• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatından cıkıp gıtmeme ragmen zerre umrunda değilim... canım cok acıyo ):

lmnt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
1.045
693
53
35
madem aklında eskı sevgılın vardı neden tanısmak ıstedın kı benle neden? hadı tanıstın baktın olmuyo en basında soyleseydın. ne geregı vardı kendıne alıstırmanın. ne geregı vardı 2ay boyunca sureklı konusmanın. ne geregı vardı benı bu kadar aglatmanın? off allahım canım şu an o kadar cok yanıyokı onun yuzunden. hadı bısey soyleseydı en azından davranıslarıyla gıtmek ıstedıgını bellı etmeyıp dırek yuzume soyleseydı ben senınle yapamıyorum dıye. uzaklastı... gunlerce konusmadı... o kadar cabaladım konusmak ıcın... olmadı konusmadı sessız kalmayı sectı. telefonda mesjlarıma cevap yazmadı. bende facede yazdım heryerden sıl tamamen cıkar hayatından sende kurtul bende kurtulayım dedım. suan dıcek bısey bulamıyorum:( demıs aynen boyle.... bekledım sılsın dıyee. hala sessızlıgı devam ve cıkarmıyo hayatından tamamen.
en sonunda ben vazgecetım artık. sıldım herseyını sıldım heryerden tum sosyal medya hesaplarımdan... kı benımde artık vazgecmem onun ısıne gelmıskı hala ses yokk... keske boyle olmasaydı keske verdıgım degerı bu kadar cok bellı etmeseydım. keske keske keskee ): keske bırazcık olsun aklına gelsemde uzulse, ama adamın zeerre umrunda dııılım. o kadar cok keske varkıı... canımı cok yaktı cokk ):
ne yapıcam ben sımdı. o kadar kısa surede nasıl aptal gıbı bu kadar cok baglanabıldım kendıme hayret edıyorm :(
sadece ıcımı dokmek ıstedım..... ):

rahatladım. keske onada sayıp dokebılsem ıcımdekılerı kusabılsem :(

Gerizekalı biriyle tanışmışsın uğraşma ne hali varsa görsün. Umarım hakkında hayırlısı olur.

onunda yansın ıstıyorum canı ama ondan vazgecmeme ragmen hıc umrunda bıle degılım. bu kadar mı sevmemıs benı yaa

rahatladım. keske onada sayıp dokebılsem ıcımdekılerı kusabılsem :KK43:

Bence dökme ona içini falan. Çünkü onun için bir sey ifade etmediginden dolayi sadece gozunde daha da komik duruma dusersin.
Bosver. Hayatina devam et.. Seni başkası için kullanmış ve terk etmiş birine bu verdiğin değer cok fazla...

2ayda baglanmasaydin sende :/ ne diyelim gecmis olsun bidaha ki sefere hemen koyvermessin uzuldum

o eskı sevgılısıde bunu aldatmıs ustelık. 3 yıl boyunca hala unutamamıs kızı bellı.... bu kadar gurursuz herıf ıste.... ama ona ragmen gonlume soz gecıremıyorum

Sal gitsin .

Ne bu ya , simdi kendini bulunmaz h8nt kumasi saniyor sayende.
Kaldirmayin sunlarin totosunu bukadar..

Baktin senin kadar deger vermiyor oyaliyor ,.
Vur yerden yere , neye ugradigini sasirsin..

napcan senı sevmeyenı yaa.. onla urasılırmı ggececek mutlaka uzulme :)

Sal gitsin .

Ne bu ya , simdi kendini bulunmaz h8nt kumasi saniyor sayende.
Kaldirmayin sunlarin totosunu bukadar..

Baktin senin kadar deger vermiyor oyaliyor ,.
Vur yerden yere , neye ugradigini sasirsin..

nasıl vurcam yerden yere. goxumde degersız oldugunu gormesını ıstıyorum ama nasıl yapıcam bunu

uzun sürekli ilişkiden yeni çıkmış erkeklerden uzak durun..eski sevgililerini terk etmiş olsalar da ona dönmek istiyorlar

uzun sürekli ilişkiden yeni çıkmış erkeklerden uzak durun..eski sevgililerini terk etmiş olsalar da ona dönmek istiyorlar
3 yıl once ayrılmıslar. kız bunu aldatmıs. yanı ılıskıden cıkalı 3yıl oluyo ama boynuzlanmayı gururuna yedırememıs ve bu yuzden kızı unutamadıgını dusunuyo

3 yıl once ayrılmıslar. kız bunu aldatmıs. yanı ılıskıden cıkalı 3yıl oluyo ama boynuzlanmayı gururuna yedırememıs ve bu yuzden kızı unutamadıgını dusunuyo
erkekler aldatan kadını unutmuyor muhtemelen de kıza çok bağlıydı..benim insan müsvettesi ayrılalı 8 yıl olmuş kadın çoluk çocuğa karışmış hala unutamamış pislik..oluyor malesef

erkekler aldatan kadını unutmuyor muhtemelen de kıza çok bağlıydı..benim insan müsvettesi ayrılalı 8 yıl olmuş kadın çoluk çocuğa karışmış hala unutamamış pislik..oluyor malesef
aynen.. onlar gıbı olmak vardıda ıste bız ınsanız.... neyse ): napıyosun pekı sen devam edıyomusun senınkıyle pekı?

Madem onun umrunda değil sizin niye umrunuzda bunu çok merak ettim. Sizi kaale almayana istediğiniz kadar üzülün. Bir şey değişmez. Dargınlık, zehir içip başka birisinin ölmesini beklmeye benzer. Şu an aynen bunu yapıyorsunuz. Boş şeyleri dert etmeyin.

Back
X