli, saldırgan bi üslup takınamazsınız.
sorun üslubum değil söylediklerimin hoşunuza gitmemesi aslında zira saldırgan değilim

her neyse zaten yaşayarak görürsünüz zaten okuruz konularinizi
iyi forumlar

Bi kanalda "sadakatsiz" dizisi vardı bana onu andırdı konunuz , 27 yaşındasınız her şeye bu kadar gözünüz kapalı olmamalı , o adam çocuğunu bırakamaz tamamen size odaklanamaz ki çocuğun annesini de illaki görür bir ortamda bir araya gelme ihtimalleri olur bunları kabullenmeyecekseniz biraz düşünün size de çocuğa da yazık olur çünkü

istediğim yere yazarım.
Ben de bugün bir konudan kovuldum sayılır.Üzülmeyin.🙂
Konu sahibi konu sizin konunuz.İsteyen istediğini yazar.Görmek istemiyorsanız engelleyebilirsiniz.

Bi kanalda "sadakatsiz" dizisi vardı bana onu andırdı konunuz , 27 yaşındasınız her şeye bu kadar gözünüz kapalı olmamalı , o adam çocuğunu bırakamaz tamamen size odaklanamaz ki çocuğun annesini de illaki görür bir ortamda bir araya gelme ihtimalleri olur bunları kabullenmeyecekseniz biraz düşünün size de çocuğa da yazık olur çünkü
Ben çocukla ilgili her durumda bir araya gelmelerine karşı değilim zaten. Bu benim haddime de değil ama yılbaşı herkes için özel bi gün çocuğun özel günü değil neticede.

Ben çocukla ilgili her durumda bir araya gelmelerine karşı değilim zaten. Bu benim haddime de değil ama yılbaşı herkes için özel bi gün çocuğun özel günü değil neticede.
Boşanmış çocuklu bir adamla evlilik böyle bir şey olacak.Onlar hep hayatınızda olacak.Çocuk yüzünden görüşecekler.Yarın bir gün evlenirseniz sizin evinizde kalacak.Belki babasıyla yaşayacak.Bunu kabul ederseniz,bu sorumluluğu alabilecekseniz devam edin.

Konunuza niye kilitlendim kaldım bilmiyorum ama film anca başlıyor gibi hissediyorum

Hiç güleceğim yoktu güldürdünüz beni :KK70: teşekkür ederim, eksik olmayın :) baştan beri ben de enerjinize hayran kaldım söylemeden geçemeyeceğim :)
Kıkırdama kız,dua et adam evli çıkmasın görecem sonra böyle gülecek misin:KK70:
İyiki şu şarkı emojilerin yerini öğrendim,her yere koyarım artık

Çocuklar heves eder böyle şeylere ağaç süsleme hediyeleşme vs şeylere babasida çocuğuyla geçirmek istemiş doğal olarak . Yani onunla ve onlarla geçirmek istediği için gitmiş , siz tepki koydugunuz da ne dedi peki şu an aranız nasıl , boşandığına emin misiniz ?

Muhtemelen manipüle ediliyorsunuz. Sevgisiz tarafınızı fark edip ordan yürümüş size. Mantıklı düşünmenizi tavsiye ederim sonradan ama sevdim kafası kayboluyor. Denginiz birini bulun yaşınız genç.

Bu arada yılbasına beraber girme olayı bana biraz tuhaf geldi. Çocugun doğum günü birlikte kutlanılır ara ara cocuk için bir araya gelinir ama ileride diyelim ki eşi oldu bu kadın, kimse kusura bakmasın ama eski eşiyle yılbasına girmesi saçmalık olur o saatten sonra

Merhabalar,
birkaç aydır 35 yaşında boşanmış ve çocuklu bi adamla ilişkim var. Ben daha önce hiç evlenmedim ve 27 yaşındayım. Aslında hayat dinamiklerimiz farklı olduğundan başlarken dahi gözümü korkutan bi ilişkiydi. Bi şekilde kapılıp gittim ama sindiremediğim olaylar da yaşanmadı değil. Yılbaşında ailesinin evine çocuğunu ve eski karısını getirip orda maaile kutlama yaptılar, ben cenaze ve hastalıkla uğraşırken. Bu durumu doğru bulmadığımı söylediğimde de çocuğu için olduğunu diretip durdu. Tabii ki çocuk için özel günlerde bir araya gelinebilir ama bugün herkes için özel olan yılbaşı gecesi olmamalıydı. Bi de kendisinin 10 yıllık yakın bi kız arkadaşı var. Günde 50 kere arayan cinsten. Seviyorum seni tarzında telefon kapatma seansları var. Bana her ne kadar kötü gün dostu kardeşim gibi dese de bu arkadaşlık ilişkisini cıvık buluyorum. Bazı şeyleri bana açıklayarak kabul ettiriyor. Çok sevdiğim için de bir şeyleri göz ardı ediyorum galiba. Bana bu noktada tavsiyeleriniz neler olur?
Şu an bu sebeplerle ayrılamazsın daha somut birşeylere tutunman gerek. Boşanmış bir adamla ilişkiye hiç başlamasaydın keşke. Eski eş hep olacak ve o alana giremezsin girmemelisin. 10 yıllık kız arkadaşı masum bulmuyorum ama oraya da müdahale edebilecek seviyede değilsin sanırım. O kızla tanışmadın mı ?? Mesela tanışmadıysan bence o durum sıkıntılı.
Bence daha fazla kapılma üzülürsün canım

Back
X